Billie Eilish'in tarzını ilk gördüğüm andan beri hayranım 😍 Diğerleri gibi değil, rahat ve tarz giyiyor. Vücudunun eleştirilmesine müsade etmiyor. Bende zayıfım, dar giyiyordum, herkes eleştiriyordu. Tarzımı artık değiştircem Böyle rahat kıyafetler satan bildiğiniz butik önerir misiniz?
Billie Eilish'in tarzına benzer satan butik var mı?
Yorumlarda tarza hakaret edenler var amma doğru değil. Bende tarzı beyenmiyorum amma sadece soruya cevap verin saygı duyun. O tarz kıyafetler Gucci de satılır. Giydiği kıyafetlerde üzerinde logosu var
Hep avrupa özentiliği. Başka ülkede mesela şalvar giyseler sen de onlara uymak için aynısını giyersin. Ülkemizde daha çok dar giyildiği için sürü psikolojisi içindeyiz, biraz geniş düşünsek gayet güzel tarz 👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yorumlarda tarza hakaret edenler var amma doğru değil. Bende tarzı beyenmiyorum amma sadece soruya cevap verin saygı duyun. O tarz kıyafetler Gucci de satılır. Giydiği kıyafetlerde üzerinde logosu var
Ulan bunları giyene özeniyorsunuzu şalvarlı birini gördüğünde dalga geçiyorsunuz
büyük beden mi arıyorsun
Bu tarzın içine sokm
Hep avrupa özentiliği. Başka ülkede mesela şalvar giyseler sen de onlara uymak için aynısını giyersin. Ülkemizde daha çok dar giyildiği için sürü psikolojisi içindeyiz, biraz geniş düşünsek gayet güzel tarz 👍