Ev & Yaşam Jilet gibi ütülü kıyafetlerle mi, yoksa ütüsüz kırışık kıyafetlerle mi daha rahatsınız? Asabi__Hatun_ Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Jilet gibi ütülü kıyafetlerle mi, yoksa ütüsüz kırışık kıyafetlerle mi daha rahatsınız? Jilet gibi ütülü kıyafetlerle mi, yoksa ütüsüz kırışık kıyafetlerle mi daha rahatsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
sorcevaplayalmcınım Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Ütülü kıyafetlerle daha rahatım böyle jilet gibi olacak ama üzerimde kırıştığında bile rahatsız oluyorum ütüleyesim geliyor bu da cefası 😒 1 0 Yorumla
nukredit25 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl ütüsüz elbise makyajsiz kadına benzer görünürde ikiside aynıdır fakat biri diğerinden daha cilalı ve parlaktır kendini fark ettirir... 1 0 Yorumla
addam Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl bu rahatlıktan ziyade hem kendine saygı hem bir kalitedir. ütülenmeyen tek kıyafetim kot pantolonlarım. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kendimi o kadar kasmıyorum, nasıl rahatsam öyleyim. 1 0 Yorumla
Akçakuzgun Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Farketmez 😅 ama ütülü olmasına dikkat etmeye çalışırım diyim bari 1 0 Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Genelde eşofman şort gıyerım utulu olmasına gerek yok kansk 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. Ütülü kıyafetlerle daha rahatımdır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ütülü kıyafetlerle daha rahatım böyle jilet gibi olacak ama üzerimde kırıştığında bile rahatsız oluyorum ütüleyesim geliyor bu da cefası 😒
ütüsüz elbise makyajsiz kadına benzer görünürde ikiside aynıdır fakat biri diğerinden daha cilalı ve parlaktır kendini fark ettirir...
bu rahatlıktan ziyade hem kendine saygı hem bir kalitedir. ütülenmeyen tek kıyafetim kot pantolonlarım.
Kendimi o kadar kasmıyorum, nasıl rahatsam öyleyim.
Farketmez 😅 ama ütülü olmasına dikkat etmeye çalışırım diyim bari
Genelde eşofman şort gıyerım utulu olmasına gerek yok kansk
Ütülü olmasi lazim mutlaka
Ütüsüz kıyafetten utanırım
Ütülü kıyafetlerle daha rahatımdır.
Kıyafetim olsun yeter derdindeyim 😂
Dümdüz saten kıyafetler bence
Herşey mükemmel olmak zorunda 👌
Üzerime yakışan herşey ile rahatım...
Jilet gibi olmalı pantolonlarım :D
Ütülü kıyafetle kimse rahat olmaz bnce
Hepsiyle rahatım kasmam cünkü