Manzaralı ya da açıkhava bir kafe tercih ederdim çünkü sohbet ederken kahve içimeyi seviyorum. Giyim ise düz paça koyu mavi kot, üzerine ise sade spor ile fantazi arası bir gömlek. Muhtemelen gömlek tek ren ve desensiz olurdu. Kot, kumaş ya da şifon olabilir havaya göre değişir. Ama kot ise açık mavi, şifon ise siyah ve kumaş ise kırmızı, yeşil, sarı, mor veya mavi olabilir (tercihen pastel ya da pudra tonları.)
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gezmeye uygun doğal bir mekan, eski tarihi bir mekan, müze gibi bir yer olmasını isterdim. İlk buluşmada kültürel aktivite olsun. Hem onun sanata, tarihe falan ilgi duyup duymadığını anlarım. Kombin olarak ta dökümlü kumaştan yapılmış uzun bir elbise, rahat bir başörtü ve gittiğimiz yer düz zemin olmayabilir diye 2-3 cm'lik sandalet olsun isterdim. Ayağıma da hal hal takardım.
Ben çok şu an açık havada takılmak istiyorum, orman veya göl kıyısı yürüyüşü olabilir. Ya da akşam üstü sahil yürüyüşü. Kombin olarak da en uygun mavi kot şort, beyaz crop, ekoseli salaş gömlek olur ✩
İlk kahve içmeye gidilir bence öyle hafif olması gerekir mekan seçiminin, kombini mevsime göre ayarlanır ama sade zarif bir yandan da sportif giyinirdim.