Kısa derken bayağı bir kısa böyle 145 den 160 a Kadar olan kızlardan bahsediyorum. Onlar pijama giyse paytak paytak zıplayıp şirinlik yapsa hemen onları tatlı bulursunuz çünkü boy minicik bir de yüz de birazcık sevimli oldu mu bir de ince yapıda oldular mı oh tamam. Ama ben yapsam şu 165lik boyumla pijama giyip ziplasam şirinlik yapsam bir erkek bile tatlı masum sevimli bulmaz. O yüzden çok sinir oluyorum sizi pijama ile görelim öyle daha masum ve sevimli oluyorsunuz demenize çünkü yok öyle bir şey kız gerçekten sevimliyse buluyorsunuz. Gerçi ben nedir bu tatlı kız anlayışıniz anlamıyorum ki biraz çekici kız biraz da sexy kızlara yönelin ya nedir bu tatlı da tatlı kız merakı yeter ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
165 uzun sayılmaz ki hem önemli olan boy değil ki sevimlilik boyu kaç olursa olsun sevimli olduktan sonra her türlü tatlıdır
Ya yüzünü göstermeden arkası dönük zıplıyorsa o zaman basbaya kısacıklari tatlı bulursun ayrıca uzunum. diyen mi var? Benim bahsettiğim kısalar çok kısalar 150 falan yani
Ne alaka ya kişiden kişiye değişir o ben bulmuyorum
Buluyorsundur
Yooo tatlılık pijama giyip kısa boylu olup zıplamakla mı oluyor
Hayır yani diyonuz ya pijama giyen kız tatlılığı işte o yalan demek istiyorum biriniz anlayn ya
Anlıyorum bende sana onu anlatmaya çalışıyorum ya ben tatlı bulmuyorum diyorum
Neresi sevimli be 150 kız mı olur
Sesn biraz kiskanmissin sanki gibi biraz.
Hayır kıskanmak değilde hani diyonuz ya pijama giyen kız tatlı ve masum hah işte onu sadece aşırı kısalar için düşünüyorsunuz diyorum yalan söylemeyin diyorum
Yok be ne tatlısı normal insan benim için pjimali pjamasiz cuksuz insan işde.
Aşırı kisaları sevmem.
Uzunlar daha sevimli daha sexy daha iyi mk kaliteli.
Öyle düşünen erkekler değişiktir.
Yani öyle mi diyorsun iyiymiş
Tabi ki 165 ve üzeri kızların bokunu yesin diğerleri.
Aynen yesin vtjvjk
Sjjs
Hic öyle bir ayrım yapmadım her kadın cicektir her kadın güzeldir
Sevimlilik diyorum sevimlilik!
Hepside aynı benim gözümde
Tabiki kesin
Sana yalan borcum yok 👍
Yalan söyleyen her erkeğin kaçış yolu
Hıhı tabi
Yanlış düşünüyorsun bence. Tatlılık katmasını bilmek lazım
Hayır düşünmüyorum. Kimse benim tatlı olduğumu düşünmüyor
Sade bir insansın demek ki bu da kötü bir şey değildir bence. Kendin bir şeyleri yapmak istiyorsan ve yaptığından mutlu oluyorsan sorun yok bence.
Başkalarının düşünceleri önemlidir ancak bu senin moralini bozmasın 😊
Beni evde pijama ile görseler hiç bir şey düşünmezler ama o kızları görseler hemen oyyy ne totlo diye düşünürler
Yaa seni öyle görcek kişi ya ailenden biridir ya da sevdiğin adamdır. O yüzden bunu sorun etme bence. Ayrıca en çok iltifatı sevdiğin yapar 😊
Senin boyunda gayet iyi bence
Hayır eve birisi bir şey için geldi ben de öyle açtım diyelim olamaz mı. Ayrıca benim sevdiğim adam beni sevmiyor beni seven biri de yok o yüzden daha çok canımı sıktın
İyi de herhangi biri sana neden iltifat etsin 🤭
Seeeen depresyona mı girdin acaba 😊🤭
Ya örnek verdim sadece ya zaten erkeklerin anlamıcaği belliydi hani diyonuz ya pijama giyen kız tatlılığı o yalan işte onu anlatmaya çalışıyorum
Kendi düşüncemi söylüyorum bende diyorum ki eğer erkek seni beğeniyorsa pijama da giysen başka bir şeyde giysen onun gözünde güzel durursun
Ya bak demek istediğim şey O DEĞİL! Demek istediğim şey şu hani diyorsunuz ya pijama giyen kız tatlılığı o yalan kız gercekten kısa ve tatlı olursa öyle görürsünüz ancak diyorum genel diyorum genel. Tek beni beğenen veya da birini seven beğenen erkekten bahsetmiyorum
Anladım biliyorum ne demek istediği. Evet onlarda tatlı olabiliyor 😂
veren kız tatlıdır
bu kadar net
Veren kız ne ya?
pas veriyor ya
He saçma
Haahah
İlginç bir isyan. Değerlendirmek lazım :-)
Değerlendir o zaman
Aslında kendi adıma zaten senin dediğin gibiyim. Yani 1.90 boyumla 1.50'lik kızlar hiç bir zaman ilk tercihim olmadı. Karşı da değilim ama doğal olarak uzun kızlar ilgimi çeker ve bence pijama giymiş hatta ne bileyim sevgilisinin gömleğini filan giymiş bir uzun kız her zaman gayet çekici gelmiştir bana :-)
uzun olmak suçsa öldür beni pakize
Değil ya hep 175&170 olmak istedim ben gülüm
kısa erkeklerin kendini avutma bahanesi kısa kız sevdası hiç kafana takma sen xşfkfk 190'lık yiğitler bizi seviyor kız xlfkkf
Onların yanında da kısa kız var ama ben 165 im aslidna orta boy baya avantajlı ama.155leri öyle bir övüyorlarki çıldırıyorum
Bir de evet ciddn ben de 170 boyunda erkek olsam yanımda 175lik kız istemem doğrusu
Böyle bir şey de yok özellikle mı bu sorular?
Yoo var
minyon candır. al kucağa gezdir duvardan duvara.
Duvardan duvara derken? Ayrıca ben size minyon seviyor musunuz diye sordum mu?
pijama da giymesin. benim gömleğin ona elbise gibi olur zaten.
Boyun kaç ki elbise gibi olsun o kızlara ayrıca ne alaka ya. Ben burda pijama diyorum paytak paytak zıplamak yürümek diyorum sen ne diyorsun
189um. 1.50 ve altı beğeniyorum. sen 1.65sin. yinede kısmetin çok olur. KS geniş bir aile.
KS DEN İSTEMİYORUM!!! ayrıca aramızda 24 cm var o gömlekler bana da elbise gibi olur. Kafayı mı yedin sen boyundan posundan utan 150 altı beğeniyormuşmuş Allah senin kaderine kısa kız her türlü kısa kız yazdıysa bozsun (, ins Amin)
dertleşebiliriz. burada benim istediğim gibi yok da zaten. istersen d m yaopabilitsin.
İstemez istemez kısa 150 düşkünü seni Allah kaderine kısa boylu kız yazdıysa bozsun
ya öyle uzaktan beddua ile olmaz. hakkın geçmedi ki. dertleşelim bakalım belki fikirler değişir.
Niye dertleşiyoruz ki saçma minyon candır diyen erkekle hayatta konuşmam
peki sorun değil.
bir de sen giyip zıpla bakalım sonuç ne olacak
Beni tatlı bulmicak hiç kimse biliyorum ama pijamalarimi sevdiğim için giyicem
giy at bana özelden puanlarız gerekirse sıkma canını
Hayır ya bana ne
hıh
“Paytak paytak” 😀
E napiyim bazen sevimli olsuj diye bilerek öyle yürüyorlar ama ben yapsam napiyo bu mal derler
Bence bu paytak tan sonra senin şirin ve tatlı biri olduğuna kanaat getirdim
Hayır ama değilim realde de pijama giyip öyle yapsam bu kız da kendini tatlı sanıyor dersin kesin
Sandıgın kadar tatlılık varsa neyse takılcak bir durum yok sıkma canını
Yo takılacak durum
Yanlış anladım ozaman iyi süper
Neresi süper
Takılmaman
Yanlış yazmışım takilicam dedim hıh bana ne
Tatlı hissettirecek iyi niyetli insanı bul sende şöyle iltifatlar falan etsin sana
Bennne diyorum siz ne anlıyorsunuz yeter ya
Yanlış anlaşıyoruz neyse nokta daha yorum yok
165 te kısa 😂
Hayır orta boy TR standartlarına göre ama hadi kısa olsun benim demek istediğim şey çok çok kısa böyle 145 lerde falan yani
O kız değildir çocuktur 😊
Öyle kızlar da var aşko
Onları mı kıskandın allasen
Hayır ya onlar tatlı bulunuyor seviliyor ama ben yapsam hiçte tatlı bulamazlar hıh