Hayır, hiç işim olmaz, benim kendi ülkemin O dediğin markalara ürün yapıp O marka etiketlerini basan, kendi tekstil markalarım var. Sen Dolce Gabbana biliyorsun ama burada (atıyorum) Kiğılı'nın fabrikasında üretilmiş o takım elbise. Eee O zaman.. Ben kendi ülkemin dünya standartlarında ürün yapan markalarının ürünlerini giyerim, SARAR, DAMAT, WAKKO ve diğerleri...
Marka takıntım yok sadece göze hoş gelen şeyleri giyerim eşyalara gereksiz para vermeyi sevmem eşyalar sana para kazandırmaz para kaybettirir ama o parayı ticarete yatırırsan daha Fazla para kazana bilirsin
Replika oldugu asiri belli oluyo ozellikle turkiye de kapali carsidakilerr jsjsjdjd orjinal alamiyosaniz ;ucuz ama replika olmayan bisey alabilirsiniz mesela
Taklitlerden sakınırım.. Çünkü üzerimde sanki ben çakmayım diye bağırıyor gibi gelir. Zaten o taklitlerde pahalı.. O paraya fiyatı daha uygun orjinal marka kıyafetler satın alırım..
Marka takintim yok. Ama Cakma giyecegime paramin yettigini giyyerim daha iyi. Hos paramin yetmedigide yok ama bir saate 20 bin dolar ayakkabiya 2500 tl de vermem. Oyle iste
Giyerim giyiyorum , marka takıntım yok veya gösteriş meraklısı değilim, ayrıca sırf marka diye bir elbiseye 300 500 lira vermek bana aptalca ve cahilce geliyor
O anki moduma bağlı param olsun olmasın bazen pazardan bazen mağaza dan yeterli beğeneyim çünkü çok fazla seçici bir insanım bunun için sadece beğenmem yeterli😆