Moda & Stil 80B veya C giyiyorum sütyen olarak aşağıdaki gibi görünüyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tam olarak fotodaki gibi duruyor sadece benimkinde biraz asimetri var sizce küçük mü? 80B veya C giyiyorum sütyen olarak aşağıdaki gibi görünüyor? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
AyBenimGeceSenin355 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl cevabını bildiğin soruları sroma bence. boy kilo kaç 3 0 Yorumla
EvcilLimon Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl 75B meme en lezzetli olanı Üstü gereksiz 80B ile 75B arasında pek bir fark yok zaten 0 0 Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kendi kendine yapabileceğin masaj yöntemleri var tarif edebilirim göğüslerin için soğuk suyla yapılan 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Gayet iyi ama bende simetri var muhtemelen görünce düzeltmeye çalışırım 😁 1 0 Yorumla
ecxr-a Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl ortanın en ortası sen ufak görmüyorsan inan, hiçç sorun yoktur.. 1 0 Yorumla
Secretman005 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Yok hatta birazcik buyuk ama erkeklerin çogu bunu ister 0 0 Yorumla
hijabgirl Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Fazla elletme böyle sarkar 4 6 Yorumla hasanhceylan +1 yıl Çok elletince sarkıyor mu nerden biliyosun Yorumla hijabgirl +1 yıl Yahu sanane be Yorumla hasanhceylan +1 yıl Sordum sadece sarkmaz diyo büyür diyorlar Yorumla hijabgirl +1 yıl Hadi bak işine Yorumla hasanhceylan +1 yıl İşimdeyim zaten. Yorumla hijabgirl +1 yıl Abazallğı iş edinmişsin kolay gelsin Yorumla
Sticker001 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bemce çok harikaaaaa sutyen alışverişi mi yapacaksın 0 0 Yorumla
Rayso1996 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hiç anlamam nedir ne değildir ama göğüs kısmı bıraz daha yukarı doğru olsa süper durur 0 0 Yorumla
fiyakalıböcek Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 65% +1 yıl Büyük ya biraz küçük olsaymış keşke 0 0 Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Dam ustunde un eler tombul tombum me... ler kanks 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Normal bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
cevabını bildiğin soruları sroma bence. boy kilo kaç
75B meme en lezzetli olanı Üstü gereksiz
80B ile 75B arasında pek bir fark yok zaten
Kendi kendine yapabileceğin masaj yöntemleri var tarif edebilirim göğüslerin için soğuk suyla yapılan
Gayet iyi ama bende simetri var muhtemelen görünce düzeltmeye çalışırım 😁
ortanın en ortası
sen ufak görmüyorsan
inan, hiçç sorun yoktur..
Yok hatta birazcik buyuk ama erkeklerin çogu bunu ister
Degil gayet yerinde bir göğüs 😊
Fazla elletme böyle sarkar
Çok elletince sarkıyor mu nerden biliyosun
Yahu sanane be
Sordum sadece sarkmaz diyo büyür diyorlar
Hadi bak işine
İşimdeyim zaten.
Abazallğı iş edinmişsin kolay gelsin
Bemce çok harikaaaaa sutyen alışverişi mi yapacaksın
Hiç anlamam nedir ne değildir ama göğüs kısmı bıraz daha yukarı doğru olsa süper durur
küçük değil de sarkık bro
Yapma işte atma o zehirli oku 🤣🤣🤣
Büyük ya biraz küçük olsaymış keşke
Destekli iyi olmuyormu 😁
Dam ustunde un eler tombul tombum me... ler kanks
Normal bence
Normal
kendını nıye atmadın bu kızınkılerı begenmedım
Normal
Gayet iyi büyüklüğü
Tasiyo mu
Neyi küçük bunun