5 kg aldıktan sonra dövme yaptırıcam ama göğüs mü sırt mı kol mu bilemedim.
Sizce erkekte dövme en güzel nerede durur?
Sizce erkekte dövme en güzel nerede durur?
2 kolum dövme kaplı kola yaptırmamanı öneririm. Tamam takım elbise ya da gömlek giyince kışın falan sıkıntı yok ama yazın mesela mecbur kısa kollu giyiyorum. Kızların bakış açısı bu çocuk playboy çapkın kırığı çoktur bunun diyorlar yanaşmaya korkuyorlar. Erkeklerin bakış açısı bu çocuk kesin çetecidir esrarkeş mi psikopat mı belli değil gözüyle bakıyorlar. Bilgin olsun. Sırtına yaptır göğsüne yaptır ama kollarına yaptırma. Kollara yaptıracaksan da MAORİ still dövme tavsiye ederim.
Cevap
7Cevap
Sırt, göğüs ya da kollardaki aşırı ve kaba dövmelerden iğreniyorum kadın ya da erkek için kol ya da ayak bileğindeki dövmeler güzel duruyor..
Dövmenin sürekli görünür yerde olması hoş gelmiyor bir yerden sonra orada tenini görmek isteyebilirsin 😀 sırt gögüs tercih edebilirsin
Tüm sol ya da sağ kolunu omuzlara kadar full kaplatabilirsin mesela
her yerde durur boyun ense kafanın yanı kulak üstü dudak içi parmaklara kaş üzerine göz altında her yer olur kanka
kol bence. genel olarak itici buluyorum ama
pis geliyor
benlik değilll
Kaslı isen omuzda kolda da güzel
Eger kas varsa omuzlarda
Kol daha iyi boyun da güzel oluyor
Karın sırt iyi gözüküyo
Full kaplat knk öyle en güzeli
Valla dövme bağımlılık yapıyo yakın arkadaşımdan gördüm bunu djdjjsjsjd bende istiyorum ya az daha duruldun korona gidicem yaptırıcam
En uygun yer göğüs sırt kol.
Omuz
Üst kol
Omuz
Üst kol, göğüs
kol bence
Kol da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?