Moda & Stil 3 4 cm lik topuklu ayakkabı var mı? Sempatikkız2 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bunlar normal fiyat mı yoksa bana mı pahalı geliyor acaba bu model çok kullanılıyor gebze de yaşıyorum burda ayakkabı satan yer bilmiyorum daha uyguna alabilir miyim Güncellemeler+1 yıl Boyum 172 o yüzden uzun alamam 3 4 cm lik topuklu ayakkabı var mı? Cevapla Ayakkabı Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hasansjjs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bunlar tamamda şu inceler varya tık tık ses eden ve berbat duran çok aşırı rahatsız edici 1 1 Yorumla Sempatikkız2 +1 yıl Kalin topuk giyerim sadece Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl pahali geldi ben de bayagi zamandir ayakkabi almiyorum ama 1 0 Yorumla
сэдалиса Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 70 liranın nesi pahalı 0 7 Yorumla Sempatikkız2 +1 yıl Arkadşım ben buna anca 35 veririm dedi Yorumla сэдалиса +1 yıl arkadaşın fakirmiş Yorumla Sempatikkız2 +1 yıl Ucuz varken neden pahalı aliyim Yorumla сэдалиса +1 yıl 70 pahalı değil ki. sen pahalı görmemişsin Yorumla Sempatikkız2 +1 yıl Sen çok zenginsin o zaman Yorumla сэдалиса +1 yıl ben de en fazla 150 liralık ayakkabı alıyorum Yorumla Sempatikkız2 +1 yıl Hmm marka giyiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunlar tamamda şu inceler varya tık tık ses eden ve berbat duran çok aşırı rahatsız edici
Kalin topuk giyerim sadece
pahali geldi ben de bayagi zamandir ayakkabi almiyorum ama
Bende kundura var kösesiyle birlikte 4 cm
70 liranın nesi pahalı
Arkadşım ben buna anca 35 veririm dedi
arkadaşın fakirmiş
Ucuz varken neden pahalı aliyim
70 pahalı değil ki. sen pahalı görmemişsin
Sen çok zenginsin o zaman
ben de en fazla 150 liralık ayakkabı alıyorum
Hmm marka giyiyorsun
Sandalet giyin