Yani şöyle bir şey etek şu an gündemimizde kadın kıyafeti olsa da önceden erkekler giyiyormuş o zaman şöyle yapalım kadınlar pantolon giymesin bütün kadınlar etek giysin erkekler pantolon giysin neden kadınların niye pantolon giyiyor eşofman giyiyor problem
Ayrıca giysilerin bir cinsiyeti var diyorsan, bir dönem kadınların pantolon giymesi kabul görmüyordu ve günümüzde pantolonunun erkek kıyafeti olduğu görüşünü savunan azımsanmayacak bir kesim var, onlara ayak uydurman gerekmez mi düşüncelerinle çelişmemek için.
Ben kıyafetlere cinsiyet yüklemedim soruyu dikkatli oku ! Consiyetle özelinde bir soru değil, Benim fikrim şu diyerek taraf da olmadım, sadece görüş merak ettim. Sana sorduğum soru yüzünden böyle bir cevap verdiysen soyleyim; ben pantolon giyiyorum çok da mutluyum , benim babam etek giyeceğim dese idi saygı duymaz karşı olurdum.
Bazı şeyleri direkt söylemek gerekmez, bağlamdan hareketle çıkarım yaparsın. Vermiş olduğun tepki de haklı olduğumun bir kanıtı. Eğer ki eşyaların cinsiyetleri olduğu görüşüne sahip olmasaydın "babamı silerim ulan" moduna girmezdin. Yani tamam böyle düşün düşün ama babanı da silme öyle bir şey yapacak olursan. Hadi çüüz.