Arkadaşlar 40 kiloyum bir mom jean beğendim 24 bedenini almak istiyorum ame mom jean daha önce hiç giymediğim için kalçadan sararmı beni nasıl durur bilmiyorum? Kullananlar yardımcı olursa sevinirim güzel dururmu yani Bacak kısmı bol mu durur yapışırmı
Bu mom jean degil ki. Ben genel olarak mom jeanlari beğenmiyorum. Adi gibi anne pantolonu. Kisa ve bol olanlari dene. Adini unuttum. o zayiflarda cok güzel duruyor ama topuklu ayakkabiyla
Bende 1.71e 55im ve sürekli olarak tercih ettiğim bir pantolon kilon boyuna göre az ama giy dene bak kendine yakıştırıyosan eğer al senin kendi üzerinde beğenmen daha önemli
Ya zaten bu mom jean gibi durmamış pantolonun daha geniş olması gerekirdi ama getittirmeden önce bir mağazadan dene bak eğer olursa istediğin modeli getittirirsin keza bende öyle yapıyorum
Ben memnunum halimden allah vergisi yiyip yiyip almıyorum kendimi yağ mı enjekte edicem kilo vermeye calısanlar düsünsün kilo al demenizle de kilo alınmıyo ya da verilmiyo bilginize 😂
Hm 170 neredeyse baya azmis ama zayıflık guzeldir ince bel vs kalca calis ama calisiyosanda bırakma. Bu arada asagidik o.. çucunuda takma sapik iste belli ki trolune yazmis ciddiye alma öyle aciz yaratiklari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bu mom jean degil ki. Ben genel olarak mom jeanlari beğenmiyorum. Adi gibi anne pantolonu. Kisa ve bol olanlari dene. Adini unuttum. o zayiflarda cok güzel duruyor ama topuklu ayakkabiyla
😉🥺🥺🥺🙄
@Jupiterlerden evet bu dar kesim ama bacak kısmının çok yapışmadığını söylediler benim boy 1.68 kilo 40 yakısırmı sence
Erkek cocugu gibi bisey dusundm aklimda. Genis kesim pantolon olsa kisa sac. Tarzim bu olurdu karsi cinsten.
Yakisir, al begenmezsen iade edersin.
Satiliyormu oyle 🙄
Deneme sansin yokmus gördüm. Nerden alacaksin.
Boyda önemli çok kısaysan tercih etme çuval gibi durur
Boyum 1.68
Bende 1.71e 55im ve sürekli olarak tercih ettiğim bir pantolon kilon boyuna göre az ama giy dene bak kendine yakıştırıyosan eğer al senin kendi üzerinde beğenmen daha önemli
İnternetten buldum işte deneme şansım yok :(
Yan kısımlardan bol kalırmı diye düsünüyorum
Ya zaten bu mom jean gibi durmamış pantolonun daha geniş olması gerekirdi ama getittirmeden önce bir mağazadan dene bak eğer olursa istediğin modeli getittirirsin keza bende öyle yapıyorum
Ki boyuna göre çok zayıfsın bol kalma ihtimali yüksek
Boyun uzunsa guzel olur. ama pek feminen durmuyo o pantolonlar
Hayir ya bedeninden daha kucuk al ya d ahic alma salvar durar sende bacaklarin zayiftir
En küçüğü 24 zaten
Kilo al 50 kg ol;)
Ben memnunum halimden allah vergisi yiyip yiyip almıyorum kendimi yağ mı enjekte edicem kilo vermeye calısanlar düsünsün kilo al demenizle de kilo alınmıyo ya da verilmiyo bilginize 😂
Himm 50 kgum bende ama 45 olmak isterdim boyun kaç ki 40 kg lik kiloda boyu mrk ettim
1.68 :)
Hm 170 neredeyse baya azmis ama zayıflık guzeldir ince bel vs kalca calis ama calisiyosanda bırakma. Bu arada asagidik o.. çucunuda takma sapik iste belli ki trolune yazmis ciddiye alma öyle aciz yaratiklari
Pardon baska soru ile karistirdim skdkdkdkd
Eğer boyun 130 değilse çok zayıfsın o yüzden güzel durur shwveacsjfs
Ye ye almıyorum ben çok memnunum allah vergisi boyda 1.68. Canım
:((((( neden kıskandırdın ki şimdi. Manken gibisin srfsz :((((
:))
Slim dikim olması lazım zaten bu model
Olurmu yani
Olur tabi derinliğine bak ölçüde boyuna göre olanı al slim değilse bile tam oturacaktır
Bu pantolon her kıza yakışır emin ol.
nee gerçekten 40 kilo musun kanki
Evet kanki boyda 1.68 bir masallah alırım
maaşallah ama az kilo al o kadar da sağlıklı değil bir 45 ol bari
40 kilo ne ya döverim seni kız 😂😂
Bir dene mağazalar açılıyor
bir tık dar mı
Gorseldeki kız olsada zıplatsak,😅
zayıfsın
Yakışmaz.
yakisir
Dene gör bilemeyiz