Moda & Stil Kızlar bir partiye gidiyorsunuz ve dekolte giymek zorunlu, hangisini seçerdiniz? boş yapacaklar yorum yapmasınlar? Corona90 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Beyler dediğim gibi bir partide göğüs dekoltesi zorunlu eşinize ya da sevgilinize hangisini giydirirdiniz? Kızlar bir partiye gidiyorsunuz ve dekolte giymek zorunlu, hangisini seçerdiniz? boş yapacaklar yorum yapmasınlar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ardavezeynep10 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. 3. 4. ya da 5. Seçenekten hwngisini isterse giyebilir. İlk ikisi biraz fazla açık giyeceğini sanmıyorum. 0 0 Yorumla
onlineturist Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Abartılı dekolteler değil bunlar bence. Bir ya da ikincisini seçse daha hoş dururdu sanırım ama. 1 0 Yorumla
NoNickBensu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Bunlar çok dekolteli değilki. Sıla veya hadisenin elbiseleri güzel gibi 0 1 Yorumla Corona90 +1 yıl Dahamı fazlasını isterdin? Yorumla
sorumluyumkızımben Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Hepsi çok abartı duruyor ben sırt dekolteli bir elbise giyerdim 1 1 Yorumla Corona90 +1 yıl Hayır bunlardan birini seçiceksin ama, dedim ya göğüs dekoltesi zorunlu, hangisi? Yorumla
Hayal_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sen buna dekolte mi diyorsun🙄🤔 2 9 Yorumla Corona90 +1 yıl Hangisine👀 Yorumla Hayal_61 +1 yıl Hepsine Yorumla Corona90 +1 yıl Neyi varki? Nesini beğenmedin? Yorumla mrŞahiin +1 yıl Ne dekoltesi , yanlışlıkla giymiş onuda ejjdjd Yorumla Hayal_61 +1 yıl Aynen hiç beğenmedim dekolte demek oranı burani açmak değil baktığında gözünü alan şeylere dekolte denir Hiç mi dekolte görmedin Senin için dekolte herahlde göğüsu açık olan bütün abiyeler katagorisi Yorumla mrŞahiin +1 yıl Göz alıcı tabiki ama belli bir kesime hitap ediyor.😜 Yorumla Hayal_61 +1 yıl Aynen bunun dekolte anlayışı da bu olsa gerek Yorumla mrŞahiin +1 yıl Kimi namıyla kimi... Övünür 🤠 Yorumla Hayal_61 +1 yıl 👌👌👌👌 Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı. Hepsi berbat hiçbiri giyilmez kusura bakma 0 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hadise nin ki olabilir 0 0 Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. irem sak diyorum. d 0 1 Yorumla Corona90 +1 yıl Oo iddaalısın baya😍sütyensiz giyermisin hiç dışarda bişeyler? Yorumla
daisy98 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Sonuncu 0 1 Yorumla Corona90 +1 yıl Peki göğüs ölçün kaç? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sonuncu olanı 0 3 Yorumla Corona90 +1 yıl Göğüs ölçün kaç peki? En kapalı o diyemi onu seçtin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 85d Yorumla Corona90 +1 yıl Ooo baya iyiymiş boy kilo kaç peki? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben 1 i kanka 0 3 Yorumla Corona90 +1 yıl Sütyensiz mi giymesini isterdin☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ben kendin giyiyorum kanka fitnessçıyım Yorumla Corona90 +1 yıl Haha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üçüncüsü. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır SONUNCUSU. o hırka olmamış çünkü. Yorumla
mercek1245 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Hiçbirini giymem ben 0 1 Yorumla Corona90 +1 yıl Nedenki? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
3. 4. ya da 5. Seçenekten hwngisini isterse giyebilir. İlk ikisi biraz fazla açık giyeceğini sanmıyorum.
Abartılı dekolteler değil bunlar bence. Bir ya da ikincisini seçse daha hoş dururdu sanırım ama.
Bunlar çok dekolteli değilki. Sıla veya hadisenin elbiseleri güzel gibi
Dahamı fazlasını isterdin?
Hepsi çok abartı duruyor ben sırt dekolteli bir elbise giyerdim
Hayır bunlardan birini seçiceksin ama, dedim ya göğüs dekoltesi zorunlu, hangisi?
Farketmez. Hangisini isterse olur. Bence birinciyi giysin.
Sen buna dekolte mi diyorsun🙄🤔
Hangisine👀
Hepsine
Neyi varki? Nesini beğenmedin?
Ne dekoltesi , yanlışlıkla giymiş onuda ejjdjd
Aynen hiç beğenmedim dekolte demek oranı burani açmak değil baktığında gözünü alan şeylere dekolte denir
Hiç mi dekolte görmedin
Senin için dekolte herahlde göğüsu açık olan bütün abiyeler katagorisi
Göz alıcı tabiki ama belli bir kesime hitap ediyor.😜
Aynen bunun dekolte anlayışı da bu olsa gerek
Kimi namıyla kimi... Övünür 🤠
👌👌👌👌
Hepsi berbat hiçbiri giyilmez kusura bakma
Hadise nin ki olabilir
irem sak diyorum. d
Oo iddaalısın baya😍sütyensiz giyermisin hiç dışarda bişeyler?
Hepsi kötü ama bunlardan biri olacaksa 2 güzel
Hadisenin elbisesi
Hiçbiri
Sonuncu
Peki göğüs ölçün kaç?
sonuncu olanı
Göğüs ölçün kaç peki? En kapalı o diyemi onu seçtin?
85d
Ooo baya iyiymiş boy kilo kaç peki?
2 fena
Ben 1 i kanka
Sütyensiz mi giymesini isterdin☺️
Yok ben kendin giyiyorum kanka fitnessçıyım
Haha
Üçüncüsü.
Hayır SONUNCUSU. o hırka olmamış çünkü.
Hiçbirini giymem ben
Nedenki?