Giyinmeyi bilen bir İzmir kızları var bana göre türk kadını genel olarak giyinmeyi bilmiyor. sizce türk kadınının giyimdeki hataları neler? iyi giyinmeye ünlülerden örnek verebilirsiniz..
Cevabın nedir?
https://i.hizliresim.com/vza8qm.png kesinlikle haklısın Anti...
Modayı trendleri takip etmiyorlar.
Abartı ve şarşaltılı giyinmeyi seviyorlar ya da sadelikten ölecekler.
Bakıma önem vermiyorlar sadece güzel giyinmekle bitmiyor dünyanın en güzel elbisesini giyse bile o elbiseyi kaldırabilmektir önemli olan.
Modayı takip etmek herşeyi giyerim yakışır anlamına gelmiyor bunu bilmiyor bazı hemcinslerimiz. Kendilerine yakışanı giymeleri gerek. Renk uyumuna dikkat etmiyorlar.
Bu sene Kim Kardashian tarzı dikkatimi çekti palto modasına yeni bir renk kattı.
Onun dışında yıllardır tarzlarına aşık olduğum sayın Miranda Kerr ve tabi Blake Lively var.
Asalet diye buna derim.
www.kalagold.com/.../...style-Favim.com-902525.jpg
37.media.tumblr.com/.../...te4Z0T1sh6uqwo1_500.jpg06 Yorumla- +1 yıl
Victoria beckham benlik.. yazdıklarına da katılıyorum
- +1 yıl
Sabah sabah ne bu enerji sendeki dur bu enerjiyi değerlendirmeliyim koltuk takımı rengi söyler misin bana çarpıcı bir renk olsun hem şık olsun hem güzel görenler bayılsın :)
- +1 yıl
Burası öğlen ama :) koltuk ev eşyaları seçimlerimde çok sadeciyimdir mesela şimdi oturma odam ve takımlarım hepsi beyaz sadece yastıklarım yeşil. Vizyon gri beyaz siyah tonları güzel. Bunlar hoşuma gitti
www.nygeekcast.com/.../
i01.i.aliimg.com/.../891983896_053.jpg
lighttherapyguru.com/.../
wantbey.com/.../ - +1 yıl
Renkler kötü ya :/ dizaynda sorun yok standart.. Ama salaş olacak bir de bizim mekan o yüzden renkler avangart koltuk takımına gitmeli.. kadife kumaş turkuaz gibi can alıcı olmalı
- +1 yıl
Miranda kerr in kıyafeti gerçekten çok güzelmiş. Kot pantolon gerçekten güzel kombinlerle kadını inanılmaz güzelleştiriyor ama güzel bir fizikte şart tabi.
En İyi Cevaplar
Ben İç Anadoluda yaşıyorum. Evet burada giyinmeyi bilmiyorlar. Hepsi değil, birçoğu. Rahat olsun, her kombine converse giyenler var. Hala ugglar giyenler var, bence kafaya takmıyorlar bile. Konforlu olsun, rahat olsun. Veya hepsi aynı stil giyiniyor. Tayt ve kısa ceketler.
3 türk blogger beğeniyorum: Nil Ertürk, Maritsa, Billür Saatçı. Özellikle son olan tam benlik.012 Yorumla- +1 yıl
Yabancı blogger takip ediyorum :) conversi 7 8 sene önce lisedeyken giyerdik ya kaç çift vardı renk renk :D ugg lar da bence türkiye mevsimine zıt bir ayakkabı. Şehir merkezinde geziyorsun ama ayağında ugg var sanki karlı dağ aşıyor bana.. Giyim yargılamak değil de imkanı olan da kötü giyiniyor o yani mesele
- +1 yıl
conversleri hala mevcut. Bende farklı bloggerleri severim fakat o türk bloggerler çok iyiler.
Zengin olanı da zevksiz giyiniyor. Para varsa bile tadı damağı yoksa o para boşuna harcanır. Özellikle, Türkiye gibi tekstil cenette kötü giyinmek günahtır, bence. Ne varsa her şey var. 5 liraya da var, 500 liraya da var. - +1 yıl
Doğru dedin. Seda sayan sibel can paraları var da ne oluyo hala berbat giyiniyorlar :D dışardaki insanlar daha güzel giyiniyorlar zengin olmayanlar zevk meselesi. şu bloggerlara göz atayım ben bir bakalım ben klasik giyiniyorum spor kombin üzerineyse takip edemem :/
- +1 yıl
Evet baktım değerlendirilebilir kombinler var. Ben ispanyol stil blogger ları takip ediyorum bana daha yakın:)
- +1 yıl
Bartabac mesela.
