Moda & Stil Ayakkabı alacağım yüksek taban istiyorum ama görselde eklediğim ayakkabılar gözüme kaba geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Başkalarına yakıştırıyorum ama kendimde emin olamıyorum. Siz nasıl buluyorsunuz? Ayakkabı alacağım yüksek taban istiyorum ama görselde eklediğim ayakkabılar gözüme kaba geliyor? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Ceyda3506 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl bunlar alana kadar göze kaba geliyor ama alınca alışıyorsun gayet de kullanımı rahat 1 0 Yorumla
şanssızmelek__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bencede bunları alma cidden erkeklere bile bu kadar kaba ve göze batan ayakkabılari yakıştırmıyorum. Daha yüksek tabanlı olup naif kadın ayakkabıları var. 0 0 Yorumla
korkulukadam Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl böyle bir ayakkabı giyeceksen böyle bacaklar olmalı 0 0 Yorumla
_Şah_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Omrun yarisi yatakda yarisi ayakkabinda gecermis. Sana hangisi rahat onu giy 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. itici buluyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bunlar alana kadar göze kaba geliyor ama alınca alışıyorsun gayet de kullanımı rahat
Bencede bunları alma cidden erkeklere bile bu kadar kaba ve göze batan ayakkabılari yakıştırmıyorum. Daha yüksek tabanlı olup naif kadın ayakkabıları var.
böyle bir ayakkabı giyeceksen böyle bacaklar olmalı
Omrun yarisi yatakda yarisi ayakkabinda gecermis. Sana hangisi rahat onu giy
Kaba zaten 9
itici buluyorum
Air max seviyorum