Moda & Stil Beyler yazin kisa kolu gomlek giyermisiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor benim aldigim gomlek kisa kollu 20, yasindaki bir erkege aldim tudorsdan 80 tlye Beyler yazin kisa kolu gomlek giyermisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
GamerEngineer Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Kısa kollu gömlek giymeyi hiç sevmem. Onun yerine genelde kısa kollu tişört ya da uzun kollu gömlek giyerim. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama bn erkeklere sordum Yorumla GamerEngineer +1 yıl O ne alaka? Yorumla
IoVoI Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Gömlek giymeyi seviyorum çok gömleğim var ama hayatım boyunca hiç kısa kollu giymedim giymemde kollarını katlamak daha iyi oluyor bence. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama hen erkeklere sordum magzadaki onlar istedi diye aldim😞 Yorumla IoVoI +1 yıl Sen üzme canım kendini. bana sevgilim almış olsa bin teşekkür eder giyerim, ben normal zamanlar için dedim. Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Hıc gıymedım yakıstırmıyom kendıme kanks uzun kollu gıyıp kollarını kıvırınca daha cool oluyor kanımca 0 0 Yorumla
taklayagelme Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Ya yazin zaten kisa kollu giyilir Güzel gozukuyo gömlek güle güle giysin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ne. bilim arkadasim dedi erkekler uzun kolu giyiyo yazin Yorumla taklayagelme +1 yıl Uzun da giyilir ama genelde bahar aylarında agustos sicaginda da uzun kollu giyilmez Yorumla Soran +1 yıl ben ordaki erkeklere sordum erkekler begendi kumasini, filan markasida guzel dedier Yorumla taklayagelme +1 yıl Orta kalitede bir marka kumaşı iyidir giyilir Sevgiline mi aldın abi, kuzen falan mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl genelde giyilmez bende tercih etmem ama vucuda oturan güzel gömlekse giyilir 0 0 Yorumla
gecekuşuuuu Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 370 cevap paylaştı. en çok yakışan şarkıcı edis GÖMLEKLEri.. 0 0 Yorumla
mustafacelik00 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kisa kollu gömlek hiç giymedim giymem de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl amakotu degil fimi Yorumla mustafacelik00 +1 yıl Duz sade olsaydi guzel olurdu Yorumla
Rokiee11 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kısa kollu gömlek dayı gömleği 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😡😡 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. pek giymem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açık renk olsaydı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl erkeklere sordum alirken onlarda begendi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kısa kollu gömlek giymeyi hiç sevmem. Onun yerine genelde kısa kollu tişört ya da uzun kollu gömlek giyerim.
ama bn erkeklere sordum
O ne alaka?
Gömlek giymeyi seviyorum çok gömleğim var ama hayatım boyunca hiç kısa kollu giymedim giymemde kollarını katlamak daha iyi oluyor bence.
ama hen erkeklere sordum magzadaki onlar istedi diye aldim😞
Sen üzme canım kendini. bana sevgilim almış olsa bin teşekkür eder giyerim, ben normal zamanlar için dedim.
Hıc gıymedım yakıstırmıyom kendıme kanks uzun kollu gıyıp kollarını kıvırınca daha cool oluyor kanımca
Ya yazin zaten kisa kollu giyilir
Güzel gozukuyo gömlek güle güle giysin
ne. bilim arkadasim dedi erkekler uzun kolu giyiyo yazin
Uzun da giyilir ama genelde bahar aylarında agustos sicaginda da uzun kollu giyilmez
ben ordaki erkeklere sordum erkekler begendi kumasini, filan markasida guzel dedier
Orta kalitede bir marka kumaşı iyidir giyilir
Sevgiline mi aldın abi, kuzen falan mi
genelde giyilmez bende tercih etmem ama vucuda oturan güzel gömlekse giyilir
en çok yakışan şarkıcı edis GÖMLEKLEri..
Kisa kollu gömlek hiç giymedim giymem de
amakotu degil fimi
Duz sade olsaydi guzel olurdu
Kısa kollu gömlek dayı gömleği
😡😡
pek giymem.
Giymem, gömlek çok rahatsız ediyor beni.
Açık renk olsaydı
erkeklere sordum alirken onlarda begendi
Yaşlı işi biraz 😏😏
Giymem