Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında bu kişiye göre değişir... yani uzunboylu bir kız için 1.90 boy sorun olmayabilir. ancak ortalamanın altında bir boya sahip kız için sorun olabilir..
ben mesela 1.55 boyundayım ve bana da dışarıda nedense 1.90 civarı erkekler ilgi gösterir.. ben de onların yanına yakışmayacağımı düşünerek onlardan çekinirim beraberlik düşünemem... beğenmediğimden değil... çok beğenirim 1.90 lık erkekleri ama kendim çok kısa olduğum için yanyana geldiğimizde çok uyumsuz gözükürüz ve yanımdaki adamın endamı benim 2 katım büyüklüğünde olunca kendimi çok alçak ve ezik hissedebilirim...
hazır seni bulmuşken sorayım? senin peki benim gibi 1.55-1.60 civarı olan kızlara bakış açın nedir?
yani karşı cins gözüyle bakabilir misin bizim gibilere? yoksa çocuk gibi mi görürsün?29 Yorumla- +1 yıl
yazının sonuna kadar katılıyorum... kişinin kendisine göre değişebilecek durum aynen.. Diğer soruna gelecek olursam bana açıkcası çok ilginç geldi belki çok güzelsindr ondan sana ilgi duyuyr olablrler ama diğer türlü zaten sana katılıyorum yanyana geldiğinde elele tutuşmak istediğinde çok sıkıntılı olablecek bir durum... bu yüzden açıkcası hiç ama hiç 1.70 den aşağı düşünmemeye çalışıyorum.. Ama 1.55 boyunda ve çok güzel kız görsem bakarım konuşmak isterim ama sevgili bakımından niytlenmem doğruyu söylemem gerkise
Cevap sahibi+1 yılgörüşlerin için teşekkür ederim :) evet bence de 1.90 ve civarı olan erkeklerin yanına 1.70 ve üzeri olan bayanlar daha uygun ve mantıklı.. aynen benim düşündüğümü düşünüyorsun..
benim bu durumuma da gelince... kısaboylu bir bayan olmak zor bir durum.. hele ki uzunboylular tarafından ilgi gören birisi olunca daha da zor... ben de isterimki benimle 1.70 ayarında birileri ilgilensin ama inadına gibi 1.90 lık olanların gözü takılır bakarlar konuşmaya çalışırlar filan... ama şöyle de birşey var.. belki hayatlarında nadiren bu kadar kısa bayan görmüş olmak ilgilerini çekiyor ve onlara tatlı geliyor olabilir bu hoşuma gidebilir ama daha da beteri var ki kısaboylu bayanlar için " yatakta iyidir her yola gelir" anlayışıyla bakan da olabilir. kimin ne niyetle baktığını anlamak güç oluyor bazen.- +1 yıl
gerçekten senin durumun çok ilginç çünkü 1.90 boylarında ki insanların 1.55 boylarındakı kızı çok çok aşık olmadıktan sonra sevgili niyetine düşünmez gerçeği söylemek gerekirse.. Bence dediğim gibi eğer böyle güzelsen yüzün çok tatlıysa bide ufak tefek olunca ilgi çekici gelmiş olablrsn bu yüzden de snle konuşup tanışmak istemiş olablrler.. Senin o dediğin ihtimalde olablr elbetki ama o ihtimali düşük bluyorum açıkcası
- +1 yıl
Yani şunu demek istiyorum erkekler için herzaman güzel kızlarla konuşmak çok daha ilgi çekici oluyor yani illa sevgili olma niyeti olmasa bile ondan bir haz alıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbu söylediklerin bana moral oldu valla teşekkür ederim :) hele ki bunları uzun birisinden duymak...
