Bayanlar tercihiniz küçük çantadan mı, büyük çantadan mı yanadır? Hangisini daha çok kullanırsınız?
Beyler bayanlarda küçük çanta mı, büyük çanta mı görmekten hoşlanırsınız?
Beyler bayanlarda küçük çanta mı, büyük çanta mı görmekten hoşlanırsınız?
çantanın içine ne koyacaksan değişir o. eğer her yere donanımlı gitmeyi seven bir kadınsan büyük çanta al. sonuçta çanta bir şeyleri taşımak için değil mi?
böyle disko topu gibi parlyan cıvıldak bir çanta olmasın,kaliteli olsun senin olsun ve sade olsun. Benim fikrim böyle :)
Çantaların kaliteli marka olma isteğini anlıyorum ama lütfen 500-600 liralık çantaları bizden hediye olarak beklemeyin kendiniz alın:)
o günkü moduma göre değişir ama uzun zamandır portföy tipi yada kutu gibi çanta kullanıorum onlar daküçük
evet pratik hemde
Babamla tartışma sebebimiz.Büyük çantaları daha çok tercih ediyorum
"napıcan bavul gibi çantayı al küçük zarif bi çanta.daha kullanışlı daha güzel"diyor.çantacıya götürüyor.o bana küçük çantaları gösteriyor.ben sevmiyorum.yine gidip büyük bi tane alıyorum:D
ayrıca hoş değil:)
sevimlileri alıyorum:)))))
Cevap
11Cevap
küçük çantayı tercih ederim. büyük ne öyle . hiç hoş durmuyor.
:( olmadı ama şimdi:)
valizi deneseydin:)
bence bir kadın için gayet doğal bir durum olarak karşılanır:)
Bi bayanda en güzel gözüken şey valizdir.Şaka biyana küçük çanta her zaman daha iyi duruyo,tramvayda vs. takıyolar büyük çantayı kollarına,kollarından sonra çanta bize takılıyo.Bilmem anlatabildimmi
valla çanta hastasıyım değişik ebat ve renklerde bol bol alıyorum çantalarla büyük aşk yaşıyorum :D <3
ivetss :D
sadık yarim çanta :)
kıyafete göre değişiyor ama çok büyük olanlara hayretle bakıyorum, herhalde buradan direk terminale geçip memleketine falan dönecek diye düşünüyorum.
kışın böle bavul gibi deri çantalar vardır ya içine ne koysan alır heah işte onlar süper.. ama yazın rengarenk küçük kutu çantalar vazgeclmezim :)
Gün içinde her şeyi rahatça sığdırabildiğim için büyük çanta tercih ediyorum. Ancak gece bir yerlere gideceksem küçük çanta kullanırım
normal zamanda normal boyut tercihim olsa da, abiye-ya da gece dışarı çıkılacaksa küçük taşıma açısından rahat oluyor, kendim ufacıkım zaten bir de büyük çanta olsa ooo
günlük hayatta büyük çanta çünkü küçüğe hiç birşey sığmıyor
ne çok büyük ne de sadece telefon sığacak kadar küçük.
Bence küçük severler.. Geneli büyük çantadan hoşlanmıyor.
Giydigin kiyafte bagli sik bir elbisnin altina bol bir canta takamassin ayni sey kucuk cantalar icinde gecerli
Büyük çantaları sevmem.Zaten bu senenin modası kutu çantalar ve onlarda küçük.
Orta boy, spor çantalar en iyisi. En azından işimizi görüyorlar.
büyük çantalı kızlar tercihim. cüzdan, sigara, anahtar filan ne varsa sallıyorum çantasına, kafa da rahat popo da.
buyuk baskasnda begenıorm kndmde sevmıorm hepsı kucuk tatlı seyler:)
byük çanta sevmiyorum kara delik gibi hiçbişi bulunmuyo orta boy olanlar iyidir
küçük çantayı tercih ediyorum ama çoğu eşyamı evde bırakıp çıkmak zorunda kalıyorum.
Fark etmiyo gidecegim yere baglı.Ama büyük cantalar daha kullanıslı..
Büyük çanta.. Anca sığıyor eşyalarım. :)
buyuk her zaman iyidir
aynen :))
Büyük çanta, bazen içinde ben bile kayboluyorum :(
Orta boy makbuldür :)
Orta Boy... Koluma ve kıyafetime yakışsın yeter :)
en güzeli BİM poşeti :)
genelde buyuk ve yandan asmalılar tercıhım
Kışın büyük, yazın küçük çanta tercihimdir.
bn llise öğrencisiyim orta boyy tercih ediyom =)
orta büyüklükte olanından yana..
büyük öanta eşya çok olunca :D
küçük çanta hatta el cüzdanı
BİM poşeti olmadığı sürece sorun olmaz.
ben çantasızlardan yanayım ne gerek var çantaya?
Büyük, postacı çantası gibi kocaman olması lazım.
orta boy ideal
Buyuk favorimdir.
Farketmiyor.
orta olanları :(
büyük
Çanta şartmı.
Çanta kullanmıyorum!
kafam kadar olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar