Mezuniyet elbisemi aldım ama bir türlü karar vemiyorum. Elbise pufra rengi kısa. Kimi pudra topuklu kimi siyah topuklu giy diyor. Yardım edin hangi renk gider ki? Elbise şu; i.hizliresim.com/qqNgy5.png sadece siyah ve pudra düşünmüyorum. olabilecek tüm renkler olur. Yardım edin lütfen :/pudra elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir
Pudranın koyu tonlarını deneyebilirsin bunları neyle kombine ediceceksin yani çantan falan varsa bunu da hesaba kat ama gümüş parlak gri. Yada bronz renk ya da açık eflatun. Çok keskin olmayan renkler uyar gibi geliyor. Pudra elbisenin altına parlak olmayan mat bir gri ayakkabıda yakışır.
Yavru ağzı ya da fuşya olabilir. Pudra elbisenin altına ten rengi ya da krem renklerini de tercih edebilirsin. Elbisenin detayları varsa ona göre ayakkabı tercih edebilirsin. Ya da alacağın çantanın bir ton açık ya da koyu rengini tercih edebilirsin.
Bence elbiseyle aynı renk ayakkabı giy.. O elbiseye başka renk yakıştıramam ben hele siyah tam bir enkazz olur sakin öyle bir yanlış yapma. Pudra çok yumuşak bir renk siyah yakışmaz kesinlikle. Pudra elbisenin altına ten rengi ya da nude tonlarında bir ayakkabıda tercih edebilirsin.
Sütlü kahve tonlarında düşünür müsün? Kahverenginin her tonu pudraya çok yakışıyor. Pudra elbisenin altına gümüş, gri gibi renklerde hoş duruyor. Ama yapacağın kombin de önemli. Ona göre detaylandırabilirsin.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç aklıma gelmemişti baak :O Çok güzel olur aslındaa teşekkür ederiim
En İyi Cevaplar