Moda & Stil Sizce Kızlar sütyen giymese ne olurdu? DiyetisyenAlp Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hiç deneyen var mı giymeden yapabilen 🤨 Güncellemeler+1 yıl Güncel Sizce Kızlar sütyen giymese ne olurdu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
afr0dit Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl 30 yaşında 1 adam bunu cidden soruyor musun sordun diyelim ciddi misin🙄 sen iç çamaşırsız gezdiğinde ne oluyorsa bize de o olur. 6 1 Yorumla gencpatron34 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Larvia Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Erkekler iç çamaşırı giymeyince ne oluyorsa o olurdu ne saçma bir soru🤦♀️ 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen giyinme iç çamaşır. dışarı çık rahatsan no problem devam baby 3 1 Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Öyle olurmu 😂😂 Yorumla
Kıvrananüye Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Memeleri karnında olurdu 5 1 Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Oakadarda olmaz ya Yorumla
californiax Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl sonuk kaliyor acikcasi ozaman. bende elbiselerin altinsa 1 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Her yer sallanan meme dolardı hele kızları koşarken düşünemiyorum 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uçları kıyafetten boncuk boncuk belli oluyo denedim bir kere 2 3 Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Ama dışarı çıkmadın dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çıkmadım evde Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Evde giyilir ya kimse yokken Yorumla
gencpatron34 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Küçüklere birşey olmazda büyük göğüslülerin vay haline 😂 0 0 Yorumla
Sanalvegizli Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Yani keşke yamyam olmasak da herkes rahat ettiği şekilde takılsa ama bu şimdilik mümkün değil. 0 0 Yorumla
catlomanz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl çok kötü görüntü olurdu :D iç çamaşır kadını seksi gösteren etmenlerden bir tanesi bence.. 0 0 Yorumla
RamileAysu Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sorun cok utandirici uzgunum 2 2 Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Neden ki Yorumla RamileAysu +1 yıl Normal bir soru soysaydin oyle seylere ne gerek var ya Yorumla
ISpectra07 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Ben giyiyorum kadın olmakla alakası yok. 1 0 Yorumla
Narinnnyarimm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Düşüncesi korkunç 2 1 Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Haha neden Yorumla
NEKŞFİLİKS Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bir şey olmaz 3 2 Yorumla DiyetisyenAlp +1 yıl Neden bişe olmaz Yorumla ünlüsavar +1 yıl Bu laykım nikine sjsjsj Yorumla
ünlüsavar Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl #memelereözgürlük 5 2 Yorumla Corona90 +1 yıl Hiç çıktınmı sen giymeden dışarı? Yorumla Corona90 +1 yıl Haha allahın fake i Yorumla
grahamlincoln Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl bkz: SKHD (Sütyensiz Kadın Hakları Derneği) 😂 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bişey olmazdı bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
30 yaşında 1 adam bunu cidden soruyor musun sordun diyelim ciddi misin🙄 sen iç çamaşırsız gezdiğinde ne oluyorsa bize de o olur.
😂😂😂😂
Erkekler iç çamaşırı giymeyince ne oluyorsa o olurdu ne saçma bir soru🤦♀️
Sen giyinme iç çamaşır. dışarı çık rahatsan no problem devam baby
Öyle olurmu 😂😂
Memeleri karnında olurdu
Oakadarda olmaz ya
sonuk kaliyor acikcasi ozaman. bende elbiselerin altinsa
Her yer sallanan meme dolardı hele kızları koşarken düşünemiyorum 😂😂
Uçları kıyafetten boncuk boncuk belli oluyo denedim bir kere
Ama dışarı çıkmadın dimi
Evet çıkmadım evde
Evde giyilir ya kimse yokken
Küçüklere birşey olmazda büyük göğüslülerin vay haline 😂
İç çamaşırı olmadan olmazdı yani
Yani keşke yamyam olmasak da herkes rahat ettiği şekilde takılsa ama bu şimdilik mümkün değil.
çok kötü görüntü olurdu :D iç çamaşır kadını seksi gösteren etmenlerden bir tanesi bence..
Sapiklar bayram ederdi
Sorun cok utandirici uzgunum
Neden ki
Normal bir soru soysaydin oyle seylere ne gerek var ya
Erkekler bayram ederdi
Ben giyiyorum kadın olmakla alakası yok.
Dünya o zamn güzelleşirdi 😂
Seni engeller Mesela
Düşüncesi korkunç
Haha neden
Bir şey olmaz
Neden bişe olmaz
Bu laykım nikine sjsjsj
#memelereözgürlük
Hiç çıktınmı sen giymeden dışarı?
Haha allahın fake i
göğüsler sarkabilir takmazlarsa
Sevgilim bazen giymiyor 😂
bkz: SKHD (Sütyensiz Kadın Hakları Derneği) 😂
Genelde takmiyorum
Giymemiş olurlar sadece, başka bir şey de olmaz.
Sarkar
Bişey olmazdı bence
Songül karlı olurdu.
Evde giymiyom
Dikkat çekiyor mu
Daha çok çocuk
bilmem