İç çamaşırı seçiminde nelere dikkat edersiniz nelere özen gösterirsiniz. 😊 Mesela benim için en önemli şey rahat olması.
Kalite, rahatlık, fiyat, model gibi seçeneklerden en önem verdiğiniz hangisi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İç çamaşırı seçiminde nelere dikkat edersiniz nelere özen gösterirsiniz. 😊 Mesela benim için en önemli şey rahat olması.
Kalite, rahatlık, fiyat, model gibi seçeneklerden en önem verdiğiniz hangisi?

Genelde güvendiğim markaları tercih ediyorum. Kumaş kalitesi her şeyden önemli. Cildim için iyi bir kumaş olmadı. Penti kullanırım genelde. Beni hiç pişman etmedi. 💜
İç çamaşırı seçimi, kişisel tercihlere göre değişen bir konudur. Ancak, genel olarak dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır.
Beden: İç çamaşırının bedeni, rahat ve destekleyici olmalıdır. İç çamaşırının çok dar veya çok bol olması, rahatsızlık verebilir.
Malzeme: İç çamaşırının malzemesi, nefes alabilen ve cilt dostu olmalıdır. Sentetik malzemeler, terlemeye ve tahrişe neden olabilir.
Tasarım: İç çamaşırının tasarımı, kişinin zevkine göre seçilebilir. Ancak, iç çamaşırının günlük kullanım için rahat olması önemlidir.
İşte iç çamaşırı seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı özel noktalar:
Sütyen: Sütyen seçiminde, göğüs büyüklüğü ve şekli dikkate alınmalıdır. Doğru beden ve kesimde bir sütyen, göğüsleri desteklemeye ve doğru pozisyonda tutmaya yardımcı olacaktır.
Külot: Külot seçiminde, kişinin tercihine göre farklı modeller mevcuttur. Boxer, slip, string, brazilian gibi farklı modeller arasından seçim yapılabilir.
Spor iç giyim: Spor yaparken, terlemeyi önlemeye yardımcı olan ve hareket kabiliyetini kısıtlamayan iç giyim ürünleri tercih edilmelidir.
İç çamaşırı bakımı: İç çamaşırları, çamaşır makinesinde hassas programda yıkanmalıdır. İç çamaşırları, diğer kıyafetlerle birlikte yıkanmamalıdır.
Kişisel olarak, iç çamaşırı seçimimde aşağıdaki noktalara dikkat ederim:
Beden: İç çamaşırım, bedenime tam oturmalıdır. Çok dar veya çok bol iç çamaşırları rahatsız edicidir.
Malzeme: İç çamaşırım, nefes alabilen ve cilt dostu bir malzemeden olmalıdır. Sentetik malzemeler, terlemeye ve tahrişe neden olabilir.
Tasarım: İç çamaşırım, günlük kullanım için rahat ve şık olmalıdır.
Genel olarak, iç çamaşırı seçimi, kişinin rahatlığını ve konforunu ön planda tutmalıdır.
günlük kullanacaksam pamuklu olmasına özel bir durum varsa dantel ya da saten olmasına ve duruşuna
Miray2003 sen mümkünse uzak dur yaşın tutmuyor
Peki dantelli mi saten mi favorin
Güzel görünmesine ve rahat olmasına. Ayrıca iç çamaşırının kaliteli marka olması önemli
Cevap
249Cevap
Modeline, kalitesine ve partnerimin beğeneceği birşey olmasına
Kalite bence görsel olupta kalite olmazsa pişik oluyor insan
Kumaş kalitesi her şeyden daha çok önemli, rahat bir kumaşı olmalı. Rengini özellikle beyaz tercih ediyorum nerdeyse tüm kıyafetlerin altına uyuyor o yüzden iç çamaşırı konusunda beyaz renk seçmenizi tavsiye ederim. Bedeninizi zaten doğal olarak bilirsiniz. Ben genellikle iç çamaşırı için penti markasını tercih ediyorum çok iyi, umarım kendinize uyan iç çamaşırı bulabilirsiniz iyi günler. ❣️
Kadınlarda; tranparan, dantelli ve tanga çeşitleri kalça şekline uygun şekilde olursa daha güzel olabilir.
Erkeklerde; kısa boxerlar, slip çeşitleri ve yine kalça şekline uygun ve yareni sıkmayacak tipte iç çamaşırları olursa daha iyi olabilir.
Kalça görüntüsünün karpuz oluşu ve iç çamaşırların ona uygun ve yakışır olması her iki cinsiyet içinde geçerli bir durum bence.
Rahat olması, beni belki o an güzel veya seksi hissettirmesi anlık şeyler tabi. Onun dışında kalitesi.. doğal pamuk, yumuşak ve yıkamaya dayanıklı olmalı. Sevdiğim birkaç kaliteli marka dışında giyerken bunları çok daha göz önünde bulunduruyorum.
İç çamaşırı?
Güzel mi yapıyor kadınları ne alaka 🤣🤣
Genelde kutuda alt üst takım
Çamaşırlar tercih ederim
Anıl ve Nbb gayet iyi kalite olarak
Kalite, maddiyat, görünüş, renk, rahatlık, bolluk, sağlamlılık, yumuşaklılığına, seksi olmasına, uzun olmasına, lastiğine, kumaş desenine, hatlarına, bazen sıkı olmasına çok ama çok dikkat ettiğim bir önceliklerim arasında yer alan seçimlerimdir. 😊😊😊
Teşekkürler...
Belli marka tercih ederim ayrıca pamuk olucak, naylon karışımı tercih etmem, kalın dikişli , çok renkli nenem işi almam.
Rahat olmasına dikkat ediyorum ilk olarak bir de dışarıdan görüntüsü kötü durmaması da benim açımdan önemli. Bu ikisi yeterli benim için.
Keyifli paylaşımlar 🍀
Rahatlık ve görüntüyü ortak paydada birleştiririm :D Rahat diye babaanne donu da giymezsin yani
1. Birisi gördüğünde nasıl görünüyor. Şık mı?
2. Rahat mı
gösterme meraklısın galiba
İç çamaşırda kesinlikle ilk önce rahatlığa dikkat ediyorum çünkü kullanmayı hiç sevmiyorum. Sonra kalitesine kullanışına bakıyorum en sonda tabi ki renk seçimi yapıyorum
Kumaş kalitesi hem rahat ettirir hem güvenle kullanmayı sağlar ayrıca rahatınızı bozmaz çoğu markanın farklı kumaşları var o yüzden pazardan almak yerine bir tık fazla parayla mağazadan almak daha iyi. Birde kendinize aynada baktığınızda sizi mutlu edecek desen ya da tarz seçmek lazım. Tabi varsa sevgilinizi de 😝
Rahatlık ve kaliteli olmasına önem veriyorum. Birde uygun kaliplarda şekline semaline de bakıyorum ama bunu en son yapıyorum. Tek markam var bunu sağlayan o da Penti 💚
siyah ve beyaz olmalarına ve dantelli olmamaları çünkü ben dar şeyler giymeyi seviyorum se dantelli giyersem çok fark ediliyor
@kureem neyi bakayım kanka
Yumuşak olmasına, Rahat olmasına, bedenime göre olmasına dikkat ederim. Ya büyük ya küçük istemem tam bedenime göre olacak
Rahat olmalı, dokusu yumuşak olmalı, kaliteli malzeme olmalı. %100 pamuk gibi mesela. Naylon olmamalı. Ve fiyatı da uçuk olmamalı. Bu da bir etken benim için. Görünüşünü de beğenirsem alırım.
Genelde penti kullanıyorum, beni bugüne kadar yanıltmadı. Bedenimi almaya özen gösteririm. Kumaş kalitesi önemli, özel anlarımda dantel saten tercihim görüntüye daha çok önem veririm, günlük kullanımda pamuklu kumaş tercih ediyorum. Rahat hissettirsin.
merhaba
1- kalitesine dikkat ederim.
2- terlediğinde teri yutuyor mu yoksa yutmuyor mu buna dikkat ederim zira gün içinde iş yerinde değiştirme olanağım olmadığı için bu benim için önemli.
bir erkek olarak karşı cins partnerimde gösterişli iç çamaşırlarını görmeyi isterim.
teşekkürler.
Şöyle diyim biz erkeklerde özel organımız sıkışırsa arada çok rahatsız oluruz o yüzden bol beden külot veya boxer çok iyi gider bizim için. tam numara yok erkeklerde. kadınlar hakkında doğal olarak bilgi sahibi değilim ama şunu söyliyim. Sizinki de araya sıkışmasın ürolojik sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bol giyin benden demesi
Ben şunlara önem veririm;
1- %100 pamuklu olmalı
2- Siyah veya Lacivert olmalı
3- Her daim temiz olmalı
4- Rahat olmalı (ani durumlara karşı:)
Siz kızlar kadınlar için model daha fazla her bir modelin duruşu detay ları sizler için daha farklı özel gösterir
Bazı modeller sade bazı modeller ise kadın ruhuna hitap eder
Kumaş türüne dikkat ederim naylon türü olmamasına bakarım
Rahatlık ve şıklığı, malzeme ve tasarım kalitesi, güvenilir marka oluşu🍀🍀
ben pamuklu olmasına bakarım önce sağlık kız arkadaşımda sadece pamuklu giyer kaliteli olmak şartıyla aldım birkaç defa ona alt külot üst askılı yatarken giyer
En önemli kriterim ve en önemli seçim unsurum yine en önemli hassasiyetim iç çamaşırının iç çamaşırı olması buna çok dikkat ederim.
En önemlisi konforlu olması ve kumaşına dokunduğumda kaliteli olacak. Fiyatına açıkca pek önem vermiyorum😉
Günlükse pamuk olmasına markasına dikkat ederim özel günlerde dantelli ve rengi çok önemli benim için
Güvenilir bir marka olması önemli benim için. Rahatlığı, ergonomik olması ve hiç yokmuş hissi vermesi dikkat ettiğim diğer unsurlar
Öncelikle bedenine dikkat ediyorum üzerime olması önemli Onun dışında rengi çok cins itici saçma bir renk olmasa kafi ama kumaş kalitesi çok önemli
İşin ilginç olanı şu sanki erkeklerde kadın iç çamaşırı kullanıyorlar gibi :) tanga sütyen vs abi hayırdır cinsiyetin izmi değişti :))))
Erkek işi durmasına öyle açık renkli yok kareli çizgili saçma sapan şeylet giymem koyu renkli sade renkli olacak
Günlükse pamuklu ve rahat olması önemli.
Diğerlerinin sırasıyla duruşu, modeli ve rengi
saülık açısında sentetik alaşımlılardan zak durmak gerek. pnye türü pamuk alaşımlı olmalı. ayrıca beyaz renk en sağlıklı rentir
Pamuklu tercih ediyorum rahatlık benim için önemli esneklik payı da atlanmamalı tabi markaya önem vermek gerekiyor.
Kalitesi ve rahatlığına.
Rahat ve siyah olmalı. Başka da dikkat ettiğim birşey yok
İç çamaşırı tenimize değdiyi için, iyisini, kalitelisini pahalısını almamız lazım, ben böyle yapyım, çin malı kullanmıyom, Türk malı daha kaliteli
Gözüme hoş gelmesi ve kaliteli, dokusunun güzel olması gerek
Dokusunun kumaşının yumuşaklığı
Kıyafetin altından belli olup olmayacağı
Askılarının çıkıp çıkmadığı
Destekli olup olmadığı
Rengi ve deseni
Sevgilimle gideriz ben beğenirim gözüme ne hitap ederse onu alırım, rahatlık konusunda da kalite pahadan geçer en kaliteli neyse parasını düşünmeden alırım benim kadınım en kalitelisine layık çünkü..
Rahatlığı cildime uyumluluğu fiyatı önemli değil
Rahat olsun, naylon olmasin, kaliteli olsun, ve tabiki güzel olsun
Kesinlikle tam beden olması. Konforlu olması ve kaliteli olması.
String/Tanga alırken en dikkat ettiğim şeyi esnekliği ve kumaş kalitesi (ipek/modal/pamuk) bu 3 kumaştan birini tercih ediyorum.
Rahat olmasına da onu benim ile garı bilir sen nereden bilecen ki
Kaliteli ve rahat olmasına bakıyorum ben görünüşüde önemli tabi
Pamuk oranına, içerisinde tel olmamasına. Terletmemesine ve dantel gibi vücudu kasindirici ve çizici şeylerle çevrili olmamasına. Pürüzsüz bir hatta sahip olmasına. Rahatima düşkünüm.
Cupsuz ve dirensi, olmasına pamuklu olmasına rahatlıgına
Rahatlık huzur konfor yumuşaklık doğallık uyum görünüm güzel koku
Kesinlikle rahat olmalı ve terleme yapmamalı !
Önce tabiki rahatlık sonra görselliğine bakarım kendime yakışanı alırım
Pamuklu olması onemli digerleri hem teri almıyor hem de tahriş ediyor
Sevişirken zevkli olması aynı zamanda rahatlık
Kesinlikle rahatlık en önemlisi. Daha sonra şık ve sağlığa zararlı olmaması.
Ben ince olmasina rahat olmasına bakiyorum birde siyah takıntım var
dar olmasın sıkmasın bol olsun paçasından sarksın...
1-Saglikli kumaş, boya.. vs olmalı
2-Şık, rahat, güzel olmalı.
Kalite rahatlık model dekolte sağlık uyum ve tabiki kışkırtıcı baştan çıkarıcı olmalı. ❤️🔥🤗
Türkiye'de kadınlar iç çamaşıra para mı harcıyormuş 😲
Benim için öncelik kalite, bunun yanında da bol ve rahat olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?