Blazer ceket günlük hayatımızın bir parçası oldu resmen, kombinlerimizin tamamlayıcısı oluyor. Aynı zamanda günlük kombinlerimize şıklık katıyor. Ben sadece günlük olarak değil, özel günlerde bile kombinimin daha şık olması için kullanıyorum. Tabii ki piyasada o kadar çok ceket var ki iyisini bulmak zor oluyor.
En güzel, en şık bayan blazer ceket nereden alınır?
Ben biraz seçici biriyim, almışken en iyisini almak, uzun bir süre kullanmak isterim. Bu yüzden birçok mağaza gezdim :) Sonra internetten bakmaya karar verdim, orada da birçok yere baktım ama istediğim kalitede bir ürün maalesef bulamadım. Beğendiğim birkaç tane oldu elbette, fakat onların da fiyatları çok yüksekti. Çok sevdiğim parçalardan biri olabilir ama ev ekonomisini de düşünmek zorundayım :)
En son aklıma yurt dışı siteleri geldi ve onlara bakmaya başladım :) Sonunda gözlerimden kalpler çıkaran modeli ve rengi amerikadaniste.com sitesi sayesinde buldum. Hem fiyatı makul hem de çok kaliteli görünüyordu. Tabii ki karar vermek kolay olmadı :) İnternetten alışveriş yapmanın bir takım korkutucu yönleri de var. Ürünün olmaması, değişim süreci, resimde görünen ürünün gelmemesi gibi durumlar yaşanabiliyor. Bir de yurt dışından alırken de kaygılanmak doğal diye düşünüyorum. Fakat hiç de kaygılandığım gibi olmadı. Ürün kısa sürede, sorunsuz bir şekilde elime ulaştı.
Bayan blazer ceket
Almışken takım olarak alayım dedim, fakat isterseniz sadece bir tanesini de sipariş verebilirsiniz. Ben şortunu da ceketini de tek başına, farklı kıyafetlerle de kombinleyeceğim. Hatta denemelerini yaptım, her şeye çok yakışıyor :) Favorim pembe blazer ceket+beyaz pantolon oldu.
Başka neler alınabilir?
Ben sadece bu ikisini aldım, benim için bir deneme süreci gibiydi ama artık çok güveniyorum :) Sadece giyim değil, birçok ürünü aynı yerde bulabileceğiniz bir site. Artık her şeyimi oradan alacağım, yurt dışında Türkiye'de olmayan birçok şık parçalar var. Şunu da söyleyeyim; birden fazla ürün aldığınızda daha karlı bir alışveriş oluyor. Toplu alımlar için ''depoda beklet'' seçenekleri bulunuyor. 75 gün boyunca bekletebiliyorsunuz, bu süre içerisinde de alacağınız her şeye karar vermiş olursunuz zaten :) Tek kargo ücretiyle birden fazla ürün almak daha karlı oluyor, ben bundan sonra öyle yapacağım. Şimdiden birkaç ürün daha beğendim, özellikle farklı abiye modellerine bakıyorum. ♥
En İyi Cevaplar