Evet. Erkek çocuğu için yapıldığından rahat ediyorlar. Sadece yukarı çıkmasın diye çorabını güzelce üstüne geçirin. Külotlu çoraptan daha çok rahat edecektir.
Yani benim kardeşim uzun ve zayıf olduğu için beline göre alınca boyu bilekte kalıyor üstüne çorabını geçiriyoruz paçası yukarı kayıp rahatsız etmesin diye. Çok rahat olduğunu söylediği için günlük evde de giyiyor. 7 yaşında bu arada.
Kadın giysisi değil bence. Öyle olsa erkek reyonunda olmaz. Çoğu erkek spor yaparken şortun altına da giyiyor görmüşsünüzdür. Emin olun öyle daha rahat ediyorlar. Bir de pantolonun altına ya da evde pijama olarak giydiği için onu normal günlük dışarıda giyilecek bir kıyafet olarak görmüyor. Bence külotlu çoraptansa tayt daha iyi bir seçenek. Sağlık açısından da daha iyi olur diye düşünüyorum erkek çocuğuna göre yapıldı için.
Kızlar Ne Diyor
Erkekler için ince içlik var onlari giyse daha iyi olur. Birde altına kalın çorapla kapatırsınız. Külotla corap saçma geliyor bana.
Ya inanın herkes bişey diyo bende kararsız kaldım
Imkanin varsa internetten içlik al canım.. Içinde şüphede kalmaz.
Yardımcı olurmusun bana rica etsem
https://www.hepsiburada.com/ara?q=çocuk içlik
Çocuk kaç yaşında? Burdan bak içlik modellerine üstelik termal içlik daha iyi.
6 yasında
Linkte attiklarım çok uygun yaşına ordan sipariş et al. O yaşlarda yeğenim var, rahat oluyor.
ilk defa duyuyorum neden böyle bir şey yapılıyor ki?
Bacağı üşümesin diy
Erkek taytları var onlardan al bence. Benim de küçük kardeşim var kışın ince tayt giydiriyoruz pantolonun altına.
Rahat oluyormu o
Evet. Erkek çocuğu için yapıldığından rahat ediyorlar. Sadece yukarı çıkmasın diye çorabını güzelce üstüne geçirin. Külotlu çoraptan daha çok rahat edecektir.
Nasıl yukarı cıkmasın diye
Yani benim kardeşim uzun ve zayıf olduğu için beline göre alınca boyu bilekte kalıyor üstüne çorabını geçiriyoruz paçası yukarı kayıp rahatsız etmesin diye. Çok rahat olduğunu söylediği için günlük evde de giyiyor. 7 yaşında bu arada.
Tayta alısmasın ama ya
Neden neyine alışıcak ki
Kadın giysisi sonucta
Kadın giysisi değil bence. Öyle olsa erkek reyonunda olmaz. Çoğu erkek spor yaparken şortun altına da giyiyor görmüşsünüzdür. Emin olun öyle daha rahat ediyorlar. Bir de pantolonun altına ya da evde pijama olarak giydiği için onu normal günlük dışarıda giyilecek bir kıyafet olarak görmüyor. Bence külotlu çoraptansa tayt daha iyi bir seçenek. Sağlık açısından da daha iyi olur diye düşünüyorum erkek çocuğuna göre yapıldı için.
Ondan sonra benim oğlum neden güzel kardeşim oldu der dizini doversin
Nedenki
Ib*ne yazdım sistem güzel kardeşim diye çevirdi
Ne giydirilmeli
Erkek ne giyerse
Sakıncalı değildir, biz kardeşime giydiriyorduk. Bacakları üşümesin diye bir şeyini görmedik.
Kac yasa kadar
O kardeşim vefat etti, 15 yaşına kadar giyindirdik.
Oo basın sağolsun
Sağol canım.
Atarmısın örnek corap alayım netten
insanlari bosver sen nasil istiyosan oyle yap hem giydirilir niye giydirilmesin
Erkek diye
ee erkegi kizi mi var bunun cidden insanlari boyle ayirmayin
Sakıncalı değil ama psikolojisine yansımasa iyi olur
Giydirilmez bence kendini kız gibi hisseder