kıvırcık saçlı hanımlar saçlarınıza yatıştırıcı olarak neler kullanıyorsunuz şekillendirirken
hadiyin fikir alışverişi yapalım
hadiyin fikir alışverişi yapalım
Sevdiğim insanda İnşallah olmaz diye dua ettiğim saçtır kıvırcık saç. Ya severim tabi orası ayrı, eğer saçına bakıyosan falan saç zaten güzel görünür. Ama ne biliyim böyle kabarık kabarık pek sevmem ya. Düz saç candır :D
ALLAH kalbine göre versin ;)
İnşallah, hepimizin :D
kıvırcık düze, düz kıvırcığa hasta..
bende buna hasta oluyorum işte...
not: ben de kıvırcığım ://
ben düze hasta değilim ama halimden memnunum :)
kesinlikle düzenli fön benim saçlarım baya dalgalıydı düzenli fönle sadece dipleri kıvırcık oluyor oda hemen halloluyor ya da çirkimn durmuyor zaten
bir yontemim var ama baya uzun suruyo anlatmaya eriniyorum şu an :D
anlat ya neden eriniyosun :)
Tamam anlatiyorum :D oncelikle banyodan ciktiginda saclarimi havluyla kurulamiyorum cunku elektriklendiriyor. Havlu yerine pamuklu bir tisorte sarip bekliyorum biraz hem elektriklenmiyor hem de buklelerim cok guzel sekil aliyor. Biraz bekledikten sonra elidorun yesil olan sekillendirici sac kremini suruyorum ve kurumaya birakiyorum :) ozel gunler icin farkli bir yontemim var istersen onu da yazabilirim.
ee bu elidoru ben kullanıyorum zaten de o havlu olayı çok ilginç yahu hiç mi havluya sarmıyorsun kız şaşırdım ha hakikaten de :/
çok ilginç ya tshirtu nasıl keşfettin peki ama saçımın nemini almaz ki tshirt
profiline baktım da benim saçlarım da aynı böyle kıvırcık işte :)
hmm bende çok youtube de makyaj videolarında falan dolanırım ama denk gelmememişim hayret deneyeceğim bunu sağol canıms :)
Rica ederim :) ozel gunler icin de saclarimi parca parca ayiriyorum sekillendirici surup elimle bukle yapiyorum sonra bukleyi elimde toplayip bekliyorum ki sekli sabitlensin. Butun sacimi yapiyorum boyle yaklasik 1 saat suruyor ama degiyor gercekten 3 gun ne bozuluyor ne elektrikleniyor.
ben özel günlerde düzleştirip hafif kalın maşa yapıyorum bazen de jöle sürüyorum yoksa mümkünatı yok kabarır
hm izleyeyim bakalım
ben en çok lauren ve sebibebi yi izliyorum süper makyajlar yapıyorlar
pembe defteri bilmiyorum
ama gizemilktan vardı bide çok seviyordum onun videolaaarını sonra kapadı kanalını hiç iyi olmadı :/
yok onu izlemeye tahammül edemiyorum ben :/
Cevap
4Cevap
:) evet ben :D
çok kabarık değil ama john frieda nın kıvırcık saçlara özel serisini kullanıyorum :)
john friedayı hiç kullanmadım
ben şu an şampuanı ile kremini kullanıyorum köpüğünü de alcam memnun oldugum için.
elidor da iyidir bukle belirginleştirici kremi.
elidor kullandım köpüğünü de yatıştırıcısını da
ben sadece kremini kullandım.
ama john frieda markasından memnun kaldım
kıvırcık saçlar yatışmamalı kıvırcık saçlar güzel bir yüz le kombinlenince mükemmel oluyor kıvırcık saçlar kabarmalı
diyorsun :)
kesinlikle erkeklerde inmeli kıvırcık saçlı kız bakımını yapıyosa 1-0 öndedir
benim eskiden kıvır kıvırdı ama düzelştirmekten mi nedir artık kıvırcık olmuyor :(
evet kız kardeşimin arkadaşı da düzleştire düzleştire saçları olmuyormuş artık
hanım değiliz ama maşa kullanılır heralde yaa hiç unutmam ablamlar 15-16 sene önce ütülerdi saçlarını ee o zaman maşa falan yok tabi :D
maşa düz saçı kıvırcıklaştırmak için yapılır yalnız :)
benim saç zaten kıvırcık elektriklenmesini önlemek için ne kullanıyorlar bakalım benden farklı diye merak ettim
hem o ütü olayını biliyorum bizde yapardık 7-8 sene önce düzleştirmek için :D
ya tam adını bilmiyorum iste böyle fise takıyon ısınıyor cekiyon sacına duz oluyor o maşa değil mi :)
hayır o düzleştirici :)
yanılmamışım ama adı yanlışmış demek ki :) :) ütüden saçını yaktın mı hiç dürüst ol ama :)
yok bir kere ütü yapmıştık zaten arkadaşlarla ondan sonra düzleştiriciler çıktı zaten ki çok saçımı düzleştirmem ekstradan düzleştiricim zaten kıvırcık saçlara özel olanından fazla yakmıyor o açıdan
saçlarım şekil yolumdan çekil :D
ahahahah aynen :D
:))))
kıvırcık saç çok tatlı oluyor ya hayıflanıyorum benimki öyle degıl dıye :D
fazla beğenen yok ama herkes düz saç sever genelde :)
zaten az olanı da öldürmeyin arkadaş
elidor belirgin bukleler:)
kıvırcık şaç güzel bence yatıştırmayın
yatıştırma demek kıvırcıkları belirgibnleştirip elektriklenmesini önlemek demek yani kıvırcığı bozulmuyor :)
hım pardon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar