Moda & Stil Kızlar böyle giyinmek çok mu zor? Kadifeciceegi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ajshshsjsksa bende giyinmem tabi ama hayal işte çok hoş dekolte yakışıyor bazılarına Güncellemeler+1 yıl Babam kızar Kızlar böyle giyinmek çok mu zor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Thunderman67 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 36% +1 yıl Yazlık kalın askılı elbiseler giyebilirsin. Omuz detaylı , yaka detaylı ve sırtı güpürlü , tül elbiseler hoş olur 1 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bence de, çok mu zor kızlar? Tabi kızım bunu giyse ben de kızardım. Haklı adamcağız. 1 0 Yorumla
_-CanN-_ Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Kendine guven ama yasadin yerinde bunu kaldirmasi lazim 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giyinmek kolay da dışarı çıkmak zor..Çünkü sokakta bir sürü aç hayvan dolu. 1 0 Yorumla
kalbimkırıkkızlar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl kırmızı kıyafetlı kadın gıbı belın ınce degıl kalcan genıs degıl memelerın 85 c degıl ıddalı degılsın aklkıp ne dıyorsun her kadın o fotograftakıler gıbı mı? 0 0 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bunu bugün bir sayfada görmüştüm ya 1 3 Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Hangisini? Resimleri ben kolajladim Yorumla XoxBurak +1 yıl Kırmızılıyı Yorumla Kadifeciceegi +1 yıl Hmmmm Yorumla
Game-Addict Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Ülkemizde birazcık zor olabilir maalesef. :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ayi gibi bakmasalar giyerim😊 2 1 Yorumla kalbimkırıkkızlar +1 yıl fotograftakılerın dıbıncen gecemeyenlerın soyledıgı basıt yalan Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Böyle fizik mi var bizim kızlarda. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yazlık kalın askılı elbiseler giyebilirsin. Omuz detaylı , yaka detaylı ve sırtı güpürlü , tül elbiseler hoş olur
Bence de, çok mu zor kızlar? Tabi kızım bunu giyse ben de kızardım. Haklı adamcağız.
Kendine guven ama yasadin yerinde bunu kaldirmasi lazim
Giyinmek kolay da dışarı çıkmak zor..Çünkü sokakta bir sürü aç hayvan dolu.
kırmızı kıyafetlı kadın gıbı belın ınce degıl kalcan genıs degıl memelerın 85 c degıl ıddalı degılsın aklkıp ne dıyorsun her kadın o fotograftakıler gıbı mı?
Dekolte seviyorum zaten
Bunu bugün bir sayfada görmüştüm ya
Hangisini? Resimleri ben kolajladim
Kırmızılıyı
Hmmmm
Ülkemizde birazcık zor olabilir maalesef. :D
Giyerim bunda aşırı bir şey yok
Ayi gibi bakmasalar giyerim😊
fotograftakılerın dıbıncen gecemeyenlerın soyledıgı basıt yalan
Evet kızlar çok mu zor 🙄
Hayır çok kolay
Böyle fizik mi var bizim kızlarda.