Merhaba!
Ailemin maddi durumu kötü olduğu için malesef ki her konuda sıkıntı çekiyorum ama birde kıyafet var. Kendimi bildim bileli aileme baskı kurmam elimde olanla geçinmeyi bilirim ama giyecek konusunda öyle olmuyor. Nereden baksa bir tane dizi paralanmış tayt iki tane de t-shirtüm vardır. Sizce ne yapmalıyım?
Ailemin maddi durumu kötü olduğu için malesef ki her konuda sıkıntı çekiyorum ama birde kıyafet var. Kendimi bildim bileli aileme baskı kurmam elimde olanla geçinmeyi bilirim ama giyecek konusunda öyle olmuyor. Nereden baksa bir tane dizi paralanmış tayt iki tane de t-shirtüm vardır. Sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence beden olculerini yaz buradan insanlar giymediği eskimemis kiyafetlerinden yolladılar sana istersen bir nevi sosyal yardımlaşma gibi.
Olabilir aslında. Sağol.
Günlük işlere gidebilirsin ( garsonluk vs ) ya da sosyal yardımlardan ( belediyelerde giysi kumbaralarından alabilirsin.
Biz elimizdekilerin kıymetini bilmezken senin için ne kadar önemli kıymetli birşey bu. Ondan dolayı sabret dert etme. Herşey istediğin gibi olacak merak etme. Sabret yeterki 👍🙏
Parttime çalışabilirsin. Babamın parası yok gibi şeyler bahanedir
Ders çalışıyor musunuz? Yaşınız kaç?
Evet ders çalışıyorum.
O halde gerek yok. Bırak öyle olsun sonunda sen kazanacaksın. İstediğin bölümü okurken burslarınız kredileriniz olacak belki hayata karışmak için part time işe gireceksiniz. Elinize her zaman kendi gardrobunu dizmek için fırsat geçecek. Bunları düşünerek çalışmalısınız o kadar da önemli şeyler olmadığına inanmalısınız bu giyim işinin.
Çok sağol.
Kaç beden giyiyorsun sana kıyafet gönderebilirim
Hiç bir şey olmaz. Aynı şeyleri giysen nolur ki?
Doğru, giydiğime karışamaz insanlar ama bir zamandan sonra arkadaş ortamına çıkamaz oluyorsun malesef ki.
Camii cemaatine.. cuma sonrası pazarı..
2. El al
Gardrops var, belki oradan alabilirsin..
Yardimci olsak sana. ama ban yeriz
Kıyafet yardımı alabilirsin