Moda & Stil Leopar elbise almayı düşünüyorum ama balık etliyim. Daha da kilolu gösterir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir ara puantiyeli elbise almıştım kilomu olduğumdan fazla gösterdi. Leopar elbise almayı düşünüyorum ama balık etliyim. Daha da kilolu gösterir mi? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_eyşanlarölmez Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Balık etliysen tercih etmemelisin bence Ha bu arada leopar desenine varoş diyen varoştur aksini iddia edende varoştur. 2 0 Yorumla
PastırmaKralı1996 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Daha kilolu ve daha kötü gösterir. Varos kıyafeti o 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl leopar kaldı mı ya çok kötü yapmayın ne olur bildiğin varoş deseni 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaz geldi gidin ferah cıvıl cıvıl yaz elbiseleri alın leopar nedir ya Yorumla Soran +1 yıl Cıvıl cıvıl çok elbisem kıyaferlerim var değişiklik istiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl başka değişiklik yapın ne olur leopar aşırı zengin lüks giyinen ince orta yaş üstü şık hanımlarda güzel durabilir sadece. ki onlara bile kokoş havası verir. sen giyersen de varoş duracak kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu kadar mı uzaksınız yaşadığınız çağın moda anlayışına anlamıyorum ki. hadi modayı geçtim yakışsa bari yakışmıyo da. neyse. Yorumla
Bugrakagan67 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 95% +1 yıl Kilolu göstermez manken deki gibi durur 1 0 Yorumla
yoncaad4 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl bence hayır. daha uzun gösterır senı aksıne 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Balık etliysen tercih etmemelisin bence Ha bu arada leopar desenine varoş diyen varoştur aksini iddia edende varoştur.
Daha kilolu ve daha kötü gösterir. Varos kıyafeti o
leopar kaldı mı ya çok kötü yapmayın ne olur bildiğin varoş deseni
yaz geldi gidin ferah cıvıl cıvıl yaz elbiseleri alın leopar nedir ya
Cıvıl cıvıl çok elbisem kıyaferlerim var değişiklik istiyorum.
başka değişiklik yapın ne olur leopar aşırı zengin lüks giyinen ince orta yaş üstü şık hanımlarda güzel durabilir sadece. ki onlara bile kokoş havası verir. sen giyersen de varoş duracak kesin
bu kadar mı uzaksınız yaşadığınız çağın moda anlayışına anlamıyorum ki. hadi modayı geçtim yakışsa bari yakışmıyo da. neyse.
Kilolu göstermez manken deki gibi durur
Biraz daha kilolu gösterebilir
bence hayır. daha uzun gösterır senı aksıne
zayıf olsanız da giymeyin çok kötü
Bence evt