Günaydınlar KS halkı🥳 Yine beyin devrelerimin yandığı bir soru ile karşınızdayım ama naparsınız işte aklıma geldi internette dolanırken ayakkabılara bakıyordum. Hayır ben giyinmem topuklu ayakkabı; hayatım boyunca da giymedim aksine tarzım değil bir Allah’ın kulu da giydiremez bana onu😒Sevmiyorum; zevk, tarz meselesi. Şimdi şöyle derler “Bir kadının dolabında mutlaka topuklu ayakkabı olmalı” yahu neden ben topuklu ayakkabı giyinmeyince kadın değil de başka bir gezegenden falan mı geliyorum. “Kadın dediğin topuklu ayakkabı giyer” nedeeen giymeyince kadın olmuyor muyum; neden ben giymem deyince; ya da giymeyen tercih etmeyen kadınları görünce insanlar böyle hayalet görmüş gibi bakarlar. 🤦🏻♀️ Yaşasın spor ayakkabı yaşasın converse özgürlüğüüüü heheeeey🥳
Bazı söylemler görüyorum "sakalsız erkek neye benzer, makyajsız kadın neye benzer" tarzında bir değişiği de "topuklu ayakkabı giymeyen kadın neye benzer" varyasyonu olacak herhalde. Kadın aynı kadındır; ne kadınlık kazanır topuklu ayakkabıyla ne de olanını eksiltir. Zevk meselesidir, tercihlere göre şekil alır bir kadın kullanıp kullanmamak konusunda özgürdür. Aslına bakarsanız topuklu ayakkabı direkt medikal bağlamda ayaklara zarar. Vücudun bütün yükünü ve omurgayı taşıyan ayaklardır; topuklu ayakkabının içerisinde sıkışıp kalınca birçok sağlık sorununa yol açıyor. Onun yerine spor ayakkabı tercihi bana kalırsa bir kadın için daha minimal ve makul seviyede gözüküyor. Ancak davetler gibi özel yerlere gidilirken kombinlenirse bu da yine kadın kişisinin bileceği aşamadır. Topuklu ayakkabı giymek zorunlu değil hatta birçok kadın görüntüsü dışında onu giyince çilesini fena halde çekiyor bedel ödüyorlar. Rahatlığı yok bi' kere eziyet resmen. Topuklu ayakkabı giymeyen kadın "rahatına düşkün, daha sportif takılmayı" seven bireydir. İma aranacak bir yanı yok, sevmiyordur veyahut topuklu ayakkabıyı benimsememiştir günlük olarak hepsi bundan ibaret.
Kadın her zaman kadındır zaten , ha çekicilik katar mı? Tabi katar , bacaklar düzgünse , düzgün adım da atabiliyorsa olur ancak , her topuklu giyende de aynı etki asla yoktur , hatta itici olduğu bile olur.
Kadınları artık giydikleri ayakkabılara göre mi kategorize ediyoruz? Sığlıkta sınır yok. İsteyen istediğini giyer. Bir şeyi giymemeyi tercih etmek eksiklik değildir. Asıl eksiklik, kadın dediğin topuksuz, makyajsız, bakımsız kadın olmaz vb. kalıplara sokanların kafalarındadır
Rahatına düşkün birine benzer. Hayatım boyunca topuklu ayakkabı giymek bana işkence gibi gelmiştir. Kuzenimin nişanına bile spor ayakkabıyla gitmiştim. Her kadın sevecek diye bir kural yok. Kim nasıl kendini daha mutlu hissediyorsa onu giymeli.
At eşek koyun diyenler olmuş bunu diyenler de bana gore domuza 🐽🐷 benziyor. Kimi kadın sağlık açısından giyemiyor kimi kadın ayaklarının sorunu yüzünden giyemiyor kimisi ise yuruyemiyor kimi ise boyu uzun olduğu için giyemez. Bu siz erkeklerin bizi çeşitli hayvanlara benzetmesi anlamına gelmez !!! Dönün önce kendinize bakın
Dayatmalara karşıyım. Özel bir yere falan giderken giyilebilir belki bir nebze de rahatlık önemli. Ben her zaman spor ve rahat ayakkabıları tercih ediyorum. Eskiden uzun konversler alırdım artık yaşadığım ilçede pek bulamıyorum çok üzücü. Topuklu ayakkabı giymeyen kadın kediye benzer benve rahatına düşkün ve sevimli tihihi.😂
Kendı olur gıymedıgı zaman o da bır maskeee aslında nasıl yuzumuze her gun her saat kısıye duruma olaylara gore takındıgımız ruh halı ıle kı olmasa cokkk ıyı olacakkkTopuklu gıymedıgımız zaman kendımız oluyoruzzz aslındaaa
Topuklu ayakkabıdan vaz geçemem en sevdiğimdir ve işteyken sürekli kullanırım ama şimdi markete, haftasonu yürüyüşe, adaya modaya da toğukluyla gidilmezki! Hepsinin yeri bambaşka 😍
Bence görüş yanlış. Kıyafete göre giyinir kadında erkekte. Sen kalk siyah mini eteğin altına beyaz spor ayakkabı giy. ya da ben geri takım elbise altına yeşil Converslerimi giyeyim. Iyy kustum kustum 😂
Herkes aynı şeyi sevecek diye bir kural mı var, biz mi bilmiyoruz? Giymezsen giyme bacım😄😄topuklu ayakkabı üreticileri derneği çok içerlenir bu duruma belki ama takılma, aşarlar zamanla😄
Giyip giymemek elbette bizim ozgurlugumuz zevkler renkler tartışılmaz neticede ben de cok sevmiyorum ama 10 15 cm yukseklik hissinin guzel hissettirdigi de bir gercek:)
Açıkçası neye benzediği kimseyi ilgilendirmez o kadın ne giymek istiyorsa onu giymiştir kimenedir herkesin kendi hayatıdır değil mi? Ama topuklu seven biriyim insani daha iyi gösteriyor bazen can attığı için arada sporda candır tabi