• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Bakımlı bir erkeğim burundaki siyah noktalar yardım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
burnumda sıyah noktalar var. nefret edıyorum dıyebılırım. napabılırım? ayrıca gozenekler buyuk nasıl bunları kucultelebılırım?
Bakımlı bir erkeğim burundaki siyah noktalar yardım?
Bakım Soruları Siyah Nokta Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• YokkiSonrası
    YokkiSonrası Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 71%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 565 cevap paylaştı.

Gözenekler için pek yapacak bir şey yok varsa da para lazım biraz..

Siyah noktalar içinde burada kimbilir kaç kişiye tavsiye ettim hatılamıyorum. Migroslarda ya da benzeri büyük marketlerde ya da kozmetikçilerde Neutrogena'nın siyah noktalı ciltler için bir serisi var. Yüz yıkama jeli, toniği, maskesi, peelingi hepsini al. Toplamda 50 lira tutmayacaktır. Düzenli kullanımda cidden faydasını görürsün. Sonra da gelir bana teşekkür edersin.

İkinci bir seçenekte cildiyeye gitmek. Onlarda yüz tipine göre hangi ürünleri kullanabileceğini söylüyorlar.

0
    27 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

parasız yollarıda var. roucttene veya acnetrent kullanırım bebek gıbı olurum ayrıca dogal yollarıda var karamsar gordum senı

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Daha söylediğin ilaçların ne için kullanıldığını biliyorsun. Öyle eczaneden alayım, kullanayım, popom gibi cildim olsun türünden ilaçlar değil onlar. Artı onlar deri altında yer etmiş ve çıkmayan sivilceleri kusturmak için kullanılır. Doktor öyle her önüne gelene vermez. Belli kilo, belli kan ve hormon değerlerine göre belli mg'lar veriliyor. Son olarakta her kullanan da yüz tertemiz olmuyor. En yakın arkadaşım ve daha bir çok arkadaşım kullandı. Yakından gözlemlediğim için biliyorum. Parasız mümkün değil demedim ama gözeneklerin için gerçekten mümkün değil. Güzelik, bakım üzerine uzun zamandır blog yazıyorum ve takip ediyorum, var olsaydı mutlaka görür, duyardım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

''daha soyledıgın ılacların ne ıcın kullanıldıgını bılıyorsun'' yazmıssın... o ılaclar yaglı cıltlerın yag dengesını kurup normal ınsan dengsıne getırmek ıcın karacıgerı duzenler... sıvılce kusturmakta neymıs? testlerıde bılıyorum guzelım ben gırdım bızzat o testlere kımle dalastıgına dıkkat et bence :) uzun zaman blog yapsan o ılacların asıl kullanım alanlarını bılrıdın bence :)

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Yazım yanlışım hoşuna mı gitti? Kıyamam :) Cidden aç bir bak önünde google var, Şöyle sana ordan bir bilgi aktarayım;
      Roakutan (roaccutane) ilacını öncelikle bilmeyenler için bir kez özetleyelim.

Roaccutane ilacı, çok etkili ve ağır bir sivilce ilacıdır. Şöyle ki; yaşınız önemli değil uzun zamanlar uzun uğraşlar sonucu sivilcelerinizden kurtulamadıysanız, ya da bütün sivilce maskelerini, bütün cilt maskelerini, sivilce azaltma maskeleri veya birçok sivilce kurutma maskesi denediyseniz ve sonuca ulaşamadıysanız. Cilt doktoruna gittiniz ve size bu ilacın haricinde bütün yöntemleri denediyse, yüzünüzdeki veya sırtınızdaki sivilceler için çeşitli basit haplar ve etkili olduğunu sandığınız sivilce kremleri kullandınız fakat yine sivilcelerinizi yok edemediyseniz roaccutane devreye giriyor. Roaccutane, sivilce tedavisi konusunda kesin çözüm olarak tüm dünyaca biliniyor ve kabul ediliyor.

Karaciğere etki ettiği doğru ama kimi doktorlar zarar verdiğini de iddia ediyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

arkadasım sen herkezı cahıl sandın heralde? demın yazıyorsun sıvılcelerı kusturmak ıcın sımdıde kulaktan dogma bılgılerle gelıyorsun. rouctune tabıkı karacıgere zarar verıyor bunu kabul etmeyen doktor doktor degıl veterıner felandr. ayrıca kesın bı cozum degıl %99 luk bı basarı oranı var tarıhte kullanımdan sonra tekrar nuks etmeler var. ayrıca yerı geldıgınde doktor hıc bı urunu denettırmeden dırek rouctune verdırebılıyor...

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Yahu arkadaşım söylediğimi neden tersinden anlıyorsun? Oral yolla alınan bir ilaç olduğu için sivilceleri hemen kurutmuyor, önce deri altında var olanları dışarı atıyor, sonra kurutuyor ve temizliyor. Kesin bir çözüm demedim ben aşağı da da belirttim, en yakın arkadaşım iki kez kullandı ve ikisinde de cildi temizlenmedi. Ama genel itibariyle dünyaca kabul görmüş, etkisi bilinen bir ilaç diyor aşağıda ki paragrafta. Bende sivilce tedavisi görüyorum, roaccutane kullanmak istedim, doktorum benim sivilcelerim için gereksiz olduğunu ve ağır geleceğini bu tedavinin yeterli olacağını söyledi ki öyle de oldu, tertemiz şu an. Ama arkadaşımla kendi yüzümü karşılaştırdığımda onun sivilce sorununun basit ilaçlarla giderilmeyeceği, deri altından geldiği belli oluyor ona da haliyle direk roaccutane verilmiş. Oturup doktorların bildiklerini ve ona göre yazdığı ilaçları mı tartışalım şimdi?

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Kiminin başlangıçta basit gözüken sivilce sorunu, sonradan aşırı olabiliyor. Sana siyah noktaların için verildiyse de mg mı çok düşüktür.Bende roaccutane e bizzat başlamayı düşündüğüm için fazla fazla araştırdım, kullanıcı yorumlarını takip ettim artık hafta hafta ne etkisi oluyor ezberledim bile o yüzden sana burada gelip bilmişlik taslamıyorum. Gerçekten bilgim var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

''Roaccutane, sivilce tedavisi konusunda kesin çözüm olarak tüm dünyaca biliniyor ve kabul ediliyor'' sen yazmıssın bunu kesın cozum dıye sonrada kesın cozum degıl demıssın... ıyımısın sen?

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Bak kardeşim ben bunu bir doktor yazısından aldım net üzerinden. Aşağıda da belirttim sana ordan bir bilgi aktarayım diye. Tıp aleminde hani belli oranlar vardır bir ilaç 10 kişisinden 8 ine yarıyorsa o ilaç tamamdır, kabul görmüştür. Aşağıda doktorun yazdığı makalede mi diyim metinde mi diyim sen anla ilaç çoğu kişide bak herkesde demiyorum olumlu sonuç verdiği için dünyaca kabul görmüş bir sivilce ilacıdır deniliyor. Sen sivilce ilacı değildir diye iddia ettiğin için bilimsel bir yerden alayım, dayanağım olsun fikrimi destekleyecek diye düşündüm. Benim söylediklerimden üstünlük yaratmaya çalışmal yerine evet sivilce içinde kullanılıormus ama doktorum benim şu şu sorunum içinde bu ilacı verdi demek zor olmasa gerek. Kaldı ki ben sana yardımcı olmak adına bir cevap yazdım bu polemikten ziyade küçük bir teşekkürü hakettiğimi düşünüyorum.

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Alıntı yaptığımı tam belirtecek cümle ve imla kurallarını kullanmamış olabilirim , yanlış anlaşılma bundan kaynaklanıyorsa da kusura bakma.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bak guzelım bana sagdan soldan alıntıyla gelme arastırma yaptıysan gel. her soyledıgını curuttum sen gene bos bogazlıktan cevap verıyorsun sınır edıyorsun kalbını kırdırtcan. sen her doktorun yazdıgı seyın dunyanın kabul ettıgını dusuncek kadar gerı kafalı ve cahılsen bısı dıyemıcem.her doktorun tıp bılım adamın kendı fıkırlerı vardır. bırı yarar der bırı yaramaz der.bı doktorun soyledıgını kımse kabul etmez.

