Eşim paçoz gibi giyiniyorsun dedi, ne yapmalıyım?

Bir eşim çalışıyor o yüzden harcamalara dikkat eder gerekmedikçe bir şey almam ama gayet güzel giyindigimi düşünüyorum ben.

Takı takmayı sevmem asker yeşili siyah ve gri ağırlıklı renkleri giyiyorum. 22 yaşındayım eşimin ailesi çevresi benimle dalga geçiyor özellikle annesi ve kız kardeşi daha renkli giyin daha güzel giyin deli ediyorlar beni. Para sanki çeşmeden akıyor eşim sürekli kıyafet almak ister bana ya da ne istiyorsan gel alalım der alırız ama en ufak bir tartışmada üstündekini ben sana aldım benim paramla alındı der. Bu yüzden de elimden geldiğince bir şey almak istemiyorum ama dün gece yine hafta sonu bir aile toplantısında sülalecek dalga geçtiler benle sırf dolap uygulamasından 2 el bir abiye aldım diye.

Düğün için annesi başkalarının eskisini giyip napacaksiniz dedi diğerlerinde biz şu markadan alıyoruz falan filan senin gibi yapmayız vs eşimle gece bunu konuşuyorduk ee haklılar tam bir pacozsun pacoz gibi giyiniyorsun dedi.

Aglamaktan mahvoldum sonra özür diledi ben bizimkiler senle dalga geçiyor diye üzülüyorum ondan sinirlendim dedi. Hayır yani gören de yırtık pırtık giyiyorum sanacak siyah swisthsort ve pantolon bu tarz giyiniyorum ama kalbim çok ama çok kırıldı ne yapmalıyım?
Eşim paçoz gibi giyiniyorsun dedi, ne yapmalıyım?