Moda & Stil Eşiniz kapali olsa nasil giyinsin isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ne tür giyinsin isterdiniz Pantolon üst Tunik Etek Elbise Etek / elbise + ferace Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Kizlara değil sadece kiyafetw bakin ya Eşiniz kapali olsa nasil giyinsin isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
By_Modern Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl istediği gibi giyinebilir.. 4 güzelmiş.. tatilde açılabilir de 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Acilabilir derken Yorumla By_Modern +1 yıl baya yurt dışı tatilinde açılabilir gayet Yorumla Soran +1 yıl Sadece snn yaninda mi Yorumla By_Modern +1 yıl ya o duruma göre değişir yorumda anlatamıyrm Yorumla By_Modern +1 yıl yurt dışı tatilinde otel nezihse 1 hafta kaçamak olur Yorumla By_Modern +1 yıl ama kapak fotomdaki daha güzel giyim bak Yorumla Soran +1 yıl Onlar kapali değil ki? Onlar reklam icin takti Yorumla By_Modern +1 yıl link atamıyorm buraya da bir kaç kapalı giyim fotosu var.. ideal bence o Yorumla Soran +1 yıl Bnce en ideali sondaki Yorumla By_Modern +1 yıl o da hoşmuş ama tayt tunik kombinleri de güzel Yorumla Soran +1 yıl Ben laf olsn kapanlardan bahsetmiyorim ama olsn Yorumla By_Modern +1 yıl yoo laf olsun diye değil ki eski sevgilim öyleydi gayet müspetti Yorumla By_Modern +1 yıl ne zamandrkapalsn Yorumla Soran +1 yıl 13 yas Yorumla By_Modern +1 yıl baya küçük kapanmışsn ya.. iyiymiş.. bu kadar mı kombinler Yorumla Soran +1 yıl Neyse bye kardes Yorumla By_Modern +1 yıl eyv krdş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Elbide, etek ve tunik ucu de bir kadında hoş duran türlerden gibi sanki:) 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Allah Allah sizlern kafasina tas mi düstü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Kimse pantolon demedi neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki koyduğun örnek fotoğraftan dolayı olabilir çünkü pek güzel değil örnek olarak:) Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzl değil ya siz kizlara değil elbiselere bakcksnz Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Bilmiyorum ya anlamam bu işlerden. Nasıl iyi hissediyorsa öyle 0 0 Yorumla
falcaata47 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Etek, elbise veya ferace veya 3 de 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Allah Allav herkes öyle demis neden Yorumla falcaata47 +1 yıl Pantolon vucüt hatlarını belli ediyor bence Yorumla Soran +1 yıl Ondan mi istemionuz Yorumla falcaata47 +1 yıl Evet. Bazen ister istemez görüyoruz etrafta vucüt hatlarını belli eden pantolonlar falan giyiyorlar. Bazıları etekleri ve elbiseleri bile dar kesim giyiyor vucüt hatları belli oluyor 😔 Yorumla Soran +1 yıl Ondan mi ciplak gecenlere bakionuz Yorumla falcaata47 +1 yıl Senin amacın ne anlamadım? Yorumla Soran +1 yıl Yalan söylyüorsn cnkü Yorumla falcaata47 +1 yıl Neden yalan söyleyim ki ne sana ne başkasına karşı yalan borcum yok çok şükür. Doğruyu söylüyorum ister inan ister inanmam Yorumla Soran +1 yıl Peki abi ya Yorumla
12korkuluk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bunlardan istedigini giysin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ama hepsi farkli Yorumla 12korkuluk +1 yıl Etek elbise olani şik duruyor Yorumla Soran +1 yıl Ayn bende öyle düsndüm Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Elbise iyiymiş. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Elbise ve ferace mi Yorumla kafeinsiz +1 yıl Elbise Ferace de fena değil.Güzel kadına her şey yakışır doğrusu önemli olan üstündeki kumaş değil taşıyan beden. 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Ayn öyle bana da hep etekeler elbiseler yakisiyor Yorumla
я-буду-тебя-тратить Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl C hariç çöp 0 16 Yorumla Soran +1 yıl C mi güzl c ile d arasnda fark ne Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Sen C ile D arasında bulduğun benzerliği söyle, ben farkı anlatırım Yorumla Soran +1 yıl Biri etek biri elbise fark yok Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Biri kadınsı hatlarını çok vurgulamış, diğeri türbanlı Yorumla Soran +1 yıl Ya a her elbise öyle değil https://images.app.goo.gl/T5J5GSd1uqBHLKvr9 Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Bu da çöp Yorumla Soran +1 yıl E sen nasi bisi istion Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Ben türbanlı istemiyorum ama C güzel Yorumla Soran +1 yıl Ozmn nedn iki saattir hatlari belli diorsn Alahimm Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Ben onu C için demedim Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Bilmediğin nedir öyleyse Yorumla Soran +1 yıl Digerleri a ve b disinda kötü değil hele sonuncusu gayet iyi Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl C güzel gülüyor Yorumla Soran +1 yıl Ya yok artk insana değil sadece kiyafete bakcktn Yorumla я-буду-тебя-тратить +1 yıl Tesettürün amacı zaten güzelliği örtmektir. Güzel tesettürlü diye bir şey olmamalı. Yorumla
Erkekler Ne Diyor
istediği gibi giyinebilir.. 4 güzelmiş.. tatilde açılabilir de
Acilabilir derken
baya yurt dışı tatilinde açılabilir gayet
Sadece snn yaninda mi
ya o duruma göre değişir yorumda anlatamıyrm
yurt dışı tatilinde otel nezihse 1 hafta kaçamak olur
ama kapak fotomdaki daha güzel giyim bak
Onlar kapali değil ki? Onlar reklam icin takti
link atamıyorm buraya da bir kaç kapalı giyim fotosu var.. ideal bence o
Bnce en ideali sondaki
o da hoşmuş ama tayt tunik kombinleri de güzel
Ben laf olsn kapanlardan bahsetmiyorim ama olsn
yoo laf olsun diye değil ki eski sevgilim öyleydi gayet müspetti
ne zamandrkapalsn
13 yas
baya küçük kapanmışsn ya.. iyiymiş.. bu kadar mı kombinler
Neyse bye kardes
eyv krdş
Elbide, etek ve tunik ucu de bir kadında hoş duran türlerden gibi sanki:)
Allah Allah sizlern kafasina tas mi düstü
Neden
Kimse pantolon demedi neden
Belki koyduğun örnek fotoğraftan dolayı olabilir çünkü pek güzel değil örnek olarak:)
Hangisi güzl değil ya siz kizlara değil elbiselere bakcksnz
Bilmiyorum ya anlamam bu işlerden. Nasıl iyi hissediyorsa öyle
Etek, elbise veya ferace veya 3 de
Allah Allav herkes öyle demis neden
Pantolon vucüt hatlarını belli ediyor bence
Ondan mi istemionuz
Evet. Bazen ister istemez görüyoruz etrafta vucüt hatlarını belli eden pantolonlar falan giyiyorlar. Bazıları etekleri ve elbiseleri bile dar kesim giyiyor vucüt hatları belli oluyor 😔
Ondan mi ciplak gecenlere bakionuz
Senin amacın ne anlamadım?
Yalan söylyüorsn cnkü
Neden yalan söyleyim ki ne sana ne başkasına karşı yalan borcum yok çok şükür. Doğruyu söylüyorum ister inan ister inanmam
Peki abi ya
Bunlardan istedigini giysin
Ama hepsi farkli
Etek elbise olani şik duruyor
Ayn bende öyle düsndüm
Feraceli olanı tercih ederim
Elbise iyiymiş.
Elbise ve ferace mi
Elbise Ferace de fena değil.
Güzel kadına her şey yakışır doğrusu önemli olan üstündeki kumaş değil taşıyan beden. 🤣
Ayn öyle bana da hep etekeler elbiseler yakisiyor
C hariç çöp
C mi güzl c ile d arasnda fark ne
Sen C ile D arasında bulduğun benzerliği söyle, ben farkı anlatırım
Biri etek biri elbise fark yok
Biri kadınsı hatlarını çok vurgulamış, diğeri türbanlı
Ya a her elbise öyle değil https://images.app.goo.gl/T5J5GSd1uqBHLKvr9
Bu da çöp
E sen nasi bisi istion
Ben türbanlı istemiyorum ama C güzel
Ozmn nedn iki saattir hatlari belli diorsn Alahimm
Ben onu C için demedim
Biliyorum
Bilmediğin nedir öyleyse
Digerleri a ve b disinda kötü değil hele sonuncusu gayet iyi
C güzel gülüyor
Ya yok artk insana değil sadece kiyafete bakcktn
Tesettürün amacı zaten güzelliği örtmektir. Güzel tesettürlü diye bir şey olmamalı.
A hariç hepsi uygun