- +1 yıl
Çok beğendim :) kaç aylık soru patladı yaa..
- +1 yıl
Çok beğendim :) kaç aylık soruyu hotrlattılar yaa..
- +1 yıl
:))
+1 yılDaha önceden birkaç link vermiştim yine veriyim.
https://i.hizliresim.com/ZNXRbG.jpg
https://i.hizliresim.com/oQXlDb.jpg
https://i.hizliresim.com/lYqRaJ.jpg
Bayanlar için daha çok resimde bulurdumda kötü internet var şu an baya üşeniyorum. :)
Aralarında en güzeli 3.link o tarz kıyafetler gerçekten harikalar. Bayanların giyim konusunda o kadar çok avantajı varki yeterki güzel olmak istesinler.23 Yorumla- +1 yıl
serenay sarıkaya bu konuda iyi gibi ama tarzım değil
- +1 yıl
Evet o bu konuda iyi benim için. Spor tarz benim hoşuma gidiyor.
- +1 yıl
Birde yaz için şortlarla harikalar yapabiliyorlar onlarda güzel oluyor. Bir defa başak dizerin bir resmini bulmuştumda mini bir elbise altına uzun bir ayakkabı giymişti öylede harika duruyordu. Hani kuru kuruya bacaklarını göstermektense güzel bir şekilde kıyafetlerle sergilemek bayanlar için çok daha çekici oluyor diye düşünüyorum.
Varoş sosyetesi modunda hepsi. Şuna bak evlat olsa eldivenlere severim;
www.magazincity.com/.../petek-dincoz2.jpg11 Yorumla- +1 yıl
amanın.. ama onu giydiren de kabayat
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
33Cevap
İslama uygun giyinmeden çıplak gezmeleri, hatadır. Müslüman kimse, Allah'ın razı olmadığı şekilde gezmemeli. Evet, bu bağlamda Müslüman kadınları giyinmeyi bilmiyorlar.
75 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun. Canim feda.
- +1 yıl
İyi hoşta incir yaprağını unutmuş arkadaşımız cevap verirken neyse..
- +1 yıl
Nötr
+1 yılterle karışık sigara kokan , ayıdan bozma tüyleri göğsünden fışkıran göbeğinin kaşıya kaşıya geğiren türk erkeğinin türk kadınına söylemedği laf kalmadı bizimkiler kendini brad pitt sanıyo valla çook acıncak haldesiniz :) sen ulaşamadğına mundar dicene önce bir aynaya bak :)
21 Yorumla- +1 yıl
şimdi ben soruda öyle yazdım erkekler beyanını da yazdı şu an en çirkef cevap senden geldi..Sen de aşağı kalmıyorsun bil istedim..
+1 yılGünlük hayatta kimse mükemmel giyinmwz zaten kamyoncuya dolmuşçuya süsleniyorsan o ayrı bir olay tabi.
41 Yorumla- +1 yıl
:D Süper cevap vallahi
türk kadını araplaşmanında getirdiği sosyolojik ve psikolojik mutasyona uğramıştır ve bunun sonucu olarak orta doğuda bile gözükmeyen modernimsi dindarlık giyinme tarzı olan bir giyim akımı ortaya çıkmıştır.tekrar ediyorum bu giyim tarzı ne idüğü belirsiz bir giyim tarzıdır.yani ya tamamen arap gibi giyinin ya da batılı gibi giyinin.öle bacakta daracık kot pantolon kafada başörtü çok komik duruyor
10 YorumlaGeneli yok bunun, parası olan herkes rahat ol ki giyinmesini biliyor.
Bunun ülke ayrımıyla bir alakası bilene yok.
Bende İzmir'liyim, mesela ben Alsancakta oturuyorum ki orda maddi imkanı olanlar oturabilir. Kötü giyinen 1 kişi bulamazsın, ama İzmir'de ki Bayındır'a gitsen 1 tane güzel giyinen bulamazsın. Çünkü orası genelde imkanları kötü olanların tercihi.
Bunun ülkeyle değil parayla alakası var.20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılBazen...
O değil de sitenin bu yeni görüntüsü eskisinden de iğrenç...22 Yorumla- +1 yıl
Evet bazen.
Boşver, sor cevapla yorumla bitti gitti.Beni her türlü açar. - +1 yıl
Yakınlaşınca mobilden sığmıyor sayfa...
Ben böyle şey görmedim ne saçmalar!
neden bilmesin herkes imkanları ölçüsünde gayet iyi giyiniyor İzmir kızları diyosun ben İzmir kızlarından çok denizli kızlarının giyimini beğenirim mesela konya balıkesir kocaeli buralarınkilerde çok hoş giyinir
14 Yorumla- +1 yıl
iyi beğen mani olan mı var sana allah allah ya hep bir muhalefetsiniz..
- +1 yıl
İzmir kızları da benim görüşüm işte muhalefet getirme diyorum ben de
+1 yılİyi de Türk kadini diyip varoslari koyuyosunuz yabancilarinda en gozdelerini karsilastirma yanlis siradan insnalari karsilastricaksak mesela ingiliz ve amerikan kadinlari modanin yanindan gecmezler keza avrupali kadinlarda bzm kadar ozenmiyolar uzaktan sallamayin gidin gorun bence rus iskandinav hatunlar da guzel gitinmiyolar sadece fizikleri guzel oldgu icin yakisiyo yoksa modayi cok da takip ettikleri soylenemez
21 Yorumla- +1 yıl
Ünlülerden de giyinmeyi bilmeyen var o kadar paraya rağmen.. bunu demek istiyorum yanlış anlamışsın
Onlar kendileri giyinmiyor..
Onları giydiren bir moda tasarımcısı vardır..
Normaldır..
Makyajına göre giyinir..
Saç modeline göre giyinir..30 Yorumla
+1 yılBence asil turk kizlari giyinmeyi biliyo bilmeyenlerde var tabi genelleme yapmak yersiz bence bu konuda her ulkede iyi giyinen ve kotu giyinen kadinlar var
10 YorumlaTürk kadını nasıl giyinir önce bir onu öğren. allahın yobazı. europen yobazsın..
35 Yorumla- +1 yıl
off çok sert canıma canım acıdı jbnkmö
- +1 yıl
nasıl da biliyor beni canını yediğim
- +1 yıl
Değil mi haklısın
+1 yılAsıl Türk erkekleri giyinmeyi bilmiyor. Gerçi onlarda da tarz kavramı yokki. Kızlar da var da ne oluyo hepsi tayt
20 YorumlaOkadar çok gereksiz giyinenler varki yolda görünce istemsiz gülüyorum :D bir insan istesede bukadar uyumsuz cins giyinemez
10 Yorumlabizim kızlarımızda giyinmeyi bilmiyor değil ancak giyinmek istemiyorlar. çünkü türkiye deki durum malum. türkiye gibi bir toplumda farklı giyinen insan sayısının fazla olmasını bekleyemezsiniz.
20 Yorumla
+1 yılİzmir kızları giyinmiyor ki onlar soyunuyor asdfg
60 Yorumla
+1 yılGiyimde hata yok, yiyim de hata var. O yüzden kıyafetleri suçlamamak gerek.
43 Yorumla- +1 yıl
Hiç alakası yok.
Keşke bilmediği şey sadece bu olsaydı..
Türk Kadını salaktır, nokta!20 Yorumlakesınlıkle bılmıyor, belkı bıraz sosyal cevresı genıs olanlar sadece.. yalnız erkeklerde bılmıyor:)
10 YorumlaGiyinmeyi bilmiyor ama yine idare eder ama toplumdaki yerini bilmiyor , hep kendini aşağılama , ben bilmem kocam bilir havasında.Bu beni sinir ediyor.
20 Yorumla
+1 yılİnsanları giyimiyle yargılanmamak lazım. İyi giyinmiyor olabilirler fakat bunu dillendirmek neyin nesi. Herşey imkanlar dahilinde sonuçta.
