arkadaşlar toparlayıcı, kısa (bisikletçi taytı gibi olanlar) dışarıda giyilir mi?
not:uzun bir tişörtle kombinlesem falan?
not:uzun bir tişörtle kombinlesem falan?
Ben o şu bu erkek, sağlıklı ve kendini 3. cü cins görmeyen erkekler ne kadar da çağdaş modern olsa da etkilenir. Bu nedenle kadına güzel gelen kıyafetin ölçüsü, cinsel uyarılar verdiriyorsa ölçü buna göre belirlenebilir. Senin soruna gelince, tayt her türlü kalçayı, basenleri toplayan bir alt giyim. Sonuçta üzerine bir şeyde sarkıtsal, kadın için yürüyüşte derli toplu hoş bir popo bile kimilerine veya çoğu hem cinsime çekici gelmesi yüksek. Hadi bunu geçtim tuhaftır artık kadın bile kadına tuhaf cinsel bakışla bakıyorken bu zamanda, maksat iyi de olsa dikkat etmek gerek
Cevap
8Cevap
Olur tabi iyi olur ama bulunduğun semt nasıl bir yer orası önemli ağrı ili ise olmaz izmirde olabilir😂😀
yok hayır ağrı değil haha
Kadınların ne giydiği o kadar önemli değil ama bazı kadınlar bir tayt giyiyor her şeyi belli oluyor bence yanlış
Her türlü tayt giyiliyor artık.. baya normal bir şey
toparlayıcı tayt ilk defa giyeceğim ve 'iç çamaşırı' gibi falan gözükmesini istemem o yüzden teşekkürşer
İşte.. ben bazen öyle görüyorum ki.. zaten içindeki külot gözüküyor çoğunda.. artık normal bir şey oldu
Elbiseyle giyebilirsin hep kalça ve basenlerin daha sıkı formda olur
Kendini rahat ve seksi hissetmek istiyorsan giyebilirsin
Giyilir neden giyilmesin😄
teşekkür ederim ;)
Nope
neden merak ettim cevaplayabilir misiniz
bence giyilir
Giyilir
teşekkürler e
Ooluur
teşekkr ederim :)
Giyilir