argan yağı saçta işe yarıyo mu alıyım mı?
100ml 80 tl olanda var. 20 tl olanda var. o zaman diğeri argan yağı olmayabilir mi.
100ml 80 tl olanda var. 20 tl olanda var. o zaman diğeri argan yağı olmayabilir mi.
argan yağı abartılan bir balon. saç bakımında yıkamadan önce kullan. yıkandıktan sonra saça yağ mı sürülür. saçına bakım yapar ama pahalı olanlar sadece kandırmaca. dayım fastan getiriyor orda pazardan kilosunu 100 liraya alıyormuş. burada minik şişede satıyorlar o fiyata. birde ürünün arkasındaki içindekilere bak argan oil yazması lazım yoksa başka maddeler varsa o yağ değildir zaten
bebeğim argan yağı hızlı şekilde saçları güzelleştiren bir yağdır. Düzenli olarak kullanman gerekir. Ben https://sachane.com/landoll/ bu seriden kullanıyorum ve çok beğeniyorum. Argan yağı saçı çok güzel bir hale getiriyor elektiriklenme gibi derdi tasası olan arkadaşların kesinlikle kullanması gerek ancak yağı kullanımı kestiğinizde saçlarınız eski hale geri geliyor.
ark bende alassala diye bir markanın yağını kullanıyorum gayet memnunum soğuk sıkım organik bir yağ hatta şimdi şampuanını almayı düşünüyorum baya dökülmem vardı kesti
Bu konuda sana yardımcı olabilecek en iyi kişiyim sanırım. Argan yağını saçlarını yıkadıktan sonra ıslak saça uyguluyorsun ve biraz havluyla bekliyorsun. Arkasından kurut bu kadar. Marka sorarsan Nashi Argan Yağı var spreyli falan kokusuda çok güzel ve çok faydalı..
Kullanıyorum.
Morroco Oil Rodeo Drive Bişey.
Çok Güzel Saçlar Parlak Bak ;
www.hizliresimyukle.com/.../dorduncu---.jpg
Cevap
7Cevap
Yarıyor tabiki ama iyisini alırsanız ben Zigavus'un Argan Elıxır Besleyici Saç Bakım Serumu'nu kullanıyorum. Çok memnunum.
Soruyu soran bayan imiş. Erkek olsa kil ile yıka derdim. Sende yıka istersen bişey olmaz saçların daha sağlıklı olur. Bir çok şampuan kimyasal madde içeriyor sağlık açısından ne kadar fayda göstereceğini dahi bilmiyoruz.
Argan yagi mukemmel birsey ama ucuzundan uzak dur derim.
bir halta yaramıyor ben sektörden sayılırım, üretimini yapan firmalarla çalışıyorum, boşuna para harcama derim.
bir boka yaramaz alma bence. badem yagi susam yagi findik yagi bir kasik zeytinyagi karistirip sac diplerine sur iki saat beklet sonra yika artan yagindan daha iyi bence
saçlarını yumuşaklaştırır ve parlaklaştırır denemeden göremezsin denemelisin
Evet çok iyi ama okadar pahalı değil ki
al al cidden besliyo bak ben kullanıyorum :)
bende merak ediyorum
Gerçekse işe yarar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar