Kızlar bildiğiniz uygun fiyata tesettür kıyafetleri nerden bulabilirim?
tesettürlü kizlar cevaplarinizi bekliyorum?
tesettürlü kizlar cevaplarinizi bekliyorum?
tozlu.com.tr gir. Orada genele göre daha uygun. Onun dışında Fatih'te (İstanbul) çok fazla tesettür kıyafet var ama genel olarak çoğu pahalı. Malesef tesettür kıyafetlerini uyguna ulmak cidden zor. Ama en azından tozlu diğerlerine göre daha uygun.
Bende kapalıyım ancak toplamda ya 1 tane ya da 2 tane marka eşarbım vardır. Ki sana şunu da söyliyim marka eşarplar daha kötü oluyor. Yani ben armineden 50tl verip şal aldım mesela hemen kenarları iplik iplik oldu. Ancak kaç sene önce 5 tlye aldığım şal hala bugün almışım gibi duruyor. Outleti nasıldır bilmiyorum açıkcası ama çok da fiyatlarında değişiklik olacağını sanmam. Merter tarafında ucuz mağazalar var diyorlar tesettür için de var mıdır bilmem ama bir bak istersen. Birde armine aker nisa vs gibi bilindik tesettür mağazalarındansa normal mahalle aralarındaki tesettür mağazaları daha uygun oluyor. Ben 2 hafta kadar önce bir pardesüyü 160tlye aldım biraz indirimle. Aynı pardesüyü internette 300 350tlye gördüm. Ve yine 2 sene önce 60tlye aldığım elbise o dönemde bilindik markalarda 150tl civarıydı.
Rica ederim. Umarım bulursun.
modamerve. com dan en ucuz tesettür ürünlerini bulabilirsin
kuzenim internetten yapıyor. ucuz ve güzel demişti. sefamerve diye bir site. Kapıda ödeyebiliyormuşsun.
eminönü:))
Cevap
0Cevap
Alvina diye bir site var sanırsam
eminönüne git :D
Mısır çarşısından dümdüz yukarı doğru sağlı, sollu sokak aralarına sapmadan hafif bir rampa sonunda karşınıza bir bina çıkar ve düz gidecek yol kalmaz sola döndüğünüzde yüz, yüz elli metre ilerde solda yol tekrar rampa olarak devam eder sağlı sollu dükkanlarda gelinlik, gece kıyafeti, gecelik, kına malzemesi vs. gibi ürünler bulabileceğiniz gibi ara sokaklara kurulmuş sabit pazarlarda da iç çamaşırı, pijama, çanta, vs gibi şeyler satılır.Rampanın ortalarında bir yerlerde saklı gizli sağ tarafta kalan bir avludur. İçinde yatak örtülerinden, tül perdelere , el bezlerinden, masa örtülerine, tülbentler, hurçlar, çeyiz, kına malzemeleri, klozet takımları bornozlar çarşaflar ev için ne lazımsa bulabilirsiniz.Paşabahçe outlette bu saklı hanın en saklı köşelerinden birinde girişte sağda içerde kalır yine sorsanız yerini gösterirler.
google amcanın yardımı ile buldum :))
:)) nerde oturuyorsun sen? semt olarak belkı orlarda bıldıgım yerler vardır annemler yengemlerın bıldıklerı yer cok :D
hımm bayrampasada varda biraz pahalı gelıyo orlar bana fatihe git:)
Ala ala yaa :D benim yengemler fatıhten alıyo ucuz demıslerdi :D en ıyısı sen eminönüne git orda indirimde güzel yapıyolar eger guzel pazarlık yaparsan :D gecen hafta 370 lıra etıket fıyatı olan elbiseyi 200 lıraaldım dilimden kurtulamadılar :D
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar