arkadaşlar siyah kalem etek giyeceğim altına nasıl bi ayakkabı giymemi onerirsiniz fala yüksek topuk sevmiyorum ama yardımcı olabilir misiniz :)) kalem etek altına nasıl ayakkabı giyilir?kalem etek altına nasıl ayakkabı giyilir
Siyah kalem etek altına nasıl bir ayakkabı giymemi önerirsiniz?
Rengine uyum saylayacak babet güzel olacaktır. Topuklu giymediğin için babet önerdim. Kısa topuklu bir ayakkabıda tercih edebilirsin. Kalem eteği ne ile kombinleyeceğine bağlı. Gömlek giyeceksen topuklu ayakkabı giyebilirsin çok yüksek olmayan. Kısa bot giyebilirsin. Tişört gibi şeyler ile giyeceksen spor ayakkabı giyebilirsin. Sana bağlı.
Kalem etek altına sivri uzun topuklu siyah ve şu ipli olanlardan giyebilirsin. Hoş duruyor. Katılacağın ortama göre kombin yapabilirsin. Spor ayakkabı ile de kombinleyebilirsin. Stiletto dediğiniz ayakkabılarda güzel duruyor. Ama dediğim gibi ortamına göre tercih et.
Bence altına yakışıcak olan siyah platform topuklu bir ayakkabıdır ama illa ki topuklu olmasın çok diyorsan şu an çok mevsimi değil ama süetleri var college bottle giyebilirsin kısa oxford modeli bir ayakkabı ya da 3. tercih olarak fındık topuk bir ayakkabı önerbilirim ama sakın babet giyme görüntüyü basitleştirirsin ;)
Kalem etek altına Christian Louboutin'in 'Pigalli' modeli ya da ona benzer bir ayakkabı olabilir. Stiletto da deniyor galiba ama ben Pigalli'ye alışmışım :) Yapacağın kombine de bağlı spor ayakkabı bile olabilir eğer spor bir kombin yapacaksan. Onun dışında kısa topuklu, kısa bot tercih edebilirsin.
kapalı olarak dusunuyosan ayakkabıyı kesınlıklıkle platform olmayan şu anda da moda olan ucu sıvrı ayakkabılar yada açık bantlı bı ayakkabı tercıh edebılırsın
Neden topuklu sevmedigini anlayamadim ama topuklu vazgecilmezdir :) her turlusu sahane şıklık katacaktir sana :) ayakkabin cantamla uyumlu olsun siyahin altina her rengi rahatlikla kombinleyebilirsin :)
En İyi Cevaplar