etrafta ağızdan ağıza dolaşan yatakta kısa iyidir istediğin gibi evirip çevir kucağına al falan türü (kusura bakma bunları açık yazmak zorunda kaldım konunun anlaşılabilmesi açısından) erkeklerin arasında geçen bu tür muhabbetlerden dolayı bir de uzunlar bana bakıyor olunca inan kendimden utanır olmuştum. şimdi biraz rahatladım... haklısın insana bazen eli yüzü düzgün bir karşı cinsle muhabbet etmiş olmak bile moral aşılayabiliyor. kendince güzel bulduğu birisiyle diyalog halinde olabilmek bile yeterli haklısın. ben de mesela bir mağazaya gittiğimde yakışıklı ve boylu satış görevlileri oluyor onlarla müşteri adı altında konuşmuş olsam bile mutlu oluyorum. onlarınki de belki öyle bir duygu senin dediğin gibi :)- +1 yıl
hiç önemli değil sevindim senin adına ama sen yinede tedbirini elden bırakma sonuçta bende sende insanların sana hangi gözle baktğnı niye sana yanaştğnı bilemeyiz ancak tahmin yürütürüz :) ama bana göre durumlar böyledir yani.. Evet o lafı bende duyuyorum ama bunun uzunu kısası olmazki o niyetle gelinecek olsa kısalarda gelir sana.. Sadece uzun boyluların gelmesi ilginç dediğim gibi şirin gözüküyor olablrsin onlara :)) Hahah demi birde işin o yönü var kızı erkeği farketmiyor insan olarak görsellikten herzaman hoşlanıyoruz :)
- +1 yıl
Valla benim boyumda 190 ama kısa boylu kızlar sevgili olarakta daha hoşuma gidiyor. Ama bemde senin gibi onlar bana bakmaz diye düşünüyorum. 158 boyunda kız arkadaşım vardı. Ona deliler gibi aşıktım. :)
En İyi Cevaplar
Türkiye için çok uzun.
1323 Yorumla- +1 yıl
ÇOk katılıyorum farkındaym bende
- +1 yıl
Yapacak şey varda onada imkan yok :)
- +1 yıl
Oda olablr aslında Ama ben türk kızlarının yarısını takas etme projesini düşünmüştm :) sadece ben değil bütün nesil faydalansn :)) hepsini olmaz ama ben türk kızlarını severim türk kızlarının karekterini avrupalıların ise dış görünüşünü kaynaştırmak lazım :))
- +1 yıl
Ama ben sadece kendimi düşünmüyorum :) tüm toplumun bundan yararlanması düşüncesi içerisindeym :))
- +1 yıl
türkiyede 1.75 üstü erkek çok çok fazla ve onlarada 1.75 boylarnda kız gelse kötü mü olur
- +1 yıl
Erkekler sorun etmiyor ama bu durumu pek :)) bide alttaki yorumlara baksana paso herkes 1.90 :)) demekki benim gibide çok
- +1 yıl
bu arada Kızlar illaki istiyor yani arada baya fark olsun tabi ona birşey diyemem :)
- +1 yıl
vala bilemicem artık :) bir topuk farkı olacak demi illaki siz kızlar topuklu giymeden yapamazsınız :)
- +1 yıl
Sevmeyen kız söyle :) şaka bir yana bende katılıyorm yani 1.80 kız bulsam çk iyi olr benim içinde yani.. herzaman 10 cm fark ideal bencede
- +1 yıl
:)) teşekkür ederim cevabın için ii akşmlar
- +1 yıl
rica ederm :)
Boyum tam da 1.90. Lise çağlarımda çevremde bana boyca aynı olmayı bırak yaklaşabilen bile yoktu. Bu durum bende çoğu kez psikolojik baskı oluşturuyordu. Biraz eğile eğile kamburca yürümeye başlamıştım. Boyumun uzunluğunu gizlemeye çalışıyordum bir nevi. Kilom da boyumla orantısız olunca tabiri caizse değnek gibi dolaşıyordum ortalıkta. Gerçekten çok rahatsız ediciydi. Ancak şimdi yaşla birlikte vücut da kendine geldi. Hani oturdu denir ya öyle. Kilo şimdilerde 90'a yakın ve ne giysem çok hoş durduğunu söylüyorlar. Güzel tepkiler alıyorum. İleride sen de yaşayıp göreceksin ;)
21 Yorumla- 4 gü
Ya sizi görmeyi ve tanışmayı çok isterim
Türkiye'de uzun sayılıyor maalesef, ben 1.87 olmama rağmen zamanında çok çilesini çektim. Sonradan vücut oturunca: "aa çok uzunmuşsun", "beraber yürümeyelim kısa görünüyorum", "şu perdeleri taksana", "çok zayıfmışsın"... gibi laflardan bir nebze olsun kurtuluyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
senin boy en idealiymiş zaten kardeşm 1.87 olmak isterdm bende şahssen.. Hahaha güzel yanlarıda var tabi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
116Cevap
+1 yılKimine göre uzun kimine göre kisa. :) Ama uzun kızlarımız da var 1.75 - 1.80 boylarinda ve onların sana ihtiyacii var. 1.70 boyunda erkekle mi evlencek. Iyiki varsiniz :) Cogalinn diyorum :) Cunku bende 1.76 boyundayim.
46 Yorumla- +1 yıl
1.75-1.80 arası candır zaten :) ama yoklar işte dışarda 10 kıza bak belki biri öyledir :) türkiyenin şartları maalesef :))) Ama siz kızlarda okadar önemli değil 1.76 bile olsan en kötü 1.80 erkek bir sürü var ama erkekler için aynı durum söz konusu değil :((
- +1 yıl
topuklu giyince kötü oluyor ama o 1.80lik erkekler. :) 1.90 lık erkek benim için harikaa olur, hemen hemen ayni boyda olması güzel olmaz, böyle seni koruyacak tipte olcak. sarılacan falan :)
- +1 yıl
Bu arada 10 kızdan biri uzun olsun önemli degil zaten hepisini alacak degilsin ya :))) uzunu alırsn
- +1 yıl
ee sende ona göre topuklu giymezsin dicem ama siz kızlar topuklu olmanda yapamazsınız hak veriyorum... bencede zaten sen 1.80 liklere bakma zaten azsınız sizin gibiler bize yar olsun kısalara değil :))) uzun iyi niyetli düzgün bulsam alacam zatende çok çok az oldukları için bulamıyorsun bulsan bile iyi çıkmıyor
- +1 yıl
inşallah bulrsun kalbine ve gönlüne göre birini :) haha evet topuksuz olmuyor işte :) sizlerde bizim gibi uzunlaraa yar olunn
- +1 yıl
uzun boylu kızlar bide burnu havada oluyr inşallah öyle biride denk gelmez :) inşallah hep beraber sivaslı ;) teşekkürler
Evet uzun ama çok iyi. Vücut çalışmayı denersen çok iyi olabilir . sadece hayatına alcağın kişi konusunda biraz sıkıntın olabilir eğer umursamazsan her boydan talibin çıkar :) yorma kendini uzun boy güzeldir
22 Yorumla- +1 yıl
çok önceden En iyi cevabı sseçmezsem seni seçrdim... cevap için teşkkürler
+1 yılbenim erkek kardeşimde öyle bana normal geliyo ama türkiyede birçok erkek 1.85i geçmediği için genelleme yapıyorum insanlara uzun geliyo 1.90 boyunda olanlar :))
122 Yorumla- +1 yıl
Senin gözünde alışmıştır birde ondan dolayı :) bence ondan ziyade kızlarımız çok kısa ondan uzun geliyor :)
- +1 yıl
evet itiraf ediyorum kızlarda kısa ama kısa erkeklerde var :))
- +1 yıl
Hemen erkeklerede laf kondur zaaten :)) Şaka bir yana Asya kökenli bir millet olduğumuz için boyumuz kısa oluyor tabi ben hariç :)
- +1 yıl
olur mu öyle şey türk erkeklerimiz her zaman gönlümüzün baş köşesindedir biz sizin gibi yok rusudur yok amerikalıdır demiyoruz :D
- +1 yıl
vayy vayy birazda mecburluktan dolayı olmasın bu düşüncelerin :) Bu arada ben rusu amerikalısı diye aramam önce insan olsun ırkı farketmez :))
- +1 yıl
mecburluktan derken nasıl yani :))
- +1 yıl
EEe sonuçta çok büyük ihtimal türk erkeklerine yar olacaksın :))
- +1 yıl
niye bence öyle düşünmemelisin ben şimdi yeniden başlasam üniversiteye kader bu ya fransada eğitim görmem gerekti bulunur türk kızlarıda çok rahat bulur senin şansın ne kadarsa bizimkide en az o kadar ama ben kişiliğimden dolayı tercih etmiyorum
- +1 yıl
Tabi bulunur elbetki senin mesela özel durumunda varmış.. Ama işte zırt pırt gidileblme durumu olmadğı için burada sen biraz istinasın ondan Yine ülkemin vatandaşlarına kalıyoruz :) Bu arada sen niye tercih etmiyorsun merak ettim bak şimdi bu kadar savundun :)))
- +1 yıl
özel durumum derken?
- +1 yıl
fransada eğitim görmem gerekti diyelim ki demişsin ya. byle birşey olursa senin özel bir durumun olacak onu demek istedim
- +1 yıl
hayır benim savunduğum bişey yok sadece ben fikrimi söyledim o kadar ! ben müslümanım hristiyan biriyle evlendim diyelim hatta katolik bile olmadığını düşünelim çocuklarım seçeceği din konusunda arada kalacaktır kültürlerimiz yaşama şeklimiz farklı olduğu için muhakkak sonu gelmeyen tartışmalar yaşama ihtimalimiz çok yüksek olacaktır :)) ve ben biriyle birlikte olacaksam onun ölene kadar arkamda olduğunu bilmek istiyorum bu yüzden evde kaldım :D :D
- +1 yıl
zaten Bayanların başka dinlerden birisiyle evlenmesi yasak diye biliyorum.. YAni kültürden ziyade zaten öncelikle dinen yasak.. Anladığm kadaryla dininde kurallarına uyduğnuz için tabi ki imkansız bir olay ama yabancı ülkelerdede müslümanlar çok mesela ama ordada kültür farkı devreye giriyor.. Yukarı tükürsen sakal aşağı tükürsen bıyık :))) Daha yaşın genç hemende evde kalmış muamelesi gösterme kendine Hayırlısıyla çıkacaktır inşallah :))
- +1 yıl
evet dinen yasak olduğunuda biliyorum evde kalmış gibi hissediyorum çoğu arkadaşım evli mutlu çocuklu :))
- +1 yıl
Ayıptır sorması ama yaşın kaçki daha böyle düşünüyorsn :))
- +1 yıl
23 yaşındayım gerçekten evliler ama :))
- +1 yıl
Daha evlilik için gençsin boşver sen çevreni :)) bence 25 lerden sonra düşünmeye başla :))
- +1 yıl
dimi ben geç kalmadım onlar erken evlendi benim sorunum mu :))))
- +1 yıl
HAhaha aynen bende onu demek istemiştim :) birazdaha gez dolaş hayatnı yaşa gençliğini yaşa sonra ömür boyu yaşayamackssn zaten o hayatı :))
- +1 yıl
aynen :))
- +1 yıl
cevabın için teşekkr ederm :) ii günler
- +1 yıl
iyi günler :))
+1 yılevet uzun. ve estetik değil bence. bana genetik bozukluk gibi geliyor :)
ama her türlü gideriniz var kızların gözünde. ( bu da avantaj )33 Yorumla- +1 yıl
genetik bozuklukmu? ilginç :) aslında eski insanların uzun oldğnu biliyorum belkide insanoğlunun yapısında vardır uzun boy :) cevap için teşekkr bu arada
- +1 yıl
eski insanlar boyları falan uzundu evet.
ben eski İstanbul evlerini bilirim. evler olağanın dışında büyük. kapı tokmakları ise çok geniş mesela.
insanların boyları gittikçe kısalmakta gerçekten.
dediklerim için kızma :) - +1 yıl
hiç duymamıştm onları bilgilendrdiğin için teşekkr ederim... yokk kızmadm kızmak için bir nedenim yok :) teşekkür ederim görüşünü bldiğirdiğin içinde :)
Erkekte uzun boy iyidir, ne giysen yakışır. Değnek gibi diyen mantar hemcinslerini ciddiye alma, kıskançlıktan yapıyorlar.
11 Yorumla- +1 yıl
o konuda çok haklısın ne giysen bir hoş duruyor ama vücudun hafif yapılı olacak diğer türlü okadarda etkili değil.. peki teşekkürler :))
Hayır, 1.75m ve üstü sana uyan karı tipi. Altı bok gibi durur, sakı ola ki yanına bile yaklaştırma lan.
11 Yorumla- +1 yıl
1.70 de topuklu giyse sıkıntı olmuyor aslında ama önerin için sağol :)
+1 yılbence iyi ama yanına kısa kalabilirler. 1.75 lik kız bulmak zordur
23 Yorumla- +1 yıl
durumdan anlayan ender kişilerdensin :) cevap için teşkkrler
- +1 yıl
valla ben ancak öyleledirden hoşlanıyorum ya da 1.80 falan. umarım tıfıl bişey çıkmaz karşıma :D
- +1 yıl
Hahahah hayırlısı olsn senin için ozaman :)
şef sen ne yedin ne içtin dibine gübre niyetine bişemi attılar :D benim boy 169 uzamıyor 19 yasındayım...
23 Yorumla- +1 yıl
HAcım siteye baksana milletin boyu 1.90 dan aşağı değil :)) Baskete git hacım baskete başka yolu yok.. ya da boy uzatıcı haplar varmış..:))
+1 yılSevgilimin boyu valla ben cok memnunum cunku ben 1.70 boyundayim ve biraz takintiliyim bu konularda sevgilim benden uzun olmali :)
12 Yorumla- +1 yıl
rahat rahat topklu giyiyorsun bide onun üstüne hala kısasın kız olduğunu hissedebliyorsun ne güzel :)) Allah mutlu etsn
- +1 yıl
Tesekkur ederim :)
bence çok iyi manken gibi hatunlarla birlikte olabilme şansın daha yüksek. tip de önemli tabi..
11 Yorumla- +1 yıl
onun için tipten ziyade para ve çevren önemli :)
+1 yılevet uzun olsun uzun olmak kötü bir şey değil ki =)
11 Yorumla- +1 yıl
bazen kötü birşey oluyor ama :)
Ben hoş diyorum ya, böyle kocaman olacak tam sarılası, minyon kızların sevdiği boy.
11 Yorumla- +1 yıl
minyonlar mı 1.90 seviyormuş ilginç ilk defa duydum
türk erkeklerinin ortalama boyu 1.75 olmasından dolayı senin boyun baya uzun :) ama uzun boylu olman kötü değil kalıplı bir vücudunda varsa çok iyi :)
22 Yorumla
+1 yılO boya uygun bir vücut varsa sorun olmaz. Selvi boylum al yazmalım misali :D
11 Yorumla- +1 yıl
sıska değilde yapılı bir vücut şart tabi :)
benim kuzen 1. 98 dizinde kanser çıktı yaa çok üzülüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
geçmiş olsun umarım iyileşir
Bizim standartlara göre uzun. Ama bence değil çok iyi bir boy.
13 Yorumla- +1 yıl
Hmm uzun boylu olsan 1.90 isterdn yani kesinlikle senin için daha iyi olurdu yani
- +1 yıl
1.76 bence kız için en ideal uzun boy.. benim standartlara göre uzun diyince 1.60 civarı sandım.. tabi kişisel mesele sonuçt gözüne 1.90 uzun özüküyor olablr
Soru sormak için sormuşsun resmen manyak mısın sen çok iyi bir boy
15 Yorumla- +1 yıl
gerçeği söylemek gerekiirse ben okadrda memnun değilim zaten sorma amacım buydu
- +1 yıl
tabi en önemliisi kız mevzusu :) yani hem eli yüzü düzgün hem boyu boyuna hem huyu suyu iyi bulmak gerçekten nerdeyse imkansız.. Hep bir yrlerden taviz vermk zorunda kalıyorsn
- +1 yıl
Hahah aynen zaten adaylar çok çok kısıtlı olanında ya sevgilisi vardır ya da dediğin beğenmeyeblr :)) önerin için teşekkrleer ama :)
+1 yılstandartların biraz üzerinde ama, kendine dikkat ettiğin sürece çok sıkıntı olmaz, ama kendine ve fiziğine dikkat etmezsen, ayıboğan hanzo olman çok zor değil
20 Yorumla
+1 yılbence iyi ben 1.70im topuklu giyince 1.75i geçiyorm yanımda byle 1.90 gibi birinin olmasını isterim :)
11 Yorumla- +1 yıl
topuklu giymesen bile öyle çok sırıtmazsın bence.. boyun ortalamanın üstünde sonuçta :)
+1 yılBana göre cok uzun ama 170 üstü kizlar icin idealsin
12 Yorumla- +1 yıl
nickten anlaşılıyor zaten :)) cevap için teşekkr ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
Eğer kaslı falansan gayet iyi Diğer türlü zayıfsan hiç iyi değil :)
40 Yorumla
+1 yılKardeş benim boy 1.83. Ona rağmen toplu yerlerde bazen kendimi garip hissediyorum. Millete tepeden bakıyorum gibi hissediyorum.
Sorunlardan biri de boyuma uygun kız sayısı çok az. Uyum sorunu oluyor. Kısa olmak vardı. : ) 1.70 filan olaydık iyiydi.10 Yorumla
+1 yılBenim de boyum 1,92 kilo da var deve gibi duruyor. Tersine minyon tipli kadınlar hoşuma gider. Fakat yanıma yaklaşmazlar uyumsuzluktan dolayı
11 Yorumla- +1 yıl
aynen kardo hiç yakışmazlar gerçekten abi kardeş gibi dururuz yan yana gelsek :)
ülkeye göre değişir rusyada kısasın türkiyede uzun almanyada normall yanii bence almanyaya yerleşş :D
22 Yorumla- +1 yıl
sende amma abarttın ya
benim boyum1.64 sevgilimki 1.92 olduğu için bana baya uzun geliyor :)
12 Yorumla- +1 yıl
topuklu falan giyorsan çokta sorun olmaz ama
+1 yıl1.80-1.85 türklere göre ideal ben almanyaya gittim adamlar 15 yaşında 1.90 oluyor cogu
12 Yorumla- +1 yıl
onların kızlarıda öyle az çok onların beslenmelerinde havasında suyunda bir değişiklik var
- +1 yıl
Evet kızlarıda öyle 13 yaşındaki kız 1.70 dolanıyor en az ben gittim orda 1 ayda 10 kilodan fazla aldım :ASd:saD
Bana göre çok iyi fakat Türkiye sınırlarında bulması biraz zor ;)
15 Yorumla- +1 yıl
bence 1.90 civarı erkekler gene iyi kötü var ama uzun boylu kız bulmak sıkıntı
- +1 yıl
Nasıl bir şehirde yaşıyorsn ki küçük bir şehir falan mı? ilginç
- +1 yıl
o dahada ilginçmiş... yani ben çevremde görüyoyrum az çok... fazla değiller tabi ama hiç yoktansa varlar... Bende tam tersi mesela 1.75 üstü ve kız göremiyorum nerdeyse yoklar
- Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılHayat ne garip değil mi? 1,90 boyu olan birisine bile kısa diyebiliyor:D
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen ağzını burnunu kırmak lazım bu sistemi getireni :)
1.90 uzun baya uzun oluyor. 1.76 normali :D ( Benim boyum )
22 Yorumla- +1 yıl
Boyu boyuna bulrusn kardeşm inşalah :)
+1 yıl185 in üstü fazla bence türk kızının boy ortalamasının 1.60 - 1.62 olduğunu göze alırsak eğer.
