Moda & Stil Senin için tayt'ın kullanım alanı nedir? Alican3333 Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba , tayt senin için ev içi mi , spor mu , yoksa hayatin baska bir alaninda da giyilebilecek bir kombinin parçası mi? Senin için tayt'ın kullanım alanı nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Recours Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Soğuk havalarda spor yaparken çok işime yarıyor iyi ki hayatımızdasin tayt 0 0 Yorumla
Taaip Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Gereksiz bisi ya rahatsiz edici ne gerek var bence erkek de kiz da giymesin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ankara ayazında kışın içlik niyetine yazın spor için kullanırım 3 1 Yorumla ᎩᕱКışıКլı +1 yıl Himm Yorumla
Corona90 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Eşim evde, sporda , dışarda giyiyor yakışıyor problem olmuyor 0 0 Yorumla
canmert34 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl gıyım tarzına gore degısır bu fotodakı sexı mesela bazen ısınmak ıcın bazen spor ıcın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben sporda kullaniyorum ama üstüme uzun birsey giyiniyorum. Baska yerde giyinmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türbanlıların vazgeçilmezi taytlar 2 1 Yorumla Rüzgaraa +1 yıl Çarsaflıların mı Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kışın üşüdüğünde 👖 içine giyilen bişey :) 0 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Her alanda giyilir 0 0 Yorumla
Busse25 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl çoğu yerde 1 1 Yorumla Alican3333 +1 yıl İşte bizde bunu soruyoruz nedir o çoğu yer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Soğuk havalarda spor yaparken çok işime yarıyor iyi ki hayatımızdasin tayt
Gereksiz bisi ya rahatsiz edici ne gerek var bence erkek de kiz da giymesin.
Ankara ayazında kışın içlik niyetine yazın spor için kullanırım
Himm
Eşim evde, sporda , dışarda giyiyor yakışıyor problem olmuyor
gıyım tarzına gore degısır bu fotodakı sexı mesela bazen ısınmak ıcın bazen spor ıcın
Ben sporda kullaniyorum ama üstüme uzun birsey giyiniyorum. Baska yerde giyinmem
Tahrik edici bir unsur kanımca.
Tayt heryerde giyilebilicek rahat bir kıyafet
Ev, spor, okul
Evim
Türbanlıların vazgeçilmezi taytlar
Çarsaflıların mı
Kışın üşüdüğünde 👖 içine giyilen bişey :)
Her alanda giyilir
Spor da kullanıyorum
çoğu yerde
İşte bizde bunu soruyoruz nedir o çoğu yer