Şimdi podyumda boy gösteren etekli erkek mankenler ileride erkeklerin geleceği mi olacak?

Kadının da hakkı iade edilmeli erkeğin de. Feminizm bu anlayışla doğdu velakin şu anda gidişatı tam bir sapıklık. Çünkü, "Neden kadın doğuracak, biraz da erkekler doğursun" anlayışı da feminizmin belası... Fıtrata müdahale edilir mi? İşi buraya getirdiler. Tam bir sapıklık.
sonra da kim uydurduysa Kızlar Erkeklerin arkası ile ilgileniyormuşmuşmuş. Hayır, yok öyle bisey max. göze sokmuştur da bakan kişi öylece görmüştür. 😐 Neyse, soruya gelince Almanyada yaşayan biri olarak kadınlaşan (bakımlı değil kastımız, bildiğin kadinlaşmaaa) Erkekler kanayan yaram, verimli yorum yapamicam çok travmatik çok 🤧🤧
mide bulandırıcı...
aynen öyle olacak hedef var güçleriyle ahlakı yıkmak
biz ne yapacağız direneceğiz,
slim fit modasına direnmeye çabalıyorum mesela, ben kaslı bir adam değilim hiçte olmak istemedim. Benim gücüm beni ve sevdiklerimi korumaya yeter, fazlası fıtratı değiştirebilir.
Cevap
7Cevap
Erkek adam sunu giymez, Feminen falan filan degil bunu giyen dupeduz oglandir yani, kisinin kendi oğlanlığıdır, erkek adama şunu giyirip dışarı cikaramazsın, bu neymiş anaa
Fiminenleşme kaçınılamaz, çünkü bize kadına benzeyen erkek, erkeğe benzeyen kadınların sayısının artacağı ve dünyanın sonuna yaklaşılma konusunda bunun bir alamet olduğu bilgisi verildi
Ahah, oha gorsele koptum😂
Bence de hic hos degil gidisat.
Yakında etek giyecekler
Böyle pantolonları yakıstırmıyorum
Nefret ediyorum. Adam gibi giyinsinler
Görseldeki hatunun arkadan görüntüsü süper 👍
Bu ne s. bir tarz
Kızlar sizde yok böyle kalça 😂😂
Bu mu erkek 😏
Bende yok böyle kalça vay anasını
Iyyyyy 🤢
Ayy çok kötü dar