portre modeli olursun üst kıyafetler için olan çekimlerde model olursun. Ben kendim fotoğrafçılık yapıyorum (aslında retoucher'ım) dert etme neler neler çıkıyor haline şükredersin. Sivilceden yara izinden yüzü görünmeyip de sırf çakma sarışın beyaz tenli diye model olabilen var
013 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Ry27NG.jpg bak bolee
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1PqzvA.jpg al sana yuz :Ddddddddd
Soran+1 yılKoydum ya benim iste o
Soran+1 yılBenim diyorum ya deli midir nedir.
Soran+1 yılCok zekisin :D
Soran+1 yılIstemem saol
En İyi Cevaplar
bir şey olmaz o kadar fotomodel var çokmu düzgün bacakları var...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe demek :)
fotomodellik fizikle çok alakalı değil konulu tematik fotoğrafların da mankeni olunabiliyor tabi ülkemizde çok yaygın olmasa da... o yüzden fotojenik ve ilgi çekici bir aurayı her fotoğrafçı kullanmak ister alanına göre :)
00 Yorumla
+1 yılHaahaha :D mankenlerin çoğu çarpık bacaklı hiç dikkat etmedin mi :D sadece düzgün yürümeyi biliyorlar sende onlar gibi yürümeyi ogrenirsen sıkıntı kalmaz :)
015 Yorumla
Soran+1 yılYok canım manken olamam bohun 165 :D model olmak istiyorum kac kez cagrildim bacaklarim yuzunden gidemiyorum :(
- +1 yıl
He o zaman sıkıntı yok bacaklarına bakmazlar. Onlarda yüz güzelliği önemli
Soran+1 yılKokteyllere felan gidiyolar surekli kisa mini giyiyorlar. Bende giyiyorum ama kattiyen topuklu giymiyorum daha beter oluyo cunku ondan sikinti yaptim
- +1 yıl
Benim bildiğim topuklu aksine carpikligi kapatır sen fazla taktığın için sana öyle geliyor olabilir mi
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Ry27NG.jpg bak bole bacacikkarim :(
- +1 yıl
Yoo hiç dikkat cekmiyoki
Soran+1 yılEyvallah :) ♡♡♡♡♡♡♡♡
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
Aynı benim bacaklarim😂
Soran+1 yılSeninkide mi carpik? :D
- +1 yıl
Birazcık😂
- +1 yıl
Benimkilerde çarpık :D ama belli olmuyo :))
- +1 yıl
Aynen😂 napalim her güzelin bir kusuru vardır:D
- +1 yıl
Aynen öyle tatlım :) o yüzden fazla takmamak lazım napabilirsin kesip atcakmısın dimi
- +1 yıl
Haklısın😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuzunu cok begendim, fizigin de bayagi iyi duruyor, bacaklarini cok begenmedim ama onlar sorun yaratmaz. Bence bu isim pesinden pek gitme yani ajanslar kizlardan faydalanma ve paralarini yiyip kenara atma pesindeler. Bu sektorun icinde oldugumdan biliyorum en buyuk ajans sahipleri benim arkadaslarim. Okuyup meslek sahibi ol derim yani o isin gelecegi yok bir yerlere gelsen bile.
033 Yorumla
Soran+1 yılEvet. adam cok begendi beni gel haftaya kydni ypicaz falan dedi ama icime sinmedi gitmiycem yavsak bir tip.
Cevap sahibi+1 yıl%90i oyle zaten senden faydalanmak isteyecei ve istedigini vermezsen seninle calismayacak. Gercekten cok guzelsin ama ajanslara guvenme hicbir zaman.
Soran+1 yılEvet adM resmen taciz etti eliimi fkn tuttu. Kactm bnde
Cevap sahibi+1 yılVay o. c ya sabaha kadar doveceksin oylelerini. O sektore el atmis olsaydim yardim ederdim ama o ajans sahibi arkadaslarima da guvenmiyorum yani herkes boyle guzel modellerden kisisel cikar almadan yardim etmezler. O yuzden yardim etmeyecegim lutfen anla beni.
Soran+1 yılO tanidigin ajanslarin ismini yazsana belki benmki icindedir
Cevap sahibi+1 yılSen soyle ben var ya da yok diyim cunku benimkilerden biri degilse isim curutmek istemiyorum.
Soran+1 yılHayir sen sole ben direk su dezem olmaz. Sen tanidiklarini yaz bende icinde diyim
Cevap sahibi+1 yılBenimkiler e ve n harfleriyle basliyo iki ayri ajans bunlar. Tutuyosa soylerim devamini
Soran+1 yılEvet. Icinde,
Cevap sahibi+1 yılE olan sanirim? Genelde o yapiyor cunku boyle seyleri.
Soran+1 yılOha cidi misin? Sen sahit oldun yani. Bide bu e nin eski adi. Yeni adida h... dimi?
Cevap sahibi+1 yılEvet o. Yakindan biliyorum haremden baska bir yer degil orasi. Onlara ait olmazsan orada barinamazsin. Seni getirecekleri en iyi yerde birkac yerde modellik ve sonra yeni bir kizla yola devam.
Soran+1 yılYazik ya. Yemin edrim bole bizey oldugunu bilmiyodum. Ne guzel gencecik kizlR var orda hepsiyle yatti mi simdi o pislik.
Cevap sahibi+1 yılHala yola devam ediyolarsa evet. Sen cok guzel bir kizsin ve ajanslarin, zenginlerin kiz goturme yeri oldugunu bil ve uzak dur. Keske oyuncu falan olabilsen kimsenin altina yatmadan ama zor iste..
Soran+1 yıl:( :(((((((((((((((((((((( sen nerden biliyosun bole massalah genelde o yapiyo bole isleri dedigine gore?
Cevap sahibi+1 yılTaniyorum cunku neyse konuyu kapatalim cok cirkin konular.
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi o sektorde girisimim olsaydi senden hicbir karsilik almadan gerekli egitim ve islerini ayarlardim ama kendim bulasmiyorum hic.
Soran+1 yılAma bisey diycem. Ben yuz vermedim. Sevgli olalim falan bile dedi daha istememe ragmen annemi cagirdi sen benim modelmsin dedi. Benden bir bok alamamsina ragmen
Cevap sahibi+1 yılAsagilik herif ya sana iyi gorunecek iste. Bir daha oranin onunden bile gecme. Sen oraya is amacli gidiyosun ya sevgili olalim ne anneni cagirmak ne? Lutfen daha fazla anlatma yoksa gidip orayi basina yikcam.
Soran+1 yılArkadasinmis ya nasil arkads oluyosunuz bole insanlarla hayret ediyorum ver gotune gitsin
Cevap sahibi+1 yılBeraber is yaptigimiz falan oluyor yani resmi bir arkadaslik diyebilirim. Yoksa oturup beraber gezip takilacagim biri kesinlikle degil hele bugunden sonra.
Soran+1 yılResmi bir arkadsliksa kizlara bole şeker yaptgini nazil biliyorsun. sanirim fotohrafxi falansin
Cevap sahibi+1 yılResmi dediysem is arkadasligi yakinligini bilirsiniz yani o sekilde. Sohbetlerimiz, is yemeklerimiz falan oluyor ama arkadasim diye tanitmam oyle adamlari.
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılAjanstan is cikacak olsa inan su an seni en iyi yere koydururdum ama uzak dur ge baska seylere yonel.
Soran+1 yılÇektim elimi.
Cevap sahibi+1 yılHarikasin, cok tesekkur ederim tavsiyelerime kulak astigin icin. Guzelligin uzerinden para kazanmak yerine calisip basarili bir meslek edin derim, guzellik gecici cunku.
Soran+1 yılZaten okuyorum. amacim bundanpara kkazanmak değildi hoşuma gidiyordu. amacim farklı pklumu bitirip kendi şirketini accan inzallH bu is meslek değil olamaz da dedgn gbi güzellik gecici
Cevap sahibi+1 yılBuna cok sevindim. Sadece merakimdan soruyorum acaba ne okuyorsun ve nasol bir is kuracaksin?
Soran+1 yılLojistik
Cevap sahibi+1 yılKendi sirketini kurmak istemen cok guzel yani ideallerini cok sevdim. Umarim cok buyuk yerlere gelirsin de kendine ozel fotografci tutup bu hobini devam ettirirsin.
Soran+1 yılSaol
Valla victoria secret defilelerinde bile birsürü çarpık bacaklı manken var bildiğimiz adımı atmadıkları için gider herhalde, sen bacaklarım çarpık diye birşey söyleme , nolursa olsun sen at kendini podyuma :)
02 Yorumla
Soran+1 yılManken olmiycam fotomodel diyorum https://i.hizliresim.com/Ry27NG.jpg bole isye
mankenlerin cogusunun bacakları carpık carpık bacak daha seksi duruyor sanırım manken olduklarına göre :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ben fotomodel olcam ole defilelere gidmiycem sadece poz vercm cekcekler :D
+1 yılPodyumda yurumeyeceksen sorun olmaz fotografci zaten bacaklarini duz tutturmuyor.
Carpik bacaklida olsan belli olmaz.
Rahat ol sen ;-)020 Yorumla
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Ry27NG.jpg cok mu kotu?
- +1 yıl
Sacmalama. bende bisi var sanmistim gayet guzeller.
Bu kadar guvensiz olma kendine bence sorun yok :)
Hatta gayet hoslar.
Soran+1 yılYok ama cidden carpik yaninne bilim bole bir sey oldum cok istiyorum ya
- +1 yıl
Bence podyumdakileri gormesin sen sanirim ;)
Bu bacaklar onlarin. yaninda gayet duzgun ve hoslar.
Soran+1 yılHmm peki :)
- +1 yıl
Ciddi olarak soyluyorum hatta bir ornek gosteriyorum bak.
www.sachkuafor.com/.../...-Secret-bady-make-up.jpg
Bunlar birde Viktoria Secrer Melekleri hesap et :-)
Soran+1 yılIyide dumduz bacaklari ki
- +1 yıl
Sagdakine bak.
Soran+1 yılBenimkinden :D
- +1 yıl
Yaa demek Viktoria Secret Kizlarina bile katilabilirsin sen ;-)
Vucut hatlarinda duzgun ise sansin bol :-)
Soran+1 yıl85-60-85
- +1 yıl
Foto var mi?
Soran+1 yılYuzum var iste yukarda
- +1 yıl
Ben boydan bahsettim.
- +1 yıl
Boy fotografi
Bel bira kalin gibi geldide
Soran+1 yılBoyumu napcan ki
Soran+1 yılCok zekisiniz yemin ederim :D hadeee
- +1 yıl
Boy fotografi istedim vucut hatlarin duzgun mu diye ve ayni zamanda 60 bel biraz kalin gibi mekik ile inceltebilirsin.
Ama once bir gormek istedim ki hismu hatlarin yoksa degil mi diye.
Soran+1 yıl90 60 90 . Olmasi gereken kadin vicud olculeri. Bil.
- +1 yıl
Neyse bacaklarinin fotografinda kalcanda belli oluyormus biraz
Onunla kiyasla 56 60 bel civari oldukca iyi kilon sanirim 50 civari ?
+1 yılBoy onemlid değil diyen yalan atmış kanks çarpık bacaklada biraz zor bana kalırsa zaten bu işi meslek görenleri anlamıyorum saygılar
00 YorumlaAjans ta sana bikiniyi giydircekler biraz inceliycekler seni bacakların sorun olurmu olmaz mi diye .
04 Yorumla
Soran+1 yılBikinide giyemem ki karnimda ameliyat izi var :( 15cm
- +1 yıl
Bikini şart ama mankenliği yüze göre almıyolarki vucuda göre alıyolar her noktaya dikkat ediyolar
Soran+1 yılManken xegil diyorum fotomodellllll
+1 yılmaşallah çok güzelsiniz neden olmasın ki
herkesin bir kusuru yok mu?00 Yorumla
+1 yılfoomodellikte yüz güzelliği önemlidir vücut güzelliği değil. olur.
05 Yorumla
Soran+1 yılBak kankis bolehttps://i.hizliresim.com/Ry27NG.jpg
- +1 yıl
senin bacakların mı? dediğim gibi, fotomodellikle vücuda pek bakmazlar ama bunun tedavisi var, araştırabilirsin. istersen yaptırabilirsin iyi bir doktora. victoria secret mankenlerinde bile estetik var.
- +1 yıl
hem bacak çarpıklığı için estetik olduğunu kimse anlayamaz söylemene gerek bile kalmaz belli olmaz
Soran+1 yılEeed benim cok kotu mu?
- +1 yıl
:/ pek düzgün sayılmaz ama dediğim gibi çok önemli değil ve tedavisi var.
+1 yılBir Çok Kişi Görmüştür Genelde Bacakları ÇArpık Oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu yüz olduktan sonra kimse bacaklara bakmaz kansk :)) olursun kesin :))
14 Yorumla
Soran+1 yılOlmam artik bosweeer
Cevap sahibi+1 yılNeden vazgeçtin :))?
Soran+1 yılSapiklar kor olsun
Cevap sahibi+1 yılnasıl yani?
offfffffff manyak bir güzellik... fotomodeller zaten çarpık yürüyorlar. Sen gel hele bir görüşelim seni fotomodel yapayım :D :D
00 Yorumla
+1 yılben başka maharetlere bakıyolar diye biliyodum ya neyse :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin anan ole cahil
- +1 yıl
sana çakarlar demedi deme ;)
+1 yılBoyun kilon kac bide bacaklarinida gorseydik oyle karar verseydik
00 YorumlaModa & Stil konusunda 434 cevap paylaştı. yüzünün değil de bacaklarının resmini atsaydın daha mantıklı cevap verirdik;))
03 Yorumla
Soran+1 yılAtmistim zaten.
Soran+1 yılGerk yok verme zaten bu konu kapandi.
Gizli Üye(30-35)+1 yılçarpık bacaklı bir model igrenc :S
tipinle kurtardın demekki zaten erkekler hemen yavsamş kadın görmemişler hiç galiba:)01 Yorumla
Soran+1 yılModdellik bacaga bakmiyo zaten sadece yuz ve sac. Ama iste ordada becermeden barindirmiyolarrr misss ogrendikkk
Gizli Üye(30-35)+1 yılyüzünde hayır yok bacaklarında yok özel bögelerini çektirceksenn no problem
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu sen yaptir :)
Yuz degil onemli olan sen bacaklarinin resmini yolla
00 Yorumlamodellik beceri ve cesaret isteyen bir meslek olduğundan bence sorun olmaması gerekli
00 Yorumlaben mankenim foto modelim sahneye cikacagin icin sorun olur
010 Yorumla
Soran+1 yılModel neden podyuma xiksin kardesim ya
Soran+1 yılPekiiii :) ya vicudumda bir ameliyat izi varsa? Illa bikini giydirirler mi ki
Soran+1 yılFotomodelde boy asla onemli degil benim boyum 165 . 160 bile olan var. Adamla konustum ve asla modellikte boy onemli degildir. ;))
+1 yılajans derken habermi sunacan
00 YorumlaZaten modeller carpık bacaklı bence albenısı var..
01 Yorumla
Soran+1 yılAjansa alindim ama gitmeyi dusunmuyorum acikcasi
+1 yılkendini gizle :D resim ver :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir rahatsiz etmesinler diye gizledim kullanici admi
- +1 yıl
Vereyim mi kullanici adini :D
yüzün aşırı güzel değilse işin zor
02 Yorumla
Soran+1 yılYuzum fotojenik orda sikinti yok. Ajans sahibi ile gorustum, ole mukkemel bir fizige gerek yok dedi. Ama ben soramadim iste bcklarim carpik diye,
+1 yılNeresinnin fotoğrafı çekileceğine bağlı bence :)
00 Yorumla
+1 yılÇarpık bacak sorun olmaz. Hadi hayırlısı.
00 YorumlaAjans almazsa ben alırım seni:)
02 Yorumla
Soran+1 yılAjans cagiriyo ben korkudan gidemiyom :D
+1 yılGeri kalan mükemmel se neden olmasın?
02 Yorumla
Soran+1 yılAjans sahibi daha iyi bilir ama utancimdan soramiyorum :(
- +1 yıl
:( sor bence nolacak sanki
Olabilir yani olamaz diye birşey yok :)
00 Yorumla
+1 yılyüzün çok güzel. sıkıntı olmaz bence :)
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden olmasın
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılevimin kadını çocuklarımın anası yaparım :D
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılsıkıntı olur aga bence :))
00 Yorumla Olabilir , nelerini gördük sonuçta
00 Yorumlabilmiyorum olur belki
00 Yorumla
+1 yılolmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAjans sahibi olur dedi bebeyim :*
- +1 yıl
sadece yüzse sorun yok boydan fotoraf cektirme derim bacakların carpıksa ki carpıkmış
+1 yılolur bence
08 Yorumla
Soran+1 yılSorun olur mu
- +1 yıl
sımdı ne kadar carpı oda onemlı
Soran+1 yılFoto atim mi ya
- +1 yıl
at ama burdan herkes gorur skyp hhalilguness oraya at
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Ry27NG.jpgbattim bile nolcak abazalar utansin biz deel
- +1 yıl
404 not found
dıyoo
Soran+1 yılSengoremiycem ozaman napak :D
- +1 yıl
ben gondereyım dıcemde aksam aksam goz zevkını bozmayım
+1 yılolmaz bence
00 Yorumla
+1 yılOlamaz nayır
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!