“Görünür kalın!'' 55 yaşındaki Grece Ghanem'in hayatının mottosu. Ghanem, binleri etkileyen tarzını ''Yok olmam gerekmiyor” çerçevesi etrafında şekillendiriyor. Yaşlanmayı lanetleyen Grece Ghanem, korkusuz ve farklı tarzı ile Instagram'da geniş bir kitleye hitap ediyor. Müthiş dalgalı gri bob saçları ve büyük çerçeveli koyu renkteki gözlükleri Ghanem'in imza görüntüsünü oluşturuyor.Ghanem'in stil konusunda bazı kuralları var; hiçbir şey atılmaz! 80'lerin başında Beyrut'ta bir öğrenciyken sahip olduğu ve hala kullandığı parçaları var. Yaşıtlarının giymeyi bile düşünmediği parçaları, o büyük bir özgüven ile taşıyor.Balenciaga, Akne Studios ve Phoebe dönemi Céline, Ghanem'in en sevdiği markaları oluşturuyor. Gardırobunda yaşadığını söyleyen Ghanem, “Her zaman ilk önce ne olduğuna bakarım. Sadece bir trend olduğu için satın almıyorum'' diyor.Ghanem, 20'li ve 30'lu yaşlarında, takipçilerinin önemli bir bölümünü oluşturan genç kadınlara, tarzın sürekli bir çalışma olduğunu göstermek için sorumluluk hissettiğini söylüyor. #aycasoruyor #aycaninmodasi #aycaylatarzinibelirle
Modanın yaşı yok: Grece Ghanem Tam 55 Yaşında! Siz bu yaşta o kadar cesur olabilir misiniz?
Bakımın sporun kişinin kendisi ile barışık olmasının yaşı yok.. Salonda öyle abilerimiz varki 45 50 yaşlarında yarışmaya girip derece yapıyorlar fizikleri çoğumuzdan iyi. . Yani insan her yaşta kendisi ile barışık olmalı. .
olmuyor ya böyle 30 yaş gibi. hayatın basamakları var. ilerlemek gerekiyor.55 olsam torunlarımla yemek yapmak isterim. leopar giyip bacaklarımı göstermek istemem. zaten büyük ihtimalle kireçlenme olur.
Bulursan ben burdayım😂 5 milyon doları, eğer ben bulursam hangi markayı istiosan onu alrm birde gratis yeter bacım, burdakilere de haşlık dagtrm yeter 😂😂😂
Bu nedir ya tamam herkes istediği gibi giyinebilir ama her yaşın bir usturubu var bilemiyorum ben cesur olmaya değil daha çok şık ve sade olmaya çalışıyorum bu da her yaşta olabilecek bir şey.