Nebilim siz sevbilirsiniz ama eşinizin etrafında böyle olanları bilmek sizi kışkırtmazmı.
Transparan dan kastım aşırı bedeni dışa vurgulamak.
Resimler deki 3 cü abartı ama 4 cü resimdeki tarzlarla ve 1-2 tatilde çok karşılaşıyorum. Yanımdaki hatun çıldırmasın diye nereye bakıcağımı şaşırıyorum dd Şaşı olduk d
Transparan giyinmek sizce nekadar uyumlu ve ya gereklimidir? Amaç nedir?
Yaw abicim ya. rak. ayrı mevzu ben beynimle düşünürüyorum ergenlik kafasını aşalı çok oldu. Yara. k kafa düşüncesi lisede offf neymişim ne düşünceler saçmalamışım diyorum hatırlayınca haha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İlk ikisi çok güzel bence, sonuncusu ıslanmamış olsa o da tatil dışında da giyilir.
Transparan kıyafetler bazı bayanlara çok yakışıyor. Mesela benim fuckbuddyim transparan giymeyi sever. Tabi özellikle 3. resimdeki kadar açık değil
hayalller
ve hayatlar
baktığın bu kadınların aylık masrafı 2000 eurodan aşağı değildir!
Onlardan banane ya. Onların bu yaşam tarzı beni olumsuz etkiliyor. Ben kokoş lugu seven kadın sevmem
ama skin öyle demiyor
neden paylaştın?
Artı burdaki resimlere aldanma bunlar model zaten işi bu. Ama model olmayıp bu kafalarda gezenler var
fakirlere bakmaz işte onalr!
Yaw abicim ya. rak. ayrı mevzu ben beynimle düşünürüyorum ergenlik kafasını aşalı çok oldu. Yara. k kafa düşüncesi lisede offf neymişim ne düşünceler saçmalamışım diyorum hatırlayınca haha
Türkiye de yaşıyorsun farkında misin reis 😁😁😁
Reis sen ege de muğla İzmir antalya eylence-tatil beldelerinde bulunmadın hiç heralde. Çok sıkıntılı d kızla gidiyosan
Sağol
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!