Çok acillll !
Kızlar Kadiköy'de güzel röfle, boya yapabilen yerler biliyor musunuz ?
Kızlar Kadiköy'de güzel röfle, boya yapabilen yerler biliyor musunuz ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer selam kızlar
öncelikle size sıradan ve neredeyse tüm kızların başından geçmiş bir olay anlatcam. benim için uzun saç çok önemli ve değerli bundan 4 yıl önce saçlarım gayet uzun güze ve sağlıklıydı fakat talihsiz klişe bir olay biliyorum ama maalesef ki aynen klişenin kurbanı oldum ve sıradan bir kuaföre gidip boyuna dokunmadan kırıkları aldırmak istedim ve olay başladı kısacık saçlarla eve döndüm.
her neyse bir daha asla kuaförlere ne kesimine ne de boyaya gitmedim kırıklar oldukça kendimce makas veya ustura ile almaya çalıştım olduğu kadar bir de uzasın die her türlü şampuan, krem, maske, sprey vs. ne ararsanız kullandım normal olarak bayağı incelip yıpranmıştı dökülüyodu bildiğiniz ölmüştü artık yapılacak tek çare kuaföre gidip kırıkları aldırıp azcık bakım yaptırmaktı ama maalesef ki yine aynı hatayı yaptım sorup soruşturmadan bir hafta önce sıradan bir kuaföre gidip kestirdim bu defa kontrolü elime alcam die düşünüyodum ama maalesef ki makasın gücü kontrolümü yendi:( inanmazsınız belki ama ben o kuaförden ağlıyarak ayrıldım ve o gün sabaha kadar ağladım sonucta 4 yıl boyunca yemeyip yedirdim içmeyip içirdim okul yıllarımda harçlıklarımı biriktirip tomar tomar saç uzatma ürünlerine öderdim tüm harçlıklarımı saatlerce saçlarımla oynardım resmen dertleşirdim ya ama gitti:( tabi ben salya sümük sabaha kadar googleden uzak yakın ayırt etmeden beni o iğrenç sağlardan kurtarabilcek bir yere aradım ve çok şükür ki kadıköyde bir yer buldum ben beşiktaşta oturuyom günün erken saatlerinde kalkıp kadiköye o kuaföre gitmek için yola koyuldum gerçekten onlara binlerce kes teşekkür ederim çünkü gerçekten saçlarıma o kadar güzel bir kesim yaptılar kı anlatamam ya gerçekten Şu an saçlarım kısaldı die resmen mutlu oluyorum ya ve fiyatları da uygun ayrıca bir bakım yaptılar saç botox'u da yaptılar Şu an saçlarım bakımlı hoş görünüyo...
kolay kolay kimseye yorum yazmam ama harbiden hakettiler ya. yerleri KADIKÖY RASİMPAŞA KARAKOLHANE CD. No:12/14
SALON MAC-AS
Bahariye Caddesinde kilisenin karsisinda Tarak kuafor muhtesem otesidir. Biraz pahali ama her kurusa deger!
kesimi kaca yapıyolar..
Bir sure once Ankara'ya tasindigim icin su anki fiyatlari bilemiyorum maalesef.. Ama sunu soyliim, bir arkadasimin saclari ustuste boyana boyana korkunc bir hale gelmisti, sacinda nerdeyse her renk vardi, deyim yerindeyse her bir teli tek tek boyadilar, muthis oldu... Iara gitmeden once istersen.. link
kadıkoyde boganın asagısına dogru ın cetınkayaya dogru Perukcu haydar var onun karşısında fortex kuafor calıstım daha once orda burhan var onu tavsıye ederım
sufle okudum, iki saattir düşünüyorum neresi olabilir diye :) hay canımı...
:)))))))))
Cevap
6Cevap
ya bunu burda sormak cok mantıksız cık dısarıya kadıkoyde bınlerce kuafor var emınım ısının ustalarıdır, ara ara bul..
Evet cok var. ama hepsi iyi yapıyo diye bişey yok. deneme tahtası değil saçlarımız :) o yuzden denenmıs memnun kalınan yerlerı soruyorum.
rexden aşağı inerken uygun fiyatlı çok iyi bir kuaför var
Tam olarak neresinse
Kesinlikle missmakass kuafor gokhan bey.
Kadikoy yeldegirmeninde.02163453679
INSTAGRAM :missmakass_kuafor
boğanın aşağısında sağda Fortex diye biryer var güzel yapıyomuş
Fon ne kadar?
Stadın karsısından sola don orda araka cankuş kuaför var orası harıka hem fıyatıda uygundur.
Fon ne kadar?
hepsinie birden mi gidiceksin kuaförlerin :)
şanslı kuaför fener yolunda var
fatih abi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar