Bu yılın popüler aksesuarları arasında yer alan baget çantaları kullanıyor musunuz?Baget çantaBenim çok severek kullandığım çanta modelleri arasında yer alan baget çantalar kombinleri farklılaştırmak için kullanılabilecek güzel aksesuarlardan birisi. Küçük çantalara sığmak biz kadınlar için zor biliyorum ancak bu şık görüntüye karşı koyamıyoruz. :) Sizler baget çantalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanmayı sevenler ile yorumlarda buluşalım :) 🌸
Baget çanta bizim hayat biçimimizdir kardeşim. Bagetsiz insan, insansız baget olamaz. Ayrıca cu a ra paketlerimi içine rahatça sığdırabilmem, bageti çok ama çok ayrı kılmakta.
Kızlar Ne Diyor
Açılııın çanta aşığı geldi :D Çok seviyorum kullanmayı ama pek kullanamıyorum. Çantamın içinde bir ben eksik olduğum için sığamıyorum :P
Küçük çantalara sığma ustası burada 😄🙈 her türlü soruna yardım edilir 😄❤️
Bayıla bayıla kullandığım doğrudur Hümoşko. İçine neler mi sığıyor? Acılarım jfkfk
Hahahaha neyseki küçük bir çanta 😄😉
Çok güzeller ama içine sığdıramıyorum çoğu şeyimi.. büyük çanta candır malesef tarz ve şıklığın önüne geçiyor bende bu durum
Hayır ben genelde sığamıyorum küçük çantalara... 🤦🏻♀️
Kollarım kilolu ne yazıkkı kullanmıyorum
Çok seviyorum, evet 💕
Güzel ama kullanmıyorum. Baget yüzük kullanıyorum
Bu çanta modelinden aşırı nefret ediyorum.
Hayır iyi değil çok küçük içine bir şey sığmıyor
Kullaniyorum
Kullanıyorum
Erkekler Ne Diyor
Baget çanta bizim hayat biçimimizdir kardeşim. Bagetsiz insan, insansız baget olamaz. Ayrıca cu a ra paketlerimi içine rahatça sığdırabilmem, bageti çok ama çok ayrı kılmakta.
at kafaların sığmaz ama
@KürkMantoluHayri Eh onun için baget küçük kalıyor tabii :((