Yıllardır en sevdiğim markadır converse. Halende alır giyerim. Renkli bir hava katıyor ayrıca spor giyim tarzına da çok uygun. Benim için modası geçmicek bir ayakkabı. Ben genelde jean tulumla, şort ile, mom jean ya da slouchy jean ile giyiniyorum. Tarzıma uygun oluyor. Kot etek ya da sade bir elbise ile kombin yapabilirsiniz isterseniz. Ben etek tarzı şeyler giyinmiyorum. Genelde şort ya da jean ile kombinlerim. Bazen renkli çoraplar giyerim içine sevimli durur.Üzerine jean ceket, deri mont, boyfriend tarzı bir gömlek ya da sweat ile güzel olur.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya resmen benim tarzımı özetledin bayılıyorum böyle rahat giyinmeye ve etekle rahat edemem o yüzden bende giymiyorum üstüne ceket ya da hırka sweet falan cok güzel duruyor
Ben modası geçtiğini düşünüyorum, lise yıllarımda giymiştim, Converse yerine Vans tercih edebilirsin, çok güzel yeni modelleri var daha iyi bir seçim olur diye düşünüyorum tabiki bu benim şahsi fikrim siz kendiniz neyi giymek istiyorsanız onu tercih edebilirsiniz.
biliyoruz bu işi sektörde varız yani taaam mı? biböyle renkli çorap giyceksin hafften uçları gözükcek güneş gözlüğü düz beyaz bol tşişört... sonra hemen bana mesaj at özelden görim fotonu hahahaha :)