Ne olursa olsun bu söylenecek laf değil bana göre. Ben bu adamla bir de bir ömür geçirmeyi düşünüyordum. Kilolu insanlar bikini giyemez mi, öyle bir kural mı var? Bu adama nasıl nasıl cevap vermeliyim?
Biraz kilom var, bikini giydiğim için sevgilim göz zevkimi bozuyorsun dedi. Buna nasıl cevap vermeliyim?
açıkçası başka bir tarzda söyleyebilirdi , 'göz zevkimi bozuyorsun ' söylenecek bir kelime değil, hani şunu diyebilirdi ' gayet hoş birisin ama bu bikini sanki pek olmamış sana , birkaç kilo versen gayet güzel olur. hatta beraber spor yaparız istersen' diyebilirdi. çok kabaca bir deyim olmuş göz zevkimi bozuyorsun ne demek ya , ben olsam açıkça söylerdim. bikini üstüme pek olmamış olabilir eleştirilere de açığım , ama senin deyimin çok kabaca, kırıldım bu deyimine. ya sevgililer birbirini eleştirebilir, kilo almışsın, bu elbise olmamış diyebilir, önerilerde bulunabilir ama her şey adabında olursa. trip atma açık açık söyleyişine kırıldım de , bundan sonra daha dikkatli konuş benimle dersin, baktın hala kabaysa ilişkinizi düşünürsün bakalım bu adam beni hak ediyor mu?
Bu gerçek olamaz abxısjaos Mantıksız olan olay şu ki tipini beğenmediğin kişiyle gidip flört etmezsin, bu bir gerçek. Bu adam seninle tanışmak isteyip bu yola gittiğine göre seni beğenmiş olması lazım. Sonradan kilo aldıysan da demek ki ilişki tamamen zevk üzerineymiş, koluna takıp gezdirmeyi seviyormuş. Sevgi, saygı ve güven üzerine kurulmuş bir ilişki olsaydı zaten çok da zoruna gitmezdi sevgilinin. Şu lafı başkası dese anlaşılabilir herkesin zevki farklı derdim ama sevgili deyince komik olmuş ahahaha. Sevgilin ya ruh hastası ya da senin üzerinden ego kasıyor.
Bence terk et gitsin. İnsan sevince boka baksa gül gelir gözüne. Demek ki seni sevmiyormuş. Ki ne olursa olsun sen bir insansın ve duguların var kötü göründüğünü düşünüyorsa kibarca söyleyebilir. Bence otur konuş hatta mesafe koy araya, pişman olup özür dilerse devam edersin. En azından kırmızı çizgilerinin olduğunu ve sana ne kadar yakın olursa olsun sana saygı duymayı öğrenir. Cidden bir ilişkide ne kadar sevgi olsada saygı olmazsa o ilişki çekilmez. Ama tek taraflı düşünmemek lazım belki espri yapmıştır. Konuşup güzelce anlatman en iyisi.
Sevgilin hakkında kötü bir şey söylemek istemem ama çok kırıcı bir sevgilin var ve bence seni üzecek birisi o. O yakıştırmayabilir ama gidip de göz zevkimi bozuyorsun demesi büyük saygısızlık bence. Ki sen insanların "göz zevkini" bozuyor diye kendi isteklerinden vazgeçecek değilsin. Bikini giymek için ille zayıf olmak gerekmiyor, isteyen istediğini giyer. Çok göz zevki bozuluyorsa bu senin değil onun sorunudur, sana bakmaz olur biter. Bence ilişkiyi fazla uzatmamalısın, böyle bir insanla açıkçası çıkmak istemezdim, son heves bükücü.
Öncelikle; kusura bakma ama sevgilin hödüğün tekiymiş, yalan yok. İlişkinizin sağlam temellere oturduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca; %10 yağ oranında fit bir vücuda sahip olsan dahi sevdiğin kadına baktığında böyle bir cümle ne kalbinde ne de aklında zuhur edemez. Seven ve aşık olmuş bir erkeğin böyle bir cümle kurup bunu dile dökmesi mümkün değil. Yok öyle bir dünya.
Fakat şöyle de bir durum var; eğer bulk dönemimi gereksiz uzatmışsam ben de bazen ayna karşısında kendi göz zevkimi bozabiliyorum. O konuda da kendine karşı dürüst olmanı rica ediyorum. :)
Sevgiline, yaptığı yıkıcı eleştiriden ötürü teşekkür edip kapıyı gösterebilirsin. Kendine iyi bak.