30 Yorumlaaskerde vardı badim 195 di ben alta o yukarda yatıyordu yatakda bir dönüyordu korkuyordum böle kavga falan olunca önden onu salıyordum :D
16 Yorumla- +1 yıl
hacım sen en başta yanlış yri seçmişsin :) ee koskoca heybetli adam dönüyor normaldir :))
- +1 yıl
o olmasa bile boydan dolayıda birşeey diyemeyizdin şimdi o yatak benim dese :))) İyi ama askerliği yemişin ne güzel :)
- +1 yıl
Çavuşu fazla takmıyorlar diye biliyorum ama dediğin doğrudur ben şimdi gidip görmediğim için cezasıda vardır illaki :) sıkıntılı durumlar askerliği tam olarak yapmışsındr orda.:) adamlar batıya gidiyor orda bile askerliğe nalet ediyor
Bende aynı boydayım sıkıntı oluyo otobüs uçak vs vs kendine yakın boyda kız bulmak da sorun ama dışarıda farklı bir endam katıyo :D
13 Yorumla- +1 yıl
otobüs uçağı geçtiğimde kız bulmak sorun :) aslında kızlar varda huyu huyuna anlaşableceğini bulamıosun adaylar çok az olduğundan :))
- +1 yıl
eywallah inşallah hepimiz için :)
+1 yıl160 olduğum için bana göre hayli uzun:)) Sarılırken midesinin değil kalbinin sesini dinlemek isterim:)))
12 Yorumla- +1 yıl
Omuz hizası yaklaşık 165cm oluyor yani tam kalbine gelir kulağın. Hesaplamanızı s..
- +1 yıl
Sözlerimize dikkat edelim lütfen...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbulamadım ya şöyle uzun boylu :P en azından 180 falan
15 Yorumla- +1 yıl
erkekte uzun boylu birsürü var hemde 1.80 üstü çok çok fazla :)) ama kızda yok işte :))
Cevap sahibi+1 yılyok ya erkeklerde artık kısa.. uzun boylu çok rastlamıyorum ben
- +1 yıl
Bence sen çevreni değiştir :) senin çevrede var bir sorun gibi duruyor :))
Cevap sahibi+1 yılbilemiyorum artık :)
- +1 yıl
öyle öyle emin ol :) uzun erkekte çok fazla :) neyse cevabın için teşekkür :)
+1 yılBence normal. Ya da ben uzun oldugum için oyle görüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
senin boyun kaç peki normal görüyorsun?
- +1 yıl
178 :D
- +1 yıl
senden acil çoğaltılmalı :)
+1 yılBen 1.81 kız olarak topuklu giyemiyorum. sen erkeksin dert etme;/
13 Yorumla- +1 yıl
Zaten giyersen yanında 190 erkekte duramaz :D
- +1 yıl
topuklu giyeblrsin bence 4 5 cm topuk fena durmaz tabi fazlasıda abartı olur
1.60 olan bir partner için uzun.
175+ olan için ise iyidir.20 Yorumla
+1 yıllügatımda "çok uzun" diye bir kelime yok :D erkeksen birde ıyıdır
21 YorumlaUzun yaa, her sey kararinda olsun iste, fazlasi zarar
20 Yorumla
+1 yılErkek kısa boylu olmamalı 1.87 civarları ideal bence
20 YorumlaSahsim adına uzun ve yapili erkekler cekici gelir diyebilirim.
10 Yorumla
+1 yılKız 160ın altındaysa uzun. Ama 160-180 arasıysa gayet iyi
10 YorumlaÇok iyi ama zayıfsan kötü durur.
En az 80 kilo olmalısın10 Yorumlaboyu 1.90 ve ondan fazla olan insanlar genelde hep boyu ile konular hakkında mı konuşuyor? yoksa ben mi kıskanıyorum?
11 Yorumla- +1 yıl
vala ben olumsuz olarak düşünüyorum aslında öyle övünmüyorum yani bu konuyu
+1 yılBencee çok uzun yanii :D erkeğin boyu bence 180 falan olmalı :Dd
31 YorumlaKızların alayı 155-165 olunca ne yazıkki uzun kalıyor..
21 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşünce içerisindeyim Avrupadaki kızlara göre normal ama burdaki kızlara göre çok uzun
inanamıyorumm :)) benim babam bile 1.80 ve evin tavanında :D seni düşünemiyorum ne kadar süt içtin sen ya
01 Yorumla- +1 yıl
hahahah :) süt değilde basketbol diyelim en önemli faktör o :) demekki sizin evin tavanı engin miş :)
+1 yılBence gayet iyi. Bazı kızlar 1.80 uzeri sever senin gibi bazilarıda kısa sever ama erkekte kısa boyluluk baya kotu
12 Yorumla- +1 yıl
Erkege gore kısa bence
öf bence kötü :D sevgilimde 1,90 boyunda ben topukluda giysem yetişemiyourm boyuna büyük sıkıntı yaa:DD
07 Yorumla- +1 yıl
iyidir iyi işte ne güzel ya topuk hiç giyemeceğin bir sevgilin olsaydı :)) kızlar ve topuklu giymeme düşünemiyorum :))
- +1 yıl
evet senin boy baya kısaymış ona göre Ama siz birbirinize yakıştırdıktan sonra zaten hiçbir sıkntısı olmuyordur diye düşünüyorm :)
- +1 yıl
sevindim oda olur artık gülü sevven dikenine katlanır :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin
- +1 yıl
bende teşekkür ederm :)
ıyıdır ıyı :D yok yanı sımdı cok uzun desek kısaltcan mı yok o yuzden salla gıtsın
14 Yorumla- +1 yıl
belki kısa dersiniz bizde uzatmaya çalışırız :))
- +1 yıl
kaç derecede yıkanayim peki çekmesi için 90 derece iyimi :)
Anlamadıgım Türkiye için uzun demiş bütün herkes ama erkeklerin hepsi yorumda maşşAllah 190 üstü :D
10 Yorumla
+1 yılBende o boylardayım. Fiziğin güzelse zayıf değilse iyidir.
10 Yorumlaeğer cılız bir vücudun varsa çok uzun evet. eğer değilse 190 boy candır :D
11 Yorumla- +1 yıl
evet onun bende farkındaym vücut yapılı olunca okadar sırıtmıyor boyunun uzun olması ama kızdada erkekte uzun boy ve zayıflık yakışmıyor.. peki teşekkürler :)
benim boyum 1.53 beğenmiosan 10cm bana ilave edelim senden
10 Yorumlabana göre evet ama uzun boylu bir kız için normaldir herhalde.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok uzun kardes! 1.85cm üzeri kisilerde ciddi deformasyonlar görünüyor (örn. egri omurga, kambur vs...). Kizlarin burada salyalarinin akmasina bakma. Onlar 1.90cm dedinmi akillarina kivanç ve kenan geliyor. Yani yakisikli degilsen cok cok kötü.
10 Yorumla
+1 yıl165 olunca bana uzun :D ama en azından 175 olup da bunalıma girenlerden değilsin bu da güzel bişey
10 Yorumla
+1 yılbn topuklularla yetişemedigime göre uzun evet. max 85 olmali. min 77 78
10 Yorumla
+1 yıl2 metreye dayanmış uzun tabi .70 .80 arası iyidir :)
10 Yorumla
+1 yılhayır çok iyi. ama kendine göre kız bulmak zor olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
uzun kız var illaki ama işte huyu huyuna bulmak zor oluyor.. cevabın için teeşkkr
- Devamını Gör (195)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat