Beyaz çorap giyenlere kıro gözüyle bakardık, ama şu an bakıyorum ki beyaz çorap giyen herkes cool olmaya erişmiş. Bu döneme nasıl geldik biz? Kaçırdım ben orayı. Siz çekici buluyor musunuz?
Beyaz çorap giyenler aşırı kıroyken, evrim geçirip nasıl aşırı cool olmaya dönüştü?
Doksanlarda da sakal bırakanlar ile dalga geçilir "hacı "diye hitap ederlerdi. simdi genç erkekler bile göğsüne kadar sakal uzatiyor çünkü moda. kimse de sen gençsin bu sakal ne hacı mı oldun demiyor. gecmiste bir söküğümüz olsa utanirdik giyemezdik elbiseyi ama şimdi it parçalamış gibi pantolonlar moda.
Beyaz olan her şeyi temiz tutmak daha zordur. Özen, bakım ve dikkat ister. Anlayışsız, saygısız, patavatsız, görgüsüz kişilere "kıro" diyebilirsiniz, kıro kişilerin çoğu beyaz çorap giyiyor olabilir fakat bu o kişilerin kıyafet temizliklerine özen gösterdiği gerçeğini değiştirmez. "Kıro" diye tabir edilen kişilerin beyaz çorap giyiyor olması da beyaz çorap giyen herkesi "kıro" yapmaz. Saçma genellemelerden vazgeçerseniz bu nüans farklarını kaçırmazsınız.
Bu resimdeki kamiller giyince kul ama benim akşama kadar eşşek gibi çalışıp evine ekmek götüren Ahmet Mehmet abim dayım kardeşim her neyse giyince evde o daha rahat etsin diye çalıştığı kızı , onu kro buluyor
Bu modaları kim çıkarıyor ise aşırı zevksiz cidden yaşadığım süre boyunca 2008 yılındaki modayı tek sevdim oda emo punk ve gothic modasıydı cidden en iyi modaydı. Öbürleri çok kötü.