Bikini giymeni istemediği için böyle bir öküzlük yapmış olabilir. Muhtemelen giyme dese giyeceğini düşünüp beğenmiyo gibi yaparsam giymez belki demiştir ama bu kadar saçma konuşmasıda olmamış tabi.😪 Ha bu söylediğimle alakası yoksa ve cidden öyle düşünüyosa senle işi ne bu cümleyi ciddi olarak söylediyse böyle bir adamla yaşanmaz bu bir gerçek. Ama bence ilk söylediğim zira seni beğenmiyo olsa niye sevgili olsun yani
Ters psikoloji yapıyo işte beğenmeyeyim sansında giymesin bikini hesabı😂Hadi kilolusun vs dese yakışmıyo dese anlarımda ama göz zevkimi bozuyosun demek nedir ya bu öküzlüktende beter😪
Ayrılarak cevap verebilirsin. benim sevgilim olsa onu her haliyle her fiziği ile her kusuru ile kabul ederdim. böyle sevgiden anlamayan insanlara fazla bağlanıp onlara gereğinden fazla değer veriyorsunuz. sonra bizim gibi iyi kalpli efendi erkekler sevilmiyor yalnız kalıyor. demek ki sevgilin seni göz zevgi için sevmiş kendi söylemiş..
Nasılım etiketine çevrildiği için sanırım kusura bakma🤦♀️ sonuç olarak şunu söyleyeyim. Kilom var evet ve bu sadece sevgililik aşamasında da geçerli değil. İnsanların senin de yüzün çok güzel demesi bile insanı yaralayan birşey. Ve malesef 21 senelik ömrümde bunlarla çokça karşılaştım.
@HelyumCanavarı Biliyorum bende yaşadım çünkü. yakışıklı olmadığım için hiç bir kız yüzüme bile bakmıyor ve zaten hiç sevgilim de olmadı. yani bu lanet ülkede her şey dış görünüş. gerçekten ruha bakan ruhu seven sevmeyi bilen insan çok az var.
Sevgilin aynen senin gibi birisi. O kaba sense anlayışsız birisin. İnsan değil sevgilisinin yanında tek basinayken bile sosyal bir ortama girerken kılığına kıyafetine dikkat edip hatlarına yakışacak şeyler giyer. Bir de sevgilinleyken bu rahatlığını açıklaması bence zeka sorununu işaret ediyor. Sevgilin ise bildiğin sığır. Sevgiliye bu şekilde bir tarzı varosluktan başka bişey değil.
Şöyle bir durum var ki görünüşünü, giyinişini, hareketlerini, oturup kalkmasını beğenmediğin bir insanla neden sevgili olursun? Bunu diyen bir insanın zaten sevgilisine saygısı yoktur ki anlayış görebilsin. Onun da ötesinde plajda ne giyeceksin acaba? Pantolon tişörtle mi girsin denize havuza?
Ben de kiloluyum. Bedenime güvenmediğimden giymiyorum. Ama cesaret eden giyer giymeli de. Sevgilinin sana böyle bir şey demesi asla affedilemez. Bence o adam senin birlikte yaşlanabileceğin biri gibi durmuyor. Ayrıl ondan. Seni olduğun gibi kabul edecek birini bul.
Gecen sene ki kaldigim yurdun güvenliği olan abla geldi aklima. Ona cikolata uzatmistim yiyemem kilo vermem gerekiyor dedi baktim kadin tas gibi. Yasini boyunu kilosunu sordum. 28 yasinda 175 boyunda 67 kiloymus. Abla ne kilosu manken gibisin demistim. "Esim ayi gibi oldugumu soyluyor" demisti. Boyle bir insanla sadece sen degil kimse yasam kurmamali. Kadin makyaj yapmaz "hasta misin" der. Dar giyinirsin "bunu mu kendine yakistirdin" der. Topuklu giymezsin "boylede bir seye benzemedin" der. Bitmez bunlar bitmez.
Benim erkek arkadasim 180 boyunda sporla ugrasiyor vucudu cok guzel gercekten iyi. Ben onunla tanıştığımda 48 kiloydum bir ara uzuntu stres sporu birakmam falan abartmiyorum 20 kiloya yakin kilo aldim. Bana yine "cok guzelsin her halinle cok guzelsin" dedi sadece soylemlede degil yeni yapim hakkinda iltifatlar ediyordu. Bir ara cilt problemim oldu "hic birsey guzelligini bozamaz senin" dedi. Ben ne zaman bir seye uzulsem bana destek oldu. Bunlari yapması icin bir cikari falan yoktu. Insan aşıksa kusur falan gormez
Kulak zevkinide bozmadan yol al de. Ona mi kalmış yakisiyo yakismamasi.
Eskilerden hafif balık etli kadın modaydı zayıf kadınlara yüklenir "bir gram et kırk ayıp kapatır " derlerdi. Şimdi kilolu kadınlarda laf ediliyor. Değişen moda sektörü mecburiyet dayattığı için insanlara, insanlarda baskı uyguluyor bu ne densizlik
Çok bariz belli ki sevglinle aranda saygi falan birşey kalmamış böyle hashas konu da bile cok rahat konuşma hakki bulmus kendinde ve uzgunum ki bu hakki sen vermissin ona vaktinde Ve ayrica ben de kiloluyum ve bende giymem ya da daha kapali birsey tercih ederim ki bence vucuduna guvenmeyen de giymesin bence Ama tabi ki herkesin kendi fikridir Saygi önemli mesele
Sevgilin senin bedenine dil uzatacak kadar terbiyesiz ve hadsizse ona bu şansı verdiğin için yine sen suçlusun, kes irtibatınıda nerede ne konuşacağını öğrensin ayrılmak en güzel çözüm evlensen dahi seni beğenmeyecek sevgilin ki şu an bile beğenmiyor seni bu ilişkiyi boşa uzatmanın da bir alemi yok...
Burdaki çoğu yoruma o kadar hak veriyorum ki bundan öncede 2 3 kilon vardı şimdi mi aklına gelmiş şaka gibi yahu boşuna onunla çaba harcama gerçekten bırak gitsin keşke tek dert kilo olsa 1 ay dikkat etsen direkt kilo verirsin zaten aman yahu boşversene bunlar laftan anlamaz
Kilolu insanlar bikini giyemez bence ki bende kiloluyum kilom 61 boyum 1.56 asla giyemem altı giyemem yani ama yine de böyle birşey söylenmez ben senin yerinde olsaydım kendine 0 beden bul deyip ayrılırdım kilo verilir ama karakter düzelmiyor maalesef
Sen kendi kilondan memnunsan böyle kal değilsen de kal eğer kalmazsan dicek ki aaa ben dedim de zayıfladı ağzına laf sakın verme bak biz kadınız bizi ezerler hor görürler istediğimizi yaptırmazlar ama aslı öyle değildir istediğini yapıcaksın ve hatta ayrılıcaksın ondan diyeceksin ki bende senin gibi saygısız bir insanla birlikte olmak istemiyorum benim vücudum değişir ama senin kafa yapın değişmez de kıçına tekmeyi koy asla ama asla kendini ezdirme kimseye karşı
Mdhdkdj gülmicem ciddi olmam lazım. Bence öyle bir sevgili olamaz varsa bile o kişi artık sevgilim olmamalı kesinlikle. Cevap verecek olursamda göz zevkini bozıyorsam benimle ne işin var defol git o zaman derim ne dicem
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sende onun dis görünüşüyle ilgili bir eleştiri yap. Kendi cok mukemmel sanki. Kizlarin mukemmel vucutlu olmak zorunda olmadiklarini ogretmedik su erkeklere. Kendileri cok iyiymiş gibi. Kilo dedigin nedir ki verilir ama o kirilan kalp bir daha yerine gelmez.
Diyen kisi sevgilinse ayrilmakla cevap verebilirsin. Bedenini begenmiyorsa sevgilin olmus neye yarar. Sevgili dedigin ilerde evlenme potansiyeli olan biridir. Ve tipin hosuna gitmiyorsa o da yol alsin derim. Ilerde hep kilo alma verme durumlari olabiliyor kadinlarda. Hele ki cocuk felan düsünülürse. O zaman da seni öyle görmek istemezse evlilik bile yikilabilir. yani iyi düsün bu adami hayatinda istiyormusun gercekten?
Cevap vermek mi... Cidden onunla muhattap olmaya devam edecek misin? Seni beğenmediğini dile getirmiş hatta hakaret etmiş dahası var mı? Ayrılmak için tekme yemeyi mi bekliyorsun? O zaman yakındır zaten bekle bakalım biraz daha...
kilo verebilirim ama bundan sonra senin gibi birine bir günümü dahi veremem, sadece yol veririm de ayrıl. Daha sonra da eğer kilondan memnun değilsen azimle kilo ver. Ona ağzının payını verebilme isteğinle daha çok asılacaksın diyetlere sporlara
Çok kırıcı senin üzüleceğini hiç mi düşünmedi? Niye birlikte o zaman? Göz zevki bozmak ne demek ya küfür gibi terbiyesiz şey. Onunla konuş bu konuda ve ayrıl.. İnsanlar çoğu zaman kavgada bile kurmaz böyle cümleleri. Çok çirkinleşmiş çok.
