Moda & Stil Bralet hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce seksi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Nasıllar sizce? Sütyene göre daha mı seksi? Seks esnasinda braletin partnerinizin üstünde olmasini ister miydiniz? Bralet hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce seksi mi? Cevapla Partner Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mavipanda35 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Evet çok seksi duruyor. Seks sırasında sütyenden daha fazla bir etki yaratır bence. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Kesinlikle çok hoş bir görüntü yaratıyor. Özellikle siyah olduğunda asalet katıyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede Yorumla
Voguemann Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Sevmiyorum iç giyim açık olur bu bustier gibi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ? Anlayamadım Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Güzel olabilir aslında ama herkes kullanmasa iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla myd1oez +1 yıl Sarkmış memeyö bralet bile kurtarmıyor mesela Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl seks sırasında çıkartacağım için bir önemi yok 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂 niye ama cidden erkekleri anlamıyorum bence iç çamaşiriyla daha seksi oluyor Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Nasıl yalıcam memişleri Yorumla Soran +1 yıl Bu seferlik yalama Yorumla Soran +1 yıl Ya da kenara çek Yorumla Tazmanyacanavaarı +1 yıl Şimdi ben sırt üstü yatık halde sen kucağındasın sende yalatmak istersin ki üstte zıplarken Yorumla Soran +1 yıl Öyle anlatırsan isterim tabi shfkjg Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 647 cevap paylaştı. Evet güzel duruyor ama göğüsü iyi olanlarda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yine mi olmadi 😂😂😂😂 Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Yine mi olmadı derken 😄 Yorumla Soran +1 yıl Boşver 😄 Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Var bişey ama hadi hayırlısı bakalım 😄 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Giyecek kadına göre değişir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 90 beden mi olmali yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesele sadece o değil Yorumla Soran +1 yıl Ya ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten halihazırda çekici bir kadın olmalı teni yumuşak olmalı bakışları insanı sekse davet etmeli bu da yanında bir ürün olur sadece yani buna ihtiyacı olmaz onun ama giyer işte öylesine anlatabiliyor muyum? Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. Çok seksi 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seksi değil bence. 0 0 Yorumla
atakan_2050 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Moda & Stil konusunda 720 cevap paylaştı. ee yani 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet çok seksi duruyor. Seks sırasında sütyenden daha fazla bir etki yaratır bence.
Bencede
Kesinlikle çok hoş bir görüntü yaratıyor. Özellikle siyah olduğunda asalet katıyor
Bencede
Seksi değiller. Tül perde la bu.
Severim bralet seven kız
Sevmiyorum iç giyim açık olur bu bustier gibi
? Anlayamadım
Çok rahat ha sexy ha degil 😂
isterdım ben guzel bya
Güzel olabilir aslında ama herkes kullanmasa iyi
Niye
Sarkmış memeyö bralet bile kurtarmıyor mesela
seks sırasında çıkartacağım için bir önemi yok
😂 niye ama cidden erkekleri anlamıyorum bence iç çamaşiriyla daha seksi oluyor
Nasıl yalıcam memişleri
Bu seferlik yalama
Ya da kenara çek
Şimdi ben sırt üstü yatık halde sen kucağındasın sende yalatmak istersin ki üstte zıplarken
Öyle anlatırsan isterim tabi shfkjg
Evet güzel duruyor ama göğüsü iyi olanlarda
Yine mi olmadi 😂😂😂😂
Yine mi olmadı derken 😄
Boşver 😄
Var bişey ama hadi hayırlısı bakalım 😄
Giyecek kadına göre değişir
90 beden mi olmali yani
Mesele sadece o değil
Ya ne
Zaten halihazırda çekici bir kadın olmalı teni yumuşak olmalı bakışları insanı sekse davet etmeli bu da yanında bir ürün olur sadece yani buna ihtiyacı olmaz onun ama giyer işte öylesine anlatabiliyor muyum?
Fazlasıyla seksi
Çok seksi
Seksi değil bence.
ee yani