Şampuanlardan beklentilerimiz çok fazla. Hem saçımızı güzel kokutsun, hem beslesin, hem nemlendirsin.. Daha birçok özelliği bir arada istiyoruz. Elbette ki kokusunun kalıcı olması da çok önemli bir özellik. En değerlimiz, saçlarımızın gün boyu güzel kokmasını, taze kalmasını istiyoruz.
Kokusu en kalıcı şampuanlar arasında, avokadonun eşsiz kokusuna bayılmayan yoktur herhalde :) Özellikle seyrek saçlara sahip olanların tercihi oluyor çünkü, saçların olduğundan daha dolgun ve canlı görünmesini sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren farkı hissedebilirsiniz. Kullanıcı yorumları için: Elidor doğanın enerjisi serisi hakkında ne dşünüyorsunuz?
3. Clear Kadınlara Özel Yumuşak Parlak Kiraz Çiçeği Şampuan
Güzel kokan şampuan
Kiraz çiçeğinin nefis kokusunu saçlarınıza taşıyor ve gün boyu sizi terk etmiyor :) En kalıcı şampuanlar listemde üçüncü sırada yer verdim. Kullanıp memnun kaldığım şampuanlardan bir tanesi. Saçları besliyor ve yumuşacık olmasını sağlıyor. Üstelik saçlar normalinden daha parlak görünüyor. Kullanıcı yorumları için: Clear sampuan kullananlar bir bakabilir mi :(
4. ELSEVE Mucizevi Hindistan Cevizi Yağı Ağırlaştırmayan Besleyici Şampuan
Kokusu en kalıcı şampuan
Hindistan cevizinin enfes kokusunu saçlarınıza taşımak istemez misiniz? Kokusu en kalıcı şampuanlar arasında olan Elseve, saçları yumuşatarak nem kazandırıyor. Derinlemesine besliyor ve saçları ağırlaştırmadan bakım yapıyor. Kullanıcı yorumları için: Loreal Elseve şampuan kullananlar nasıl buldunuz?
mor bu dediğim ben yıllardır saçımda şampuanın kokusunun kalmamasından şikayetçiydim ve bu şampuanla şak yaşıyorum şöyle söyliyim sana diğer şampuanlar saçımda bir saat bile koku bırakmazken bu şampuan bir gün kalıyor ;)
Saçların aşırı yağlı değilse kesinlikle loreal paris elseve mucizevi yağ serisini öneririm. Ben şampuan, saç kremi ve yağını kullandım. Memnun kaldım fakat biraz çabuk yağlandırıyor ki benim saçlarım zaten yağlı. Ama saçlarım yumuşadı ve aşırı güzel kokuyor bence. (altın sarısı pakette olanlar adını yanlış yazmış olabilirim)
Şampuanlar saç derimde alerji yaptı, bir iki kullandım mı hemen sivilce vari yaralar ortaya çıkıyor o yüzden, köylülerin yaptığı zeytinyağlı sabun var içinde kimyasal bulunmayan, yıllardır o sabunu kullanıyorum hiçbir şikayetim yok
pantenin cok fazla cesidi var, market sampuani ariyorsan. kokulari da sahane zaten. bir de daha dogal icerikli Otaci oneririm, meyveli sampuanlari cok hoş.
En İyi Cevaplar