Güncellemeler
+1 yıl
Diz hizasında*
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadas sunu ayırt edin lütfen ferace giymedigim zamanlar zaten diz hizasında tunikler ve diz hizamin Altında olan ceketler giyiyorum. Altina ispanyol paca giyiyorum hani ferace giymedigim zaman dar pacalar kisa gömlekler giyip çıkmıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaa sen oyuncak mı sandın.
Bence bunun şakası yok.
Ferece ve çarşaftan kaçış olamaz
Ya doğru konuussaniz bile Şu an ki üslubunuz dogrunuzu götürüyor...
Kardeşim ben senin öbür dünyanı kurtarıyorum.
Guzel bir dille kurtarabilirdiniz
Hergün giymek şart mı ne demek ya.
Yok ben kapalıyım ama bugün açık giyincem demek gibi bir şey.
Sorumu anlamadigiminizi düşünüyorum
Tesettürdeki ölçü vücut hatlarının belli olmaması ve dikkat çekmemektir. Buna da en uygun kıyafet çarşaf, pardesü, ferace gibi şeylerdir.
Eğer giydiğiniz şey dikkat çekiyorsa, size bakan erkekler dönüp bir daha bakıyorsa, vücut hatlarınızı belli ediyorsa bu uygun değildir.
Niye bol orten seyi ferace olarak dusunuyorsunuz cok guzel yarasa kol bol kesim tuniklerim var ayrica ceketlerimde oyle buna karsilik zaten dar paca asla giymiyorum hani ferace giyip bu sorumlulugu alan birisi ferace giymedigi gunlerde de asla dar dikkat ceken seylerde giymez sahsen ben öyleyim
Tamam siz kendiniz giydiğiniz için daha iyi bilirsiniz ben size islamdaki ölçüyü söyledim.
"Yok ben kapalıyım ama bugün açık giyincem demek gibi bir şey." bu dediginiz islamin degil sizin olcunuze gore
Ayrica diger dediklerinize katılıyorum sadece surada bir sorun var vucud hatlarını belli etmeyen seyler sadece ferace pardosu degil hani hatlari belli etmeyen kıyafetlerde var demek istiyorum
Tesekkur ederim iyi geceler
O ilk başta dediğimi sizde söylediniz zaten yanlış anladınız diye.
İyi geceler
Ben şey duymuştum. 1 defa giyince sürekli dışarı çıkarken aksatmadan giymek gerekiyormuş. Bilemem ne kadar doğru
Örtüme kuralları zaten açık ve mantaliteside belli gerisi senle Allah arasında
Benim eşim olsa fereceye girmesini isterim çünkü dışarda bir sürü kapalı var ve bazılarının pantalonu kısa bazılarının giydiklerinin bileği kısa en iyisi feraceye girmek insaAllah girersin tamamen
Vücut hatlarının belli olmayacak şekilde giyindiğin zaman hiç farketmez ne giydiğin. Kur'an'da ferace imiş çarşafmış bunları şunlarıgiyin diye yazmıyor
Ferace içine hiçbir şey giyme en iyisi o 😅
Ay gece gece ne güldüm yaa (gulmedim)
Benim eski sevgilim bir kere yaptı heyecandan oluyordu
"Eski"olmasina uzuldum
Hayırlısı 😊
derde bak vay be bizimki de dert mi
Naparsin iste insanına gore dert vermiş Allah
Hfhfjf kanks ilahlyat okuyacam inşallah bu sene