Moda & Stil Koltuk takımı nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Renkleri bu şekilde istemiyoruz sizce dışardan bir fikir olarak nasıl resimler yan oldu ama Koltuk takımı nasıl? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
PsychoBabble Takip Et Master Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Ben koltuk kolunu daha düz seviyorum, daha pratik geliyor kullanım açısından. Ama modeli güzel tabii buna takan biri değilsen. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğrusu benim de bir tek o içine sinmedi ama koltuk takımı o kol tipini kaldırmış gibi geldi Yorumla PsychoBabble +1 yıl Aynen aynen kötü durmamış, gayet hoş duruyor. Yorumla
Zübeydeçlk Takip Et Xper 1 Yaş: 58 +1 yıl Kumaşı pek hoş gözükmüyor kedi vs var ise kumaşlar hakkında inebella mobilya sitesinde bir blog vardı sanırım ordan biraz bakıp kumaşını seçmen iyi olur gibi sonra çok sorun yaşayabilirsin 0 0 Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Rahat gozukmuyor kanks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Koltuk rahat oturunca görüntüde öyle gözükmüştür belki Yorumla
_Asla_Pes_Etme_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Renk kötü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Renkler böyle değil zaten bizim istediğimiz renk farklı Yorumla _Asla_Pes_Etme_ +1 yıl İyi o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben koltuk kolunu daha düz seviyorum, daha pratik geliyor kullanım açısından. Ama modeli güzel tabii buna takan biri değilsen.
Doğrusu benim de bir tek o içine sinmedi ama koltuk takımı o kol tipini kaldırmış gibi geldi
Aynen aynen kötü durmamış, gayet hoş duruyor.
Kumaşı pek hoş gözükmüyor kedi vs var ise kumaşlar hakkında inebella mobilya sitesinde bir blog vardı sanırım ordan biraz bakıp kumaşını seçmen iyi olur gibi sonra çok sorun yaşayabilirsin
Renkleri sevdim iddalı
Yalnız bunlar muhteşem👌
Rahat gozukmuyor kanks
Koltuk rahat oturunca görüntüde öyle gözükmüştür belki
Bence güzel
Ben sevmedim tarzım değil
Başarılı
güzel
Güzel
Renk kötü
Renkler böyle değil zaten bizim istediğimiz renk farklı
İyi o zaman