Saçımı yeni yaptırdım ve 2 gün gitmesi lazım o saçın, ne yapmalıyım? 1 gün gitse de olur :)))) Nasıl yatacağım yaa? Ne olur dalga geçmeyin durum ciddi. Yatarken saçın bozulmaması için ne yapılmalı?Gece yatarken düz saçın bozulmaması için
Yani bi taktik bilmiyorum sadece böyle durumlarda kıpırdanmadan uyumak için kendimi kasardım ve uykumdan hiçbir şey anlamazdım :) uykusuzluğun mükafatı olarak da sonuçta saçım pek bozulmamış olurdu Geçmiş zaman kullandım çünkü çook uzun zamandır böyle bir şey yapmadım
Sabahları çok erken dışarı çıkmam gerektiğinde ben de saçlarımı akşamdan yapmayı tercih ediyorum. Ya da aynı şekilde akşamdan hazırlanması gereken ''örgü, pipetle sarma'' saç modelleri oluyor. Bu gibi durumlarda saç modelimin kalıcılığını arttırmak için denediğim bazı yöntemler var elbette :)
Yatarken saçın bozulmaması için ne yapılmalı?
1. Gece yatarken düz saçın bozulmaması için saçlarını bir arada tut
Gece yatarken düz saçın bozulmaması için
Düz saçlar gerçekten daha çabuk bozuluyor. Her saç tutamının farklı bir yere kıvrılmasını engellemek için öncelikle saçlarını bir arada tutmalısın. Yumuşak bir toka ile tam enseden bağlamak işini kolaylaştırabilir. Bozulursa sadece uçları bozulacaktır, o da terlersen falan oluyor genelde düz kalıyor. Düzleştiriciyle üzerinden bir kez geçmek yeterli oluyor.
2. Gece yapılan maşa bozulmaması için saçlarını tepeden topla
Gece yapılan maşa bozulmaması için
Maşanın bozulmaması için de saçlarınızın sabit kalması çok önemli. Ancak bu sefer tepeden toplamalısınız ki saçlarınız yastıkla, yorganla vs çok fazla temas edip elektriklenmemeli.
3. Gece yatarken örgü saçın bozulmaması için şal kullan
Gece yatarken örgü saçın bozulmaması için
Geceden örmek en çok tercih ettiğim uygulama oluyor. Sabahları ya açıp dalgalı saç elde ediyorum (ki bunda da saçların sabit ve düzenli kalması önemli çünkü dalgalar farklı yönlere doğru kıvrılabilir) ya da direkt örgülü halde çıkıyorum. Bozulmasını önlemek için de saçlarımı şalla sıkıca kafama sabitliyorum. Böylece yastığa sürtünse bile bozulmuyor, elektriklenmiyorlar.
4. Saçlarını yapmadan önce şekillendirici krem kullan
Uyurken saçların bozulmaması için
Saçlarının uzun süre düz kalması, kıvırcıklığını koruması için yapacağın saç modeline uygun bir şekillendirici saç kremi tercih edebilirsin. Böylelikle uyusan bile yaptığın saç modeli daha kalıcı olacak, bir iki gün boyunca bozulmayacaktır. Ayrıca şekillendirici kremler saçları sertleştirmiyor, yani saçlar kalıp gibi olmuyor. Aksine yumuşaklığını koruyor uzun süre.
Hastadır neyin peşindesin ya böyle soru mu olur bunu anlamayacak kadar öküz müsün bunu bilmeyip manita yapma sen yoksa xper kazanmak için mi kasıyorsun buraları
Bends 1.70cm civarinda 54 kiloyum ve 16 yasima girecem uzunsun diyorlar ama bazen aralarinda biraz daha kilo al daha iyi olur diyenler var yani hic takma kafana insanoglu ilahki bir kusur bulur bide kizlarda kisa hic kotu degil bence haline sukret kucucuk bir dert allah ne dertlerr vermis bunuda dusun
Hayatın sana sunduğu güzelliklerin farkında ol, sana gülenin yüzüne gül, hedefli, umutlu yaşamaya çalış. Kendine ve başkalarına karşı gerçekçi beklentiler içinde ol. Hep daha fazlasını isteme ✨güzel sevmeyi, güzel sevilmeyi bil. Sevgi dolu, saygılı ve enerjisi yüksek olan insanlarla yaşam sürdürmeğide eklemek isterimmm🙂🙃
Saçlara eğer dalgalı fön çekilmişse geriye atıp yatmalı. Sağa sola dönerken dalgaları ezmeden dikkatli uyumaya çalışmalısın. Ama düz fön çekilmişse bu yöntem işe yaramaz hatta köklere yapılan baskı saçı daha dalgalı hale getirir. O zamanda çok yüksekten kalınca bir saç lastiğini döndürmeden bağlayarak yatabilirsin. Düz fönün bozulmamış olur.(Kuaför önerisidir)
Biliyor musun bende şimdi nasıl yatayım da bozulmasın diye düşünüyorum 😂😂
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mesela söyle diyim bir ayetinde Kur’ ben meleklerim vasıtasıyla habibime indirdim” Ya da “Biz gökten bir su indiriyoruz” denildiğinde, yağmur damlalarını indirmekle görevli olan meleğe de dikkat çekilme yani anlaki onlar beraber yaptıkları için onları hiçe saymayıp onların varlığını da insanlar anlasın diye geçiriyor cümle içinde
Düşürme felan denesin veya aldirsin tabi her şekilde aldırır zaten bu zamana farketmeyen eşide kürtaj olduğunu anlamaz yalnız en sonunda oturup güzel bir dille ayrılsın sonuçta o digerleri kendi günahın ama adama da yazık bu kadar saf diye...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dalga yaptırınca saçı tepeden klipsli tokayla tutturmak yeterli oluyor. Sabah açınca aynı kalmış oluyor.