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Terbiyesizliğim lüzumu yok bence. Cahilsem de kendini geliştirmeye çalışanlardanım senin gibi at gözlüklerim, egom ve bencil davranışlarım yok. Madem çok biliyorsun ve roaccutane kullanıp bebek gibi bir cilde sahip olabileceğini iddia ediyorsun, kullansaydın da soru sormasaydım o zaman. Söylediklerimi münasip bir tarafından anlama yeteneğine de hayran kaldım. Gerçekten sivilceler için faydalı, kabul görmüş bir ilaç olmasaydı adı bu kadar yaygın olmaz ve doktorlar tarafından bu kadar tercih edilmezdi herhalde. Yine anlamayacağın için daha fazla dil dökemiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sıvılcıler ıcın faydasızmı dedım ben? senın bana dedıgın sey ''rouctune derı altındakı sıvılcelerı kusturmaya yarıyor'' yazdıgın cumlelerden haberın yok:S

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Bak arkadaşım tekrar söylüyorum, internet elinin altında. Aç gerçekten kullanıcı yorumlarını oku, doktorlarda kusturacağını söylüyor zaten. Amaç kusturmak olmasa deri üzerinden verilen bir ilaçla kurutma yoluna gidilir. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek? Roaccutane kullanan oldu mu etrafında hiç bilmiyorum ama bu ilaca sivilce sorunu için başlayanların çoğunda deri altından birikmiş olanlar yüzeye çıkar, sivilce oluşur. Bu da yüzün sivilceyi kusması demek hani bilmiyorsan. Kullanan yakın arkadaşımda yanımda o bile şaşırıyor sana. Sende ilacın sivilceler için kullanılmadığını iddia etmiştin burada ; 'o ılaclar yaglı cıltlerın yag dengesını kurup normal ınsan dengsıne getırmek ıcın karacıgerı duzenler... sıvılce kusturmakta neymıs?'

İşte deri altında ki birikintileri, dışarı attıktan sonra da kurutma işlemi yapar bu ilaç. Özünde budur.

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Bence sen benim yazdıklarımı yeniden bir oku, sonra otur bir düşün biraz araştır, sonra konuşalım.

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Çirkefleşerek üste çıkma çalışmaların ve kullandığın ergen surat ifadelerinden yaşını tahmin edebiliyorum. Emin ol senden daha olgunum. Söylediklerime karşı söyleyecek sözün kalmadığı için bu yönteme başvurmana şaşırmadım.Ben karaciğerle alakası olmadığını iddia etmedim altta da belirttim zararları da var diye. Sen hakaret etmeye devam et, en iyi bildiğin şeyi yap.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen benım yazdıgıma bı kere bıle cevap vermedınkı :D sen bana acık acık rouctune sıvılcelerı kusturmak ıcın kullanılır demıssın :D koca tıp dunyasının ısı yok bunun ıcın ılacmı uretecek :D asıl esası karacıgerı duzenlemek...

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Karaciğer vücumuzda kendine ait bir cumhuriyete sahip değil. kafasına göre çalışmıyor, her şey bir düzen içinde değil mi? Heh işte bu düzene bağlı olarak sivilce sorununun kökeninde de yağ problemi vardır zaten. Herşey birbiriyle etkileşim içinde. Hala kendimden emin bir şekilde söylüyorum bu ilaç aynı zamanda sivilceli/akneli ciltler için tedavide kullanılır. İlk 1-2 ay ilacın içeriğinden dolayı sivilcelerde artış görülür, bu da cildin deri altında ki yağı kiri, sivilce olarak kusması demektir. Sonrasında o çıkan sivilcelerle birlikte, diğer geçmiş sivilceleri de kuruttuğunda tedavi sonlanır. Koca tıp dünyasından gram haberin olmadığı için bu yorumu yapmak için çok toysun. Sana diyorum bak, araştır bir. Çoğu sayfada sivilce ilacı/ akne ilacı gibi ibareleri sıklıkla göreceksin. Ama tabi farklı şeylerle tartışmaya girdiğin için senden bu potansiyeli beklemiyorum. Ancak sen şuna cevap vermedin buna cevap vermedin diye kıvır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

canım kardesım bu yazdıklarını soylemıyorum ben. senın DEDIGIN SEY SU rouctune sıvılcelerı kusturmak ıcın kullanılır BUNUMU SAVUNUYORSUN hala?

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Yahu arkadaşım cidden safsın. Sivilceleri kusturmak için kullanılır dediysem tedavisi böyledir, sivilce tedavisinin aşaması böyledir demek istedim. Sadece kusturma kısmına takıldığını söylesene. O zaman şöyle söyliyim daha iyi anlarsın herhalde. Roaccutune sivilce tedavisi için kullanılan bir ilaçtır ve yüzde ki sivilcelerin kusması en yaygın görülen yan etkilerindendir. Böyle söylediğimde kabul edeceksin herhalde. Her söylediğim aynı kapıya çıkıyor sadece bakmak ve görmek önemli..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

boyle soylemlıydn en basında.

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Sana defalarca kez açıklama yaptım. Hepsinin birbiriyle bağlantılı olduğunu anlattım, kusturmak kelimesine takılmasaydın sende yorulmayacaktın bende. İnadının maşallahı var. Anlaştıysak sevindim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bende sana defalarca ılacın sadece kusturmak ıcın kullanılmadıgını anlattım ılk yorumun hatalı ve eksık oldugunu kabul etsen kı haklıydım emın ol hıc uzamazdı :)

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Malesef öyle bir şey söylemedin sen doktor metnini de yalanladın. Ben kusurmak ifadesine katılmıyorum demedin inatla sivilceleri kusturmaz tezini ileri sürdün bende sana her halukarda kusturupta temizlemesi gerektiğini anlattım. En başında kabul etseydin, sıkıntı olmayacaktı. Herkes kendi yanlışlarını görse, her şey daha güzel olur zaten.

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Gerzeklğini bana yontmaya çalışman ne kadar hoş. Duygulandım. Sana dedim ki yanlış kelime, imla kullanımı yapmış olabilirim. Kusturma kelimesini kullansamda kullanmasamda sen götünden yine bir şey uydurup yine sivilceler için olduğunu kabul etmeyecektin. Sana defalarca söyledim ilaç karaciğer düzenlemesinde kullanılmakla birlikte en yaygın kullanımı sivilce sorunu olan kişilerdedir diye. İlaç yapısından, içeriğinden, yağı dengeleme açısından sivilceleri cilt yüzeyine çıkarır, cilt yüzeyine çıkmadan sivilceler gitmez, kurumazi temizlenmez. Hala bunu anlamıyorsan bu kadar kıtsan, bana lütfettiğin kuş kadar beyinin yeri bile sende farklı olduğu için sürekli söylediklerini çürütüyorum sen hala biliyormuş gibi, haklıymışsın gibi cevap yazıyorsun. Üniversite ikinci sınıf öğrencisiyim. Sağlık fakültesinde öğrenim görüyorum.Bu konularda senden daha çok ilgili ve bilgiliyim. Üslubun ve kullandığın kelimelerden ortalama bir lise çocuğu gibi duruyorsun ama şaşırmamak lazım ergenlikten çıkmamşsın.

Yorumla
    • YokkiSonrası
      YokkiSonrası
      +1 yıl

Sana sivilce konusunda defalarca aynı yorumu farklı kelimeler kullanarak yaptım. Türkçen de mi sorun var bilmiyorum ama yazdıklarım gayet anlaşılır. Bence daha fazla konuşma, çeneni kapat ve kıçının üstüne otur. Benim gibi birisinin ağzını da bozdurdun ya helal olsun. İyi akşamlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mıdemı bulandırdın ıgrencsın gercekten..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• selenay4567
    selenay4567 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 522 cevap paylaştı.

buhar iyidir biraz su kaynat bir kaba koy ve kafanı kaba yakın tut havlu koy kafanın üstüne etraftan hava alma gözeneklere iyi geliyo ayrıyetten siyah noktalar ağdayla geliyo :D

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

burnuma agdamı ypcam yok artk :D

Yorumla
    • selenay4567
      selenay4567
      +1 yıl

siyah noktaları sevmiyosan yapcak bişey yok :D denendi tecrübeyle sabit

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam tesekkurle denıcem :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kardes bendede ayni sorun vardi.unlu bir cildiyeciye gittim.250 tl muayene parasi verdim 180 lirada camur krem sabun gibi seylere verdim.kullan gel kimyasal peeling yapalim dedi.havalra isindi.yazindaolmasi sakincaliymi.kisin olucam.ben cok arastirdim.bu tarz hafir cerrahi mudahalesen baska turlu gecmiyor

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ohooo

Yorumla
  • burakbas
    burakbas Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl

www.kizlarsoruyor.com/.../q1162131-yuzunuzun-bakimina-dikkat-eder-misiniz incele istersen kızlar iyi biliyor :)

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen ne uygulamaya basladın?

Yorumla
    • burakbas
      burakbas
      +1 yıl

Ben garnier jel le temizliyorum, yüz birde süngerler var yuvarlak küçük onlarla ovuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

cozum oldumu? sana o kadar onerı vermısler kullanmadınmı :D

Yorumla
    • burakbas
      burakbas
      +1 yıl

Haha erkek aklı işte kim uğraşıcak o kadar işle :D Evet oldu ki sürekli yapıyorum dostum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hmm tamamdır not alıyorum pekı gozeneklerı kapıyormu

Yorumla
    • burakbas
      burakbas
      +1 yıl

Banyo yaparken yaparsan gözenekler açılmışken öyle daha iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

en ıyı cevap secemedım cok erken dıyor en ıyı cevap ıcın sacmalık. neyse yarın hatırlarsam yapayım senı en ıyı ıyı gecceler :)

Yorumla
    • burakbas
      burakbas
      +1 yıl

Öyle bir kısıtlama mı varmış :) Pekala iyi geceler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

3

Cevap

• ozgurfirat
    ozgurfirat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47
    +1 yıl

burunda bulunan siyah noktalar özellikle terleme olmayan insanlarda görülür. yani eğer vücut özellikle spor yapılarak terletilirse çok kısa zmanda azalmalar olacaktır. hatta iyi bir terlemeyle 1-2 hafta en geç 1 ayda biter...

0
    0 Yorumla
  • Genc_64
    Genc_64 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

yapisganlar var ama yardimci olmuyor,
    deniz suyunda gidiyor onlar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

knka bende de aynı durum var bakımlıyım ama şu burundaki siyah noktlrdn kurtulamadm çamur maske arada bir yapıyrm ama çk fazla etkisi olmuyr.

0
    0 Yorumla

Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Bakımlı bir erkeğim burundaki siyah noktalar yardım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Mor gözlük takan erkek sıkıntılı mıdır? 1 cevap verildi
Göz teması kurmayan erkek? 7 cevap verildi
Erkekte ela göz? 5 cevap verildi
Göz altı morlukları olan bir erkek göze çirkin mi gözükür? 4 cevap verildi
Ela gözlü erkek? 3 cevap verildi
Kemerli burunlu erkek 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siyah giyinmenin cazibesi var mı?
  • Erkekte prenses tavırları ne kadar normal sizce, böyle birine erkek denir mi?
  • Boş ver her şeyi, gel seninle burada dertleşelim ne dersin?
  • Hayatınıza giren insanlar size neyi öğretti?
  • Kolay manipüle olur musunuz?
  • Hangi burçsun size hangi yaz çiçeği çıktı?
  • Yorgunluğu kahve ile mi atarsınız, size iyi gelen ne oluyor?
  • Tartışırken kendini frenleyebiliyor musun yoksa patlar mısın?
  • Güncel flörtünüz var mı?
  • Tenhaları sever misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