Selam. Basma elbise modellerini çok beğeniyorum ama arkadaşım çok demode olduğunu söylüyor. Sizce basma elbise çok mu demode? Siz giyer misiniz, beyler siz nasıl buluyorsunuz?basma elbise
Hatırlarsanız Yves Saint Laurent markasının 14 bin 200 liralık basma elbisesi epeyce bir ses getirdi geçtiğimiz yıl. Tabi elbise bu fiyat değildi markanın fiyatıydı. https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQT6PHeWTy0GLqkCNpAjVM5gvrovzgwxtS1J7JBb9CakwnKmgJY Benim fikrime gelecek olursak doğru kombinlerle harika bir stile sahip olabilirsin. Kovboy bot ve ya çizme bacak boyuna göre tercih edebilir bunu da şapkayla tamamlayabilirsin.
hem şık hem rahat hemde çok feminen.. bende asla demode olmaz.. yalnız o degaje kapanacak, bacaklar kapanacak:) şoyle cıvıl cıvıl kıpır kıpır renklerden şile bezınden bişey hangı kadına yakışmazki..
Son zamanların yükselen trendlerinden... Önemli olan nasıl kullanacağın... Demode görünmemesi tamamen sana bağlı... İşte sana ilham vereceğini düşündüğüm bazı görünümler...
bence çok karakteristik bir olay bu giyip yakıstıran var yakıştırmayan var ama kışın üzerine bir kazakla ya da deri ceketle yazın şık bir terlik hasır ya da spor şık bir çanta ile hele birde doğal bir aura varsa hoş olur aşko😍 ve bence moda kendine yakısandır
Aslında demode değil yazın spor ayakkabı ile çok hoş duruyor. Uzun boylu olsam çok fazla tercih ederdim kısa olduğum için çocuk gibi oluyorum giyince onun için pek tercih etmiyorum ama çok beğenip seviyorum
En İyi Cevaplar