ya şu uzun şeyleri crop tarzı yapmaya bayılıyorum. Kazaklar, sweatshirt ve uzun tişörtleri... Ama bir türlü beceremedim. Anladığım kadarıyla kazağın ucunu sütyenin içine sıkıştırıyorsun ama önü soksam arka düşüyor. Nette de bulmadım, youtubeda da. Nolur bileniniz varsa yardım etsin çok lazım 😂😂
Kızlar, Kazakları içe bükme stili?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben de çok severim 😂 şimdi öncelikle sütyen sıkı olmalı ki üstündeki kaymasın. Önden içeri sokmaya başla sonra arka tarafları sok en son yanları da güzelce sıkıştır. Sütyenin içine sokacağın kısmı biraz geniş tutman gerekiyor ki kaymasın
Niye yalan soyleyeyim. Senin icin çok mu imkansizda yalan dedin 😂 ya git otarafa beyninle gtun yer degismis senin hadi a. mini ac gez sen. Yuruyen libido. Herkes sana a. mcik gozuyle bakıyor 😂😂
Kimse bama a. mckk gözüyle bakmıyor çünkü sana a. mcık gözüyle bakmakla meşguller. Ben gayet düzgün bir insanım. Senin gibi kapalı giyinip g. tümü satmıyorum. istediğim gibi giyiniyorum ve kimseye de bişi yapmıyorum. Senin aksine de hâla kızım.
Götüm de kız seninkinin aksine uzay deliği değil. Kudurmaya devam et ve mümkünse f*ck off lütfen cause i don’t care. You and people who behave like u are really bitch.