30 Yorumlaçorabı tayt diye giyip dolaşan İzmir kızlarımı giyinmeyi biliyor merak ettim
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle oyle giyindiginde kesin bir seyi olmamis oluyo cantasi ayakkabisi ya da takilari kombini uymuyo hic
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu ülke emolar yüzünden gülünç duruma fena halde düşürülüyor. Ve ikinci olarak, kapalı bir ülkeyiz. Etek giyince herkes size bakıyor yani :d. Eğer bu kadar kapalı olmasaydık biz onlar gibi giyinebilirdik.
05 Yorumla- +1 yıl
Kapalı giyinerek de güzel şık olunabilir.
- +1 yıl
tamam, kapalı giyinerek de şık olunabilir ama nereye kadar.
- +1 yıl
Nasıl nereye kadar :) İlla dekolte şart değil.
- +1 yıl
dekolte demedim :)
- +1 yıl
Açık dekolte atnı şey değil mi ya :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılIzmirli 3 kız tanıdım hepside igrenc giyiniyordu.
benim çevremde ki insanlar gayet siklar.
hata olarak bacaklari kalin olab tayt şort kisa etek giymesin yahu.10 YorumlaModa & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Sende mi bürütüs :)
Rus kızları biliyor )
asgfsf
j20 Yorumla
+1 yılİzmir bolumu sacma bence bana gore onlar cok acik giyiniyorlar ulkede kotu giyinenler apaciler ayrica soylede birsey var muslumanligin getirdigi birseyden oturu acik sacik giyinmiyor olabilirler herkezin yasam tarzi
10 YorumlaEvde bilmiyorlar ya çok açık ya çok kapalı ve çok süslü pullu taslı abartılı yanı
10 Yorumlagiyinmeyi bilen İzmir kızları? izmirde ben giyinmeyi bilen kız göremiyorum
20 Yorumlaİzmir kızları açık olduğu için giymiyorlar gibi bişey şeker kız oysa islama uygun değil bunlar gayet güzel giyiniyor bayanlar genelleme yapma sen de türksün sekerim
05 Yorumla- +1 yıl
Aksini iddia etmedim :) genel olarak güzel giyinmiyoruz..
- +1 yıl
Benim için çok önemli.
- +1 yıl
Peki :/
+1 yılGiyim bir kenara bakımıda ihmal ediyolar bu çok saçma.
00 Yorumla
+1 yıltartışılır ama bana görede bilmiyor, orasını burasını çıkarıp, sıkıştırıp sergiliyorlar
10 Yorumla
+1 yılrenkli cıvıl cıvıl giyinmeleri lazım soluk giyinirler genelde :)
10 Yorumlahiç sorma ya birde kalkıp yakınlarım gel ben seni giyindireyim sen iyi giyinemiyosun da dır dır ediyo ulan bas git beni benle bırak :)
10 Yorumlaİyi giyinmek olarak açık saçık kastediyorsan varsın bilmesinler.
00 Yorumla
+1 yılevvela kültür meselesi. sonra maddiyat devreye giriyor
00 Yorumla
+1 yılbenimki imkansızlıktan valla. :(
10 Yorumla
+1 yılinanç meselesi kardeş :)
10 YorumlaGiyenen cok guzel giyiniyor valla. Zevk meselesi.
10 Yorumla
+1 yılkesınlıkle evet. baştan herseylerı hata
10 Yorumla
+1 yılBiraz kilolu hanim cok o yuzden giyinemiyorlar
10 Yorumlatemiz giyinmesi yeterli bir kişinin bence
30 YorumlaModa & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. Ege'de oturduğum için şanslı oluyorum bu durumda.
10 Yorumlahadi len ordan
35 Yorumla- +1 yıl
Sizi terbiyeye davet ediyorum. Giyinmeyi bilmediğiniz gibi kibarlığı nezaketi de bilmiyorsunuz..
- +1 yıl
yanlış biliyorsun demekki.
- +1 yıl
Ne çirkef bir şeysin ya sabah sabah aman aman..
o taytı giymeyin bikereee
20 Yorumla
+1 yılbiraz imkan meselesi ola bilir -_-
20 Yorumlagüzel demişsin yoruma gerek yok:))
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum yüzde yüz haklısınız.
00 Yorumla
+1 yılAynenn tek İzmir :D
00 Yorumla
+1 yılBazıları maddi nedenlerden..
10 YorumlaFakir hepsi ondan
30 YorumlaBiraz öyle
10 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı