• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Moda & Stil

1.90 boy sizce çok mu uzun?

Aklimtakildi
Aklimtakildi Takip Et
Xper 7 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor

Soru kısa dedi gerçi :)
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

aslında bu kişiye göre değişir... yani uzunboylu bir kız için 1.90 boy sorun olmayabilir. ancak ortalamanın altında bir boya sahip kız için sorun olabilir..
    ben mesela 1.55 boyundayım ve bana da dışarıda nedense 1.90 civarı erkekler ilgi gösterir.. ben de onların yanına yakışmayacağımı düşünerek onlardan çekinirim beraberlik düşünemem... beğenmediğimden değil... çok beğenirim 1.90 lık erkekleri ama kendim çok kısa olduğum için yanyana geldiğimizde çok uyumsuz gözükürüz ve yanımdaki adamın endamı benim 2 katım büyüklüğünde olunca kendimi çok alçak ve ezik hissedebilirim...
    hazır seni bulmuşken sorayım? senin peki benim gibi 1.55-1.60 civarı olan kızlara bakış açın nedir?
    yani karşı cins gözüyle bakabilir misin bizim gibilere? yoksa çocuk gibi mi görürsün?

2
    9 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

yazının sonuna kadar katılıyorum... kişinin kendisine göre değişebilecek durum aynen.. Diğer soruna gelecek olursam bana açıkcası çok ilginç geldi belki çok güzelsindr ondan sana ilgi duyuyr olablrler ama diğer türlü zaten sana katılıyorum yanyana geldiğinde elele tutuşmak istediğinde çok sıkıntılı olablecek bir durum... bu yüzden açıkcası hiç ama hiç 1.70 den aşağı düşünmemeye çalışıyorum.. Ama 1.55 boyunda ve çok güzel kız görsem bakarım konuşmak isterim ama sevgili bakımından niytlenmem doğruyu söylemem gerkise

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

görüşlerin için teşekkür ederim :) evet bence de 1.90 ve civarı olan erkeklerin yanına 1.70 ve üzeri olan bayanlar daha uygun ve mantıklı.. aynen benim düşündüğümü düşünüyorsun..
      benim bu durumuma da gelince... kısaboylu bir bayan olmak zor bir durum.. hele ki uzunboylular tarafından ilgi gören birisi olunca daha da zor... ben de isterimki benimle 1.70 ayarında birileri ilgilensin ama inadına gibi 1.90 lık olanların gözü takılır bakarlar konuşmaya çalışırlar filan... ama şöyle de birşey var.. belki hayatlarında nadiren bu kadar kısa bayan görmüş olmak ilgilerini çekiyor ve onlara tatlı geliyor olabilir bu hoşuma gidebilir ama daha da beteri var ki kısaboylu bayanlar için " yatakta iyidir her yola gelir" anlayışıyla bakan da olabilir. kimin ne niyetle baktığını anlamak güç oluyor bazen.

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

gerçekten senin durumun çok ilginç çünkü 1.90 boylarında ki insanların 1.55 boylarındakı kızı çok çok aşık olmadıktan sonra sevgili niyetine düşünmez gerçeği söylemek gerekirse.. Bence dediğim gibi eğer böyle güzelsen yüzün çok tatlıysa bide ufak tefek olunca ilgi çekici gelmiş olablrsn bu yüzden de snle konuşup tanışmak istemiş olablrler.. Senin o dediğin ihtimalde olablr elbetki ama o ihtimali düşük bluyorum açıkcası

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Yani şunu demek istiyorum erkekler için herzaman güzel kızlarla konuşmak çok daha ilgi çekici oluyor yani illa sevgili olma niyeti olmasa bile ondan bir haz alıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu söylediklerin bana moral oldu valla teşekkür ederim :) hele ki bunları uzun birisinden duymak...
      etrafta ağızdan ağıza dolaşan yatakta kısa iyidir istediğin gibi evirip çevir kucağına al falan türü (kusura bakma bunları açık yazmak zorunda kaldım konunun anlaşılabilmesi açısından) erkeklerin arasında geçen bu tür muhabbetlerden dolayı bir de uzunlar bana bakıyor olunca inan kendimden utanır olmuştum. şimdi biraz rahatladım... haklısın insana bazen eli yüzü düzgün bir karşı cinsle muhabbet etmiş olmak bile moral aşılayabiliyor. kendince güzel bulduğu birisiyle diyalog halinde olabilmek bile yeterli haklısın. ben de mesela bir mağazaya gittiğimde yakışıklı ve boylu satış görevlileri oluyor onlarla müşteri adı altında konuşmuş olsam bile mutlu oluyorum. onlarınki de belki öyle bir duygu senin dediğin gibi :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

hiç önemli değil sevindim senin adına ama sen yinede tedbirini elden bırakma sonuçta bende sende insanların sana hangi gözle baktğnı niye sana yanaştğnı bilemeyiz ancak tahmin yürütürüz :) ama bana göre durumlar böyledir yani.. Evet o lafı bende duyuyorum ama bunun uzunu kısası olmazki o niyetle gelinecek olsa kısalarda gelir sana.. Sadece uzun boyluların gelmesi ilginç dediğim gibi şirin gözüküyor olablrsin onlara :)) Hahah demi birde işin o yönü var kızı erkeği farketmiyor insan olarak görsellikten herzaman hoşlanıyoruz :)

Yorumla
    • FightingFalcons
      FightingFalcons
      +1 yıl

Valla benim boyumda 190 ama kısa boylu kızlar sevgili olarakta daha hoşuma gidiyor. Ama bemde senin gibi onlar bana bakmaz diye düşünüyorum. 158 boyunda kız arkadaşım vardı. Ona deliler gibi aşıktım. :)

Yorumla
    • seçilneşe
      seçilneşe
      +1 yıl

kızı ezmişsin

Yorumla
    • Ahmet2552
      Ahmet2552
      +1 yıl

Benim boyum 190 civarında sevdiğim kızın boyu 160 bnde biraz takıntı yaptım bilmiyorum sizce nasıl ne yapmalıyım

Yorumla

En İyi Cevaplar

• dreamo
    dreamo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Türkiye için çok uzun.

13
    23 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

ÇOk katılıyorum farkındaym bende

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Yapacak bir şey yok :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Yapacak şey varda onada imkan yok :)

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Yurt dışı falan mı :) ?

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Oda olablr aslında Ama ben türk kızlarının yarısını takas etme projesini düşünmüştm :) sadece ben değil bütün nesil faydalansn :)) hepsini olmaz ama ben türk kızlarını severim türk kızlarının karekterini avrupalıların ise dış görünüşünü kaynaştırmak lazım :))

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Oww sen gitsen daha kolay sanki :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Ama ben sadece kendimi düşünmüyorum :) tüm toplumun bundan yararlanması düşüncesi içerisindeym :))

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Iyi de erkeklerde de o kadar boy yokki sen standartin 20 cm ustundesin :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

türkiyede 1.75 üstü erkek çok çok fazla ve onlarada 1.75 boylarnda kız gelse kötü mü olur

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Bir 10 cm fark güzel oluyor kadınla erkek arasında şahsi fikrim :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Erkekler sorun etmiyor ama bu durumu pek :)) bide alttaki yorumlara baksana paso herkes 1.90 :)) demekki benim gibide çok

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

bu arada Kızlar illaki istiyor yani arada baya fark olsun tabi ona birşey diyemem :)

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Sanal alemde herkes 1.90 :D
      Yok yani topuklu giyen biri olarak söyledim yoksa çok da dert değil kadın uzun olmadıkça bence.

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

vala bilemicem artık :) bir topuk farkı olacak demi illaki siz kızlar topuklu giymeden yapamazsınız :)

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Ben seviyorum topukluyu o yüzden 10 cm fark iyidir her zaman :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Sevmeyen kız söyle :) şaka bir yana bende katılıyorm yani 1.80 kız bulsam çk iyi olr benim içinde yani.. herzaman 10 cm fark ideal bencede

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Aynen :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

:)) teşekkür ederim cevabın için ii akşmlar

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Rica ederim sana da.

Yorumla
    • dreamo
      dreamo
      +1 yıl

Tesekkurler :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

rica ederm :)

Yorumla
    • kokanayak
      kokanayak
      +1 yıl

ne kadar uzun diyalogmis yoruldum :P

Yorumla
    • emily1905
      emily1905
      +1 yıl

-2 veren kişiler 1.50 boy :D

Yorumla
  • HerKimse
    HerKimse Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 43%
    +1 yıl

Boyum tam da 1.90. Lise çağlarımda çevremde bana boyca aynı olmayı bırak yaklaşabilen bile yoktu. Bu durum bende çoğu kez psikolojik baskı oluşturuyordu. Biraz eğile eğile kamburca yürümeye başlamıştım. Boyumun uzunluğunu gizlemeye çalışıyordum bir nevi. Kilom da boyumla orantısız olunca tabiri caizse değnek gibi dolaşıyordum ortalıkta. Gerçekten çok rahatsız ediciydi. Ancak şimdi yaşla birlikte vücut da kendine geldi. Hani oturdu denir ya öyle. Kilo şimdilerde 90'a yakın ve ne giysem çok hoş durduğunu söylüyorlar. Güzel tepkiler alıyorum. İleride sen de yaşayıp göreceksin ;)

2
    1 Yorumla
    • MURATSERT234
      MURATSERT234
      4 gü

Ya sizi görmeyi ve tanışmayı çok isterim

Yorumla
  • astargan
    astargan Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Türkiye'de uzun sayılıyor maalesef, ben 1.87 olmama rağmen zamanında çok çilesini çektim. Sonradan vücut oturunca: "aa çok uzunmuşsun", "beraber yürümeyelim kısa görünüyorum", "şu perdeleri taksana", "çok zayıfmışsın"... gibi laflardan bir nebze olsun kurtuluyorsun.

1
    2 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

senin boy en idealiymiş zaten kardeşm 1.87 olmak isterdm bende şahssen.. Hahaha güzel yanlarıda var tabi :)

Yorumla
    • astargan
      astargan
      +1 yıl

1.87 ile 1.90 arasında pek bir sey yok. Hem ayakkabı saç falan ben de 1.90 oluyorum :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

139

Cevap

116

Cevap

• MaviBoncuk58
    MaviBoncuk58 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Kimine göre uzun kimine göre kisa. :) Ama uzun kızlarımız da var 1.75 - 1.80 boylarinda ve onların sana ihtiyacii var. 1.70 boyunda erkekle mi evlencek. Iyiki varsiniz :) Cogalinn diyorum :) Cunku bende 1.76 boyundayim.

4
    6 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

1.75-1.80 arası candır zaten :) ama yoklar işte dışarda 10 kıza bak belki biri öyledir :) türkiyenin şartları maalesef :))) Ama siz kızlarda okadar önemli değil 1.76 bile olsan en kötü 1.80 erkek bir sürü var ama erkekler için aynı durum söz konusu değil :((

Yorumla
    • MaviBoncuk58
      MaviBoncuk58
      +1 yıl

topuklu giyince kötü oluyor ama o 1.80lik erkekler. :) 1.90 lık erkek benim için harikaa olur, hemen hemen ayni boyda olması güzel olmaz, böyle seni koruyacak tipte olcak. sarılacan falan :)

Yorumla
    • MaviBoncuk58
      MaviBoncuk58
      +1 yıl

Bu arada 10 kızdan biri uzun olsun önemli degil zaten hepisini alacak degilsin ya :))) uzunu alırsn

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

ee sende ona göre topuklu giymezsin dicem ama siz kızlar topuklu olmanda yapamazsınız hak veriyorum... bencede zaten sen 1.80 liklere bakma zaten azsınız sizin gibiler bize yar olsun kısalara değil :))) uzun iyi niyetli düzgün bulsam alacam zatende çok çok az oldukları için bulamıyorsun bulsan bile iyi çıkmıyor

Yorumla
    • MaviBoncuk58
      MaviBoncuk58
      +1 yıl

inşallah bulrsun kalbine ve gönlüne göre birini :) haha evet topuksuz olmuyor işte :) sizlerde bizim gibi uzunlaraa yar olunn

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

uzun boylu kızlar bide burnu havada oluyr inşallah öyle biride denk gelmez :) inşallah hep beraber sivaslı ;) teşekkürler

Yorumla
  • honeyirem
    honeyirem Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Evet uzun ama çok iyi. Vücut çalışmayı denersen çok iyi olabilir . sadece hayatına alcağın kişi konusunda biraz sıkıntın olabilir eğer umursamazsan her boydan talibin çıkar :) yorma kendini uzun boy güzeldir

2
    2 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

çok önceden En iyi cevabı sseçmezsem seni seçrdim... cevap için teşkkürler

Yorumla
    • honeyirem
      honeyirem
      +1 yıl

Önemli değil :)

Yorumla
  • susadımsana
    susadımsana Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

benim erkek kardeşimde öyle bana normal geliyo ama türkiyede birçok erkek 1.85i geçmediği için genelleme yapıyorum insanlara uzun geliyo 1.90 boyunda olanlar :))

1
    22 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Senin gözünde alışmıştır birde ondan dolayı :) bence ondan ziyade kızlarımız çok kısa ondan uzun geliyor :)

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

evet itiraf ediyorum kızlarda kısa ama kısa erkeklerde var :))

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Hemen erkeklerede laf kondur zaaten :)) Şaka bir yana Asya kökenli bir millet olduğumuz için boyumuz kısa oluyor tabi ben hariç :)

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

olur mu öyle şey türk erkeklerimiz her zaman gönlümüzün baş köşesindedir biz sizin gibi yok rusudur yok amerikalıdır demiyoruz :D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

vayy vayy birazda mecburluktan dolayı olmasın bu düşüncelerin :) Bu arada ben rusu amerikalısı diye aramam önce insan olsun ırkı farketmez :))

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

mecburluktan derken nasıl yani :))

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

EEe sonuçta çok büyük ihtimal türk erkeklerine yar olacaksın :))

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

niye bence öyle düşünmemelisin ben şimdi yeniden başlasam üniversiteye kader bu ya fransada eğitim görmem gerekti bulunur türk kızlarıda çok rahat bulur senin şansın ne kadarsa bizimkide en az o kadar ama ben kişiliğimden dolayı tercih etmiyorum

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Tabi bulunur elbetki senin mesela özel durumunda varmış.. Ama işte zırt pırt gidileblme durumu olmadğı için burada sen biraz istinasın ondan Yine ülkemin vatandaşlarına kalıyoruz :) Bu arada sen niye tercih etmiyorsun merak ettim bak şimdi bu kadar savundun :)))

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

özel durumum derken?

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

fransada eğitim görmem gerekti diyelim ki demişsin ya. byle birşey olursa senin özel bir durumun olacak onu demek istedim

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

hayır benim savunduğum bişey yok sadece ben fikrimi söyledim o kadar ! ben müslümanım hristiyan biriyle evlendim diyelim hatta katolik bile olmadığını düşünelim çocuklarım seçeceği din konusunda arada kalacaktır kültürlerimiz yaşama şeklimiz farklı olduğu için muhakkak sonu gelmeyen tartışmalar yaşama ihtimalimiz çok yüksek olacaktır :)) ve ben biriyle birlikte olacaksam onun ölene kadar arkamda olduğunu bilmek istiyorum bu yüzden evde kaldım :D :D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

zaten Bayanların başka dinlerden birisiyle evlenmesi yasak diye biliyorum.. YAni kültürden ziyade zaten öncelikle dinen yasak.. Anladığm kadaryla dininde kurallarına uyduğnuz için tabi ki imkansız bir olay ama yabancı ülkelerdede müslümanlar çok mesela ama ordada kültür farkı devreye giriyor.. Yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık :))) Daha yaşın genç hemende evde kalmış muamelesi gösterme kendine Hayırlısıyla çıkacaktır inşallah :))

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

evet dinen yasak olduğunuda biliyorum evde kalmış gibi hissediyorum çoğu arkadaşım evli mutlu çocuklu :))

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Ayıptır sorması ama yaşın kaçki daha böyle düşünüyorsn :))

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

23 yaşındayım gerçekten evliler ama :))

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Daha evlilik için gençsin boşver sen çevreni :)) bence 25 lerden sonra düşünmeye başla :))

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

dimi ben geç kalmadım onlar erken evlendi benim sorunum mu :))))

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

HAhaha aynen bende onu demek istemiştim :) birazdaha gez dolaş hayatnı yaşa gençliğini yaşa sonra ömür boyu yaşayamackssn zaten o hayatı :))

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

aynen :))

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

cevabın için teşekkr ederm :) ii günler

Yorumla
    • susadımsana
      susadımsana
      +1 yıl

iyi günler :))

Yorumla
  • denizanasi
    denizanasi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

evet uzun. ve estetik değil bence. bana genetik bozukluk gibi geliyor :)
    ama her türlü gideriniz var kızların gözünde. ( bu da avantaj )

3
    3 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

genetik bozuklukmu? ilginç :) aslında eski insanların uzun oldğnu biliyorum belkide insanoğlunun yapısında vardır uzun boy :) cevap için teşekkr bu arada

Yorumla
    • denizanasi
      denizanasi
      +1 yıl

eski insanlar boyları falan uzundu evet.
      ben eski İstanbul evlerini bilirim. evler olağanın dışında büyük. kapı tokmakları ise çok geniş mesela.
      insanların boyları gittikçe kısalmakta gerçekten.
      dediklerim için kızma :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

hiç duymamıştm onları bilgilendrdiğin için teşekkr ederim... yokk kızmadm kızmak için bir nedenim yok :) teşekkür ederim görüşünü bldiğirdiğin içinde :)

Yorumla
  • Gizemks
    Gizemks Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 52%
    +1 yıl

Erkekte uzun boy iyidir, ne giysen yakışır. Değnek gibi diyen mantar hemcinslerini ciddiye alma, kıskançlıktan yapıyorlar.

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

o konuda çok haklısın ne giysen bir hoş duruyor ama vücudun hafif yapılı olacak diğer türlü okadarda etkili değil.. peki teşekkürler :))

Yorumla
  • Supreme1
    Supreme1 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Hayır, 1.75m ve üstü sana uyan karı tipi. Altı bok gibi durur, sakı ola ki yanına bile yaklaştırma lan.

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

1.70 de topuklu giyse sıkıntı olmuyor aslında ama önerin için sağol :)

Yorumla
  • sonundaözgür2
    sonundaözgür2 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

bence iyi ama yanına kısa kalabilirler. 1.75 lik kız bulmak zordur

2
    3 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

durumdan anlayan ender kişilerdensin :) cevap için teşkkrler

Yorumla
    • sonundaözgür2
      sonundaözgür2
      +1 yıl

valla ben ancak öyleledirden hoşlanıyorum ya da 1.80 falan. umarım tıfıl bişey çıkmaz karşıma :D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Hahahah hayırlısı olsn senin için ozaman :)

Yorumla
  • KEZBanE
    KEZBanE Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

şef sen ne yedin ne içtin dibine gübre niyetine bişemi attılar :D benim boy 169 uzamıyor 19 yasındayım...

2
    3 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

HAcım siteye baksana milletin boyu 1.90 dan aşağı değil :)) Baskete git hacım baskete başka yolu yok.. ya da boy uzatıcı haplar varmış..:))

Yorumla
    • KEZBanE
      KEZBanE
      +1 yıl

hap doktor aslı yok diyorda 19 yasından sonra boy uzarmı ya? :) yüzmeye baslayasım var...

Yorumla
    • tiiamo
      tiiamo
      +1 yıl

ulan ne içiyonuz kafanız hep güzel yaşıyorsunuz :)

Yorumla
  • öksürüksurubu
    öksürüksurubu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Sevgilimin boyu valla ben cok memnunum cunku ben 1.70 boyundayim ve biraz takintiliyim bu konularda sevgilim benden uzun olmali :)

1
    2 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

rahat rahat topklu giyiyorsun bide onun üstüne hala kısasın kız olduğunu hissedebliyorsun ne güzel :)) Allah mutlu etsn

Yorumla
    • öksürüksurubu
      öksürüksurubu
      +1 yıl

Tesekkur ederim :)

Yorumla
  • aslantass
    aslantass Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 51%
    +1 yıl

bence çok iyi manken gibi hatunlarla birlikte olabilme şansın daha yüksek. tip de önemli tabi..

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

onun için tipten ziyade para ve çevren önemli :)

Yorumla
  • Aristonunkızı
    Aristonunkızı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

evet uzun olsun uzun olmak kötü bir şey değil ki =)

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

bazen kötü birşey oluyor ama :)

Yorumla
  • jönesepa
    jönesepa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Ben hoş diyorum ya, böyle kocaman olacak tam sarılası, minyon kızların sevdiği boy.

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

minyonlar mı 1.90 seviyormuş ilginç ilk defa duydum

Yorumla
  • crn41
    crn41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

türk erkeklerinin ortalama boyu 1.75 olmasından dolayı senin boyun baya uzun :) ama uzun boylu olman kötü değil kalıplı bir vücudunda varsa çok iyi :)

2
    2 Yorumla
    • Thyphon
      Thyphon
      +1 yıl

Daha da kısa, 172 ort. Erkek boyu ama bu ülkedeki kadın ort. sının 162 oldugu gercegini değiştirmiyor. Amerika erkek boy ortalaması da 176, en uzun Almanlardı galiba.

Yorumla
    • Tayfun989
      Tayfun989
      +1 yıl

THY tam bir malsın almanlar uzunmuş çok film izlemissin:)

Yorumla
  • smileshady
    smileshady Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

O boya uygun bir vücut varsa sorun olmaz. Selvi boylum al yazmalım misali :D

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

sıska değilde yapılı bir vücut şart tabi :)

Yorumla
  • umolho
    umolho Takip Et
    +1 yıl

benim kuzen 1. 98 dizinde kanser çıktı yaa çok üzülüyorum

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

geçmiş olsun umarım iyileşir

Yorumla
  • İnci18
    İnci18 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Bizim standartlara göre uzun. Ama bence değil çok iyi bir boy.

1
    3 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Hmm uzun boylu olsan 1.90 isterdn yani kesinlikle senin için daha iyi olurdu yani

Yorumla
    • İnci18
      İnci18
      +1 yıl

Ben 1 76 boyundayım. iyi yani o boy.

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

1.76 bence kız için en ideal uzun boy.. benim standartlara göre uzun diyince 1.60 civarı sandım.. tabi kişisel mesele sonuçt gözüne 1.90 uzun özüküyor olablr

Yorumla
  • bendiss17
    bendiss17 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Soru sormak için sormuşsun resmen manyak mısın sen çok iyi bir boy

1
    5 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

gerçeği söylemek gerekiirse ben okadrda memnun değilim zaten sorma amacım buydu

Yorumla
    • bendiss17
      bendiss17
      +1 yıl

Neyinden memnun değilsin uzun boy kızda da erkekte de çok güzel bir şey tabi çelimsiz değilse

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

tabi en önemliisi kız mevzusu :) yani hem eli yüzü düzgün hem boyu boyuna hem huyu suyu iyi bulmak gerçekten nerdeyse imkansız.. Hep bir yrlerden taviz vermk zorunda kalıyorsn

Yorumla
    • bendiss17
      bendiss17
      +1 yıl

Ya da bulursun ama seni beğenmez falan :) salla gitsin napalım

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Hahah aynen zaten adaylar çok çok kısıtlı olanında ya sevgilisi vardır ya da dediğin beğenmeyeblr :)) önerin için teşekkrleer ama :)

Yorumla
  • paralelyapıcıyım
    paralelyapıcıyım Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 32%
    +1 yıl

standartların biraz üzerinde ama, kendine dikkat ettiğin sürece çok sıkıntı olmaz, ama kendine ve fiziğine dikkat etmezsen, ayıboğan hanzo olman çok zor değil

2
    0 Yorumla
  • saklıkutu222
    saklıkutu222 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bence iyi ben 1.70im topuklu giyince 1.75i geçiyorm yanımda byle 1.90 gibi birinin olmasını isterim :)

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

topuklu giymesen bile öyle çok sırıtmazsın bence.. boyun ortalamanın üstünde sonuçta :)

Yorumla
  • MinyonSeker
    MinyonSeker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Bana göre cok uzun ama 170 üstü kizlar icin idealsin

1
    2 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

nickten anlaşılıyor zaten :)) cevap için teşekkr ederim

Yorumla
    • MinyonSeker
      MinyonSeker
      +1 yıl

Rica ederim :)

Yorumla
  • sivana20
    sivana20 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Eğer kaslı falansan gayet iyi Diğer türlü zayıfsan hiç iyi değil :)

4
    0 Yorumla
  • ViperStory
    ViperStory Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Kardeş benim boy 1.83. Ona rağmen toplu yerlerde bazen kendimi garip hissediyorum. Millete tepeden bakıyorum gibi hissediyorum.

Sorunlardan biri de boyuma uygun kız sayısı çok az. Uyum sorunu oluyor. Kısa olmak vardı. : ) 1.70 filan olaydık iyiydi.

1
    0 Yorumla
  • mtlgataman
    mtlgataman Takip Et
    Xper 3 Yaş: 46
    +1 yıl

Benim de boyum 1,92 kilo da var deve gibi duruyor. Tersine minyon tipli kadınlar hoşuma gider. Fakat yanıma yaklaşmazlar uyumsuzluktan dolayı

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

aynen kardo hiç yakışmazlar gerçekten abi kardeş gibi dururuz yan yana gelsek :)

Yorumla
  • kader2134
    kader2134 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

ülkeye göre değişir rusyada kısasın türkiyede uzun almanyada normall yanii bence almanyaya yerleşş :D

2
    2 Yorumla
    • kültiginreyiz
      kültiginreyiz
      +1 yıl

sende amma abarttın ya

Yorumla
    • Tayfun989
      Tayfun989
      +1 yıl

Ful ergen * Rusya'da kısa Almanya'da normal miş çok film izlemissiniz;)

Yorumla
  • muaah
    muaah Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

benim boyum1.64 sevgilimki 1.92 olduğu için bana baya uzun geliyor :)

1
    2 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

topuklu falan giyorsan çokta sorun olmaz ama

Yorumla
    • muaah
      muaah
      +1 yıl

evet topukluyla halledilebiliyor :)

Yorumla
  • böğürtlenliframbuaz
    böğürtlenliframbuaz Takip Et
    +1 yıl

1.80-1.85 türklere göre ideal ben almanyaya gittim adamlar 15 yaşında 1.90 oluyor cogu

1
    2 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

onların kızlarıda öyle az çok onların beslenmelerinde havasında suyunda bir değişiklik var

Yorumla
    • böğürtlenliframbuaz
      böğürtlenliframbuaz
      +1 yıl

Evet kızlarıda öyle 13 yaşındaki kız 1.70 dolanıyor en az ben gittim orda 1 ayda 10 kilodan fazla aldım :ASd:saD

Yorumla
  • 1HuriNur
    1HuriNur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bana göre çok iyi fakat Türkiye sınırlarında bulması biraz zor ;)

1
    5 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

bence 1.90 civarı erkekler gene iyi kötü var ama uzun boylu kız bulmak sıkıntı

Yorumla
    • 1HuriNur
      1HuriNur
      +1 yıl

Bende etrafta uzun adam göremiyorum ama...

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Nasıl bir şehirde yaşıyorsn ki küçük bir şehir falan mı? ilginç

Yorumla
    • 1HuriNur
      1HuriNur
      +1 yıl

İstanbul

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

o dahada ilginçmiş... yani ben çevremde görüyoyrum az çok... fazla değiller tabi ama hiç yoktansa varlar... Bende tam tersi mesela 1.75 üstü ve kız göremiyorum nerdeyse yoklar

Yorumla
  • kızlarvematematik
    kızlarvematematik Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.

Hayat ne garip değil mi? 1,90 boyu olan birisine bile kısa diyebiliyor:D

3
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Aynen ağzını burnunu kırmak lazım bu sistemi getireni :)

Yorumla
  • Samet61
    Samet61 Takip Et
    +1 yıl

1.90 uzun baya uzun oluyor. 1.76 normali :D ( Benim boyum )

2
    2 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Boyu boyuna bulrusn kardeşm inşalah :)

Yorumla
    • Samet61
      Samet61
      +1 yıl

Eyvallah kardeşim sağol sende :D

Yorumla
  • coktatlibela
    coktatlibela Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

185 in üstü fazla bence türk kızının boy ortalamasının 1.60 - 1.62 olduğunu göze alırsak eğer.

3
    0 Yorumla
  • Romeooooo
    Romeooooo Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

askerde vardı badim 195 di ben alta o yukarda yatıyordu yatakda bir dönüyordu korkuyordum böle kavga falan olunca önden onu salıyordum :D

1
    6 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

hacım sen en başta yanlış yri seçmişsin :) ee koskoca heybetli adam dönüyor normaldir :))

Yorumla
    • Romeooooo
      Romeooooo
      +1 yıl

ben çavuştum o onbaşı rütbe meselesi vardı adamızda :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

o olmasa bile boydan dolayıda birşeey diyemeyizdin şimdi o yatak benim dese :))) İyi ama askerliği yemişin ne güzel :)

Yorumla
    • Romeooooo
      Romeooooo
      +1 yıl

yok yok iri adamlar sevecen oluyor ki bana vuramazdı zaten askeriyede üst müesirden 6 ay askerliği uzardıda öyle bir insan değil hala görüşürüm :) doğuda komando olarak yaptık bende 186 yım yanı :D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Çavuşu fazla takmıyorlar diye biliyorum ama dediğin doğrudur ben şimdi gidip görmediğim için cezasıda vardır illaki :) sıkıntılı durumlar askerliği tam olarak yapmışsındr orda.:) adamlar batıya gidiyor orda bile askerliğe nalet ediyor

Yorumla
    • Romeooooo
      Romeooooo
      +1 yıl

erkek adam doığuda yapar :) mavi bera takar :)

Yorumla
  • Bilmiş
    Bilmiş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Bende aynı boydayım sıkıntı oluyo otobüs uçak vs vs kendine yakın boyda kız bulmak da sorun ama dışarıda farklı bir endam katıyo :D

1
    3 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

otobüs uçağı geçtiğimde kız bulmak sorun :) aslında kızlar varda huyu huyuna anlaşableceğini bulamıosun adaylar çok az olduğundan :))

Yorumla
    • Bilmiş
      Bilmiş
      +1 yıl

aynen ben evde kaldım gibi :) beğenmiyorum genelde inş sen kalmazsın :D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

eywallah inşallah hepimiz için :)

Yorumla
  • iştekuzukuzugeldim
    iştekuzukuzugeldim Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 60%
    +1 yıl

160 olduğum için bana göre hayli uzun:)) Sarılırken midesinin değil kalbinin sesini dinlemek isterim:)))

1
    2 Yorumla
    • muhendisozi
      muhendisozi
      +1 yıl

Omuz hizası yaklaşık 165cm oluyor yani tam kalbine gelir kulağın. Hesaplamanızı s..

Yorumla
    • iştekuzukuzugeldim
      iştekuzukuzugeldim
      +1 yıl

Sözlerimize dikkat edelim lütfen...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bulamadım ya şöyle uzun boylu :P en azından 180 falan

1
    5 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

erkekte uzun boylu birsürü var hemde 1.80 üstü çok çok fazla :)) ama kızda yok işte :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yok ya erkeklerde artık kısa.. uzun boylu çok rastlamıyorum ben

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Bence sen çevreni değiştir :) senin çevrede var bir sorun gibi duruyor :))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bilemiyorum artık :)

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

öyle öyle emin ol :) uzun erkekte çok fazla :) neyse cevabın için teşekkür :)

Yorumla
  • gizmoooooo
    gizmoooooo Takip Et
    +1 yıl

Bence normal. Ya da ben uzun oldugum için oyle görüyorum

1
    3 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

senin boyun kaç peki normal görüyorsun?

Yorumla
    • gizmoooooo
      gizmoooooo
      +1 yıl

178 :D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

senden acil çoğaltılmalı :)

Yorumla
  • Başakdilan
    Başakdilan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Ben 1.81 kız olarak topuklu giyemiyorum. sen erkeksin dert etme;/

1
    3 Yorumla
    • SerenayHastayımSana
      SerenayHastayımSana
      +1 yıl

Zaten giyersen yanında 190 erkekte duramaz :D

Yorumla
    • avcı4606
      avcı4606
      +1 yıl

Sen giy topukluyu gel yanıma. Erkek kız arası 10 cm fark iyidir :D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

topuklu giyeblrsin bence 4 5 cm topuk fena durmaz tabi fazlasıda abartı olur

Yorumla
  • TgSince
    TgSince Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 35%
    +1 yıl

1.60 olan bir partner için uzun.
    175+ olan için ise iyidir.

2
    0 Yorumla
  • coffeeislife
    coffeeislife Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

lügatımda "çok uzun" diye bir kelime yok :D erkeksen birde ıyıdır

2
    1 Yorumla
    • gunesb
      gunesb
      +1 yıl

:))))))))

Yorumla
  • sinemy20
    sinemy20 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl

Uzun yaa, her sey kararinda olsun iste, fazlasi zarar

2
    0 Yorumla
  • Єναηєscєηcє
    Єναηєscєηcє Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 46%
    +1 yıl

Erkek kısa boylu olmamalı 1.87 civarları ideal bence

2
    0 Yorumla
  • MrsSrc
    MrsSrc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Sahsim adına uzun ve yapili erkekler cekici gelir diyebilirim.

1
    0 Yorumla
  • irem_turkuaz
    irem_turkuaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

Kız 160ın altındaysa uzun. Ama 160-180 arasıysa gayet iyi

1
    0 Yorumla
  • bekliyans
    bekliyans Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Çok iyi ama zayıfsan kötü durur.
    En az 80 kilo olmalısın

1
    0 Yorumla
  • puddi
    puddi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

boyu 1.90 ve ondan fazla olan insanlar genelde hep boyu ile konular hakkında mı konuşuyor? yoksa ben mi kıskanıyorum?

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

vala ben olumsuz olarak düşünüyorum aslında öyle övünmüyorum yani bu konuyu

Yorumla
  • CerennnKoçç3412
    CerennnKoçç3412 Takip Et
    +1 yıl

Bencee çok uzun yanii :D erkeğin boyu bence 180 falan olmalı :Dd

3
    1 Yorumla
    • mesmerize
      mesmerize
      +1 yıl

Bence de 180-185 azami olmali,,, Kadindan uzun olmasi her sekilde iyi olur bence ama bu kadar uzun degil :(

Yorumla
  • Wolcano
    Wolcano Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 52%
    +1 yıl

Kızların alayı 155-165 olunca ne yazıkki uzun kalıyor..

2
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

Aynı düşünce içerisindeyim Avrupadaki kızlara göre normal ama burdaki kızlara göre çok uzun

Yorumla
  • volimtera
    volimtera Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl

inanamıyorumm :)) benim babam bile 1.80 ve evin tavanında :D seni düşünemiyorum ne kadar süt içtin sen ya

0
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

hahahah :) süt değilde basketbol diyelim en önemli faktör o :) demekki sizin evin tavanı engin miş :)

Yorumla
  • piremsesimm
    piremsesimm Takip Et
    +1 yıl

Bence gayet iyi. Bazı kızlar 1.80 uzeri sever senin gibi bazilarıda kısa sever ama erkekte kısa boyluluk baya kotu

1
    2 Yorumla
    • KEZBanE
      KEZBanE
      +1 yıl

169 kısamı sence?

Yorumla
    • piremsesimm
      piremsesimm
      +1 yıl

Erkege gore kısa bence

Yorumla
  • redqueen
    redqueen Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 65%
    +1 yıl

öf bence kötü :D sevgilimde 1,90 boyunda ben topukluda giysem yetişemiyourm boyuna büyük sıkıntı yaa:DD

0
    7 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

iyidir iyi işte ne güzel ya topuk hiç giyemeceğin bir sevgilin olsaydı :)) kızlar ve topuklu giymeme düşünemiyorum :))

Yorumla
    • redqueen
      redqueen
      +1 yıl

şahsen öyle birşey bende düşünememde topuklular candır:D bu boyda çok uzun arkadaşım bari 1,80 falan olsaydı iyidi 1,62 benim boyum o 1,90 sen düşün artık:D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

evet senin boy baya kısaymış ona göre Ama siz birbirinize yakıştırdıktan sonra zaten hiçbir sıkntısı olmuyordur diye düşünüyorm :)

Yorumla
    • redqueen
      redqueen
      +1 yıl

yok canım hiç bir sıkıntı olmuyo allaha şükür bu işin makara kısmı allaha şükür gayet iyi bir ilişkimiz var boy problem bile olmuyor alalha şükür sadece bazen topuklu giymekten isyan edicekmişim gibi geliyor:D ama oda sorun olmuyo ya:S

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

sevindim oda olur artık gülü sevven dikenine katlanır :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin

Yorumla
    • redqueen
      redqueen
      +1 yıl

katalnıyorum zaten :DD amin teşekkür ederim sizede murluluklar hayatınızda:D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

bende teşekkür ederm :)

Yorumla
  • hadesiçe
    hadesiçe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 38%
    +1 yıl

ıyıdır ıyı :D yok yanı sımdı cok uzun desek kısaltcan mı yok o yuzden salla gıtsın

1
    4 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

belki kısa dersiniz bizde uzatmaya çalışırız :))

Yorumla
    • hadesiçe
      hadesiçe
      +1 yıl

çek kolundan bacagından :D ya da çamasır makınesınde yıkan uzun derlerse çekersın belkı boydan :D

Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

kaç derecede yıkanayim peki çekmesi için 90 derece iyimi :)

Yorumla
    • hadesiçe
      hadesiçe
      +1 yıl

valla hıc anlamam o işlerden :D cok sıcak olunca cekıo demı :D 90 ıyıdır asdf :D

Yorumla
  • modelist
    modelist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Anlamadıgım Türkiye için uzun demiş bütün herkes ama erkeklerin hepsi yorumda maşşAllah 190 üstü :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli-Kullanıcıı
    Gizli-Kullanıcıı Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

Bende o boylardayım. Fiziğin güzelse zayıf değilse iyidir.

1
    0 Yorumla
  • larien
    larien Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

eğer cılız bir vücudun varsa çok uzun evet. eğer değilse 190 boy candır :D

1
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

evet onun bende farkındaym vücut yapılı olunca okadar sırıtmıyor boyunun uzun olması ama kızdada erkekte uzun boy ve zayıflık yakışmıyor.. peki teşekkürler :)

Yorumla
  • tugbaa95
    tugbaa95 Takip Et
    +1 yıl

benim boyum 1.53 beğenmiosan 10cm bana ilave edelim senden

1
    0 Yorumla
  • Nelumbo79
    Nelumbo79 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

bana göre evet ama uzun boylu bir kız için normaldir herhalde.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Cok uzun kardes! 1.85cm üzeri kisilerde ciddi deformasyonlar görünüyor (örn. egri omurga, kambur vs...). Kizlarin burada salyalarinin akmasina bakma. Onlar 1.90cm dedinmi akillarina kivanç ve kenan geliyor. Yani yakisikli degilsen cok cok kötü.

1
    0 Yorumla
  • gozvarsende
    gozvarsende Takip Et
    +1 yıl

165 olunca bana uzun :D ama en azından 175 olup da bunalıma girenlerden değilsin bu da güzel bişey

1
    0 Yorumla
  • bukalemuns
    bukalemuns Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

bn topuklularla yetişemedigime göre uzun evet. max 85 olmali. min 77 78

1
    0 Yorumla
  • hayatsanagüzelmi
    hayatsanagüzelmi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

2 metreye dayanmış uzun tabi .70 .80 arası iyidir :)

1
    0 Yorumla
  • sonundaözgür
    sonundaözgür Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 49%
    +1 yıl

hayır çok iyi. ama kendine göre kız bulmak zor olabilir

0
    1 Yorumla
    • Aklimtakildi
      Aklimtakildi
      +1 yıl

uzun kız var illaki ama işte huyu huyuna bulmak zor oluyor.. cevabın için teeşkkr

Yorumla
  • Devamını Gör (195)
Devamını Gör(240)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > 1.90 boy sizce çok mu uzun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

1.87 boy sizce çok mu uzun? 17 cevap verildi
1,85 boy çok mu uzun yahu? 13 cevap verildi
1.89 m boy normalden fazla uzun mu sizce? 2 cevap verildi
1.90 boy sizce uzun mu normal mı? 19 cevap verildi
1.88 boy çok mu uzun? 12 cevap verildi
1.95 boy çok mu uzun? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