Bir erkek bir kadına gerçekten aşıksa onun hiçbir kusurunu görmez gorse bile bu şekilde iğrenç bir tavırla söyleyemez onu kırmaktan korkar demek ki sevmiyor seni bu kadar basit niye vaktini harciyorsun ki?
canım benim... hiç hak etmemişsın, kimse de hak rtmez böyle sözü... gtünü yesin o... göz zevkiymiş... bugun böyle cumleler kuran yarın daha da kırıcı olabilir, dikkat et, gerekirse ayrıl :) senden kıymetli değil ya
Bok yesin. Deki eee var napiyim, giymek istiyorum giyiyorum sanane. Cidden seni seven böyle sevsin. Böyle yargilayacaksa tekmeyi bas. Kendine değer ver. Lütfen böyle insanlarla kendinizi ziyan etmeyin
Birazcık kırıcı olucam ama inan senin iyiliğin için söylüyorum ayrılmalısın. Yani ben olsam ayrılırım göz zevkimi bozuyorsun ne demek yaa insan yoldan geçen birine bile bunu demez kaldı ki sen onun sevgilisisin. Seni vücudun için mi seviyor. Ben olsam sevgisinden de güveninden de süphe duyardım ve ayrılırdım. Biri bana bunu dese aylarca kendime gelemem herhalde.
İnsana sevdiğinin her hali güzel gelir. Göz zevkini bozduğunu söyleyen birinin sevgisi yalandır. Ama şu var, kıskandığı için ya da bikini giymeni istemediği için bunu söylemiş de olabilir. Açıkça kıskanıyorum ya da bikini giymek yerine şortla denize gir demek yerine kendince bu yolu seçmiş de olabilir. Ama ne olursa olsun yanlış bir tutum. Gurur incitmesine gerek yoktu.
Ayrıl. Daha sana böyle giderse çok laf söyler. Cevabın ''ayrılalım'' olsun ve çekip git bana işte sevgilim öyle bişey desin var ya ben onu.. döverim.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ayrılarak cewap vermediysen nasıl ne şekilde cewap vereceğinin bir önemi yok. Çünkük kendine saygın ve sevgin yok demektir. Ve kendini sevip saymayan birinin düşeceği ya da düştüğü durumlar tamamen önemsizdir
Ben olsam inadına onun yanında girerdim İskelet gibi kızlara mı bakacaklar sana mı Tabiki sana... bir de salınırdım sağa sola saçimi atar etrafa bakış atardım Ordan ayarladığım biriyle de devam ederdim 😎
Kim olursa olsun, sonuçta kilolu ve aynı eleştiriye muhatap olma ihtimaliyle ya da soruyu soran kişi kendi ölçüleriyle özdeşleştirdiği için koymuş, benziyor ölçülerim diye muhtemelen. Ve ona da yakışır.
Klişe güzellik standartlarına bizleri mahkum eden herkesi yağlarımızla ve kilolarımızla dövebiliriz hiç ona ve onun saçma düşüncelerine takılma sektirsin gitsin mada faka😁😁😁
Seni değiştirmeye çalışması tamamıyla yanlış. Eşler birbirini değiştirmeye calismamali olduğu gibi kabul etmeli ama illaki öyle olmanı istiyorsa bence bunu uygun bir üslupla kırmadan incitmeden söylemeli. Biz kadınlar duygusal varlıklar olduğumuz için çabuk kiriliyoruz. Erkeklerin bu konuda eğerki ciddi düşünüyorsa uslubuna dikkat etmeli nazik olmalı bu kadınlar içinde geçerli
Sende bu laflardan sonra yanında bulundurma şu adamı. Böyle lafları kendinize söylettirmeyin. Tepkini koy açıkça ortaya. Ve istiyorsan da başka kimseyi dinleme ve giy
göz zevkini bozuyosam s*ktir git de zaten eğer gerçekten sevse dünyanın en çirkin kadını olsan onun gözünde muhteşem ötesi olursun şu yalancı sevgilere kanmayın artık
Birde bu adamları özellikle allah sınasın diye kadınların karşısına getiriyor. Hala görüşüyor olman hata sende ona "şunu anladım ki bende seninle devam ederek göz zevkimi bozmuşum" diyebilirsin.
Kilolu kadinlar istedigini giyer sevgilin seni sevmedigini belli etmis bosver onu sen nasilsan oyle mutlu ol ! ayrica Marilyn monroe burda kilolu degil 2-3 aylik hamile bildigim kadari ile 😀
Sen kilondan rahatsızsan zayıfla, değilsen böyle kal. Kendini güzel bulduğun sürece sorun yok ama iki seçenekte de böyle birini hayatından çıkarman gerektiğini düşünüyorum.
Kendisi çok mu mükemmelmiş sanki? Anlamıyorum şöyle insanları ya🤦♀️ sen de ona ait bir kusuru söyle onu eleştir ki görsün kimsenin kusursuz olmadığını görsün beyefendi
Diyeceğim tek şey kadın erkek farketmez, sevgili arkadaş farketmez. Kimse kimseye böyle kırıcı bir şey söylememeli. Eğer bana söylense ilişkimi gözden geçiririm. Benim sana tavsiyem bu.
normalde kimseye ayrıl ya da ayrılma diye tavsiye vermem ama ayrıl. böyle bir insanla olmak kendine yaptığın bir saygısızlık bana göre. kendi göz zevkine hitap eden birini bulsun o zaman